Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
äkki peaks ära kodustama, siis oleksime ägedamad kui kossumehedKoondist saab esindada? Ei saa!
Niiet iga suvaline elevandiluukorjaja ei kõlba kuidagi siia teemasse.
Kui soovi on, siis siin võid tema vahvast tulevikust edasi kirjutada: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...d-eesti-liigas
Leave a comment:
-
Guest repliedKoondist saab esindada? Ei saa!
Niiet iga suvaline elevandiluukorjaja ei kõlba kuidagi siia teemasse.
Kui soovi on, siis siin võid tema vahvast tulevikust edasi kirjutada: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...d-eesti-liigasLeave a comment:
-
Hollandi kõrgliiga on igal juhul paremal tasemel kui Saksamaa või Itaalia tugevuselt teine liiga. Saksamaa ja Itaalia tugevuselt teise liiga meeskondi on omavahel juba märksa keerulisem võrrelda.Aga miks mitte Itaalia. Sealt on tema poole vaadatud juba. Serie A meeskonda, kust kohe Serie B-sse laenule minna. Samas pole mul halli aimugi milline see tase Itaalias on hetkel ehk kui võrrelda Hollandi kõrgliigad Bundesliga2 ja Serie B-ga, siis mis järjekorras need oleks?Leave a comment:
-
Aga miks mitte Itaalia. Sealt on tema poole vaadatud juba. Serie A meeskonda, kust kohe Serie B-sse laenule minna. Samas pole mul halli aimugi milline see tase Itaalias on hetkel ehk kui võrrelda Hollandi kõrgliigad Bundesliga2 ja Serie B-ga, siis mis järjekorras need oleks?Leave a comment:
-
-
-
Pohlak on mitmes väljaütlemises väga kiitnud Saksamaa jalgpallifilosoofiat, viidates, et eestlased peaksid rohkem oma pilgud pöörama just sinna poole, et ei saa kindlasti välistada ka 2. Bundesligat.Leave a comment:
-
Metsa pakuks hollandisse, sobiks hästi, hea koht, kus oskusi arendada, vast et isegi üks parimaid.Leave a comment:
-
-
Ma küll õhtust AK spordiuudiseid väga teravalt ei kuulanud, aga kas Subbotini väljaütlemisest ei tundunud, et ta on minemas nüüd ja kuskil on tal midagi kindlat?
E: "Hetkel läbirääkimised käivad, agent ütles et on meeskonnad kes huvituvad minust, pärast selle hooaja lõppu lähen ja vaatan kuidas on välismaal." Igor Subbotin.Leave a comment:
-
-
Guest repliedIgonen ja ManuchoLeave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: