Algselt postitas Ratnikov
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustKoondist saab esindada? Ei saa!
Niiet iga suvaline elevandiluukorjaja ei kõlba kuidagi siia teemasse.
Kui soovi on, siis siin võid tema vahvast tulevikust edasi kirjutada: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...d-eesti-liigas
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustNaine tal eestlanna, laps pooleestlane, ämm ja äi ka eestlased. mees on Eestis elanud üle 5a - ole tolerantsem
Niiet iga suvaline elevandiluukorjaja ei kõlba kuidagi siia teemasse.
Kui soovi on, siis siin võid tema vahvast tulevikust edasi kirjutada: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...d-eesti-liigas
Leave a comment:
-
Algselt postitas realking Vaata postitustAga miks mitte Itaalia. Sealt on tema poole vaadatud juba. Serie A meeskonda, kust kohe Serie B-sse laenule minna. Samas pole mul halli aimugi milline see tase Itaalias on hetkel ehk kui võrrelda Hollandi kõrgliigad Bundesliga2 ja Serie B-ga, siis mis järjekorras need oleks?
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas bubbles Vaata postitustManucho? See küll Eestlane pole ju.
Naine tal eestlanna, laps pooleestlane, ämm ja äi ka eestlased. mees on Eestis elanud üle 5a - ole tolerantsem
Leave a comment:
-
Aga miks mitte Itaalia. Sealt on tema poole vaadatud juba. Serie A meeskonda, kust kohe Serie B-sse laenule minna. Samas pole mul halli aimugi milline see tase Itaalias on hetkel ehk kui võrrelda Hollandi kõrgliigad Bundesliga2 ja Serie B-ga, siis mis järjekorras need oleks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKui Pohlak tegeleb, siis tõenäoliselt on teemas ainult kõrgliigad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustAK spordiuudised
Igor Subbotin: minu vastu on välismaal huvi tuntud
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKui Pohlak tegeleb, siis tõenäoliselt on teemas ainult kõrgliigad.
Leave a comment:
-
Metsa pakuks hollandisse, sobiks hästi, hea koht, kus oskusi arendada, vast et isegi üks parimaid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSaksamaa Bundesliga 2 oleks täitsa paras talle.
Leave a comment:
-
Ma küll õhtust AK spordiuudiseid väga teravalt ei kuulanud, aga kas Subbotini väljaütlemisest ei tundunud, et ta on minemas nüüd ja kuskil on tal midagi kindlat?
E: "Hetkel läbirääkimised käivad, agent ütles et on meeskonnad kes huvituvad minust, pärast selle hooaja lõppu lähen ja vaatan kuidas on välismaal." Igor Subbotin.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustIgonen ja Manucho
Leave a comment:
-
Guest repliedIgonen ja Manucho
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLambist. Saksamaa oleks liiga suur samm korraga, Holland peaks samuti päris hästi sobima. Seega küllaltki tõenäoline variant võib olla.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: