Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kuidas kuradit see bekkhämm oma jala nii ruttu korda sai et juba väljakul sibas arumaiesaa...
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitusttäna sain USAst toodud NY salli kätte. Hea hea. Pean rõõmu jagama, kuna see osutus arvatavast ilusamaks salliksahjaa ja made in UK
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustpilti pilti
mul fotokat kodus pole, seega moblaga tegin. seepärast kvaliteet ei ole kõige parem.
made in teksti ei saand pildistada, kuna see nii väike ja moblaga jäi iga nuka alt uduseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas P!NK Vaata postitustPäris korralik ! Kust tellisid siis ?
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustKas see on photoshop või oli ta tõesti ühel väljakul Beckhami endaga?
Kommentaar
-
..muidu pasundatakse temast (Bekist) söögi alla ja söögi peale..vigastas - MMil ei mängi -käis Soomes opereerimas - Victoria jõudis Helsinkis shoppamas käija- on MMil koondisega kaasas- käis vasakul miskit hoora põrutamas ja nüüd annab kohtusse, värvib varbaküüsi, on Armani reklaaminägu jn jne..aga seda et juba jalg terve ja mängib Galaxyga - seda pole ma küll kusakilt kuulnud...ilmselt ei ole nii roosa uudis kui tavaliselt!!RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..muidu pasundatakse temast (Bekist) söögi alla ja söögi peale..vigastas - MMil ei mängi -käis Soomes opereerimas - Victoria jõudis Helsinkis shoppamas käija- on MMil koondisega kaasas- käis vasakul miskit hoora põrutamas ja nüüd annab kohtusse, värvib varbaküüsi, on Armani reklaaminägu jn jne..aga seda et juba jalg terve ja mängib Galaxyga - seda pole ma küll kusakilt kuulnud...ilmselt ei ole nii roosa uudis kui tavaliselt!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustHenry mängimine või mittemängimine oli üksnes kiusupärast artiklist väljanopitud faktiviga(?!).
Söön oma sõnad ära, kui artikli ajendiks polnud Lindpere eemalejäämine koondise mängudest. Henry jutt oli lihtsalt "supernäide" sellest, et USA liigas on olulisem raha, kui sport.
Minu meelest läheb USA jalkaliidu otsus karistada Henryd rahatrahviga umbes samasse auku kui viimasel EMi finaalturniiril kohtunikele esitatud nõue kaitsta staarmängijaid - ehk siis staaridel on eelised. Teisisõnu ei leia ma, et MLS on kuidagi rohkem rahast läbi imbunud kui ülejäänud jalkamaailm.
Aga ehk on Järvelal oma peas rohkem argumente, kui ta leheveergudele suutis kirja panna...
Mõned antud teemat kajastavad artiklid Metrofanticust kah:
MetroFanatic.com: the oldest and largest fan and media site for the MetroStars/Red Bull New York of Major League Soccer
Angel: "If I have to move on, I will move on" - MetroStars / Red Bull New York - Major League SoccerMetroFanatic.com: the oldest and largest fan and media site for the MetroStars/Red Bull New York of Major League Soccer
20 LEGEND
Kommentaar
-
Eks ma püüan ennast kursis hoida NYRBi uudistega. Angeli teema hakkas pihta vahetult enne seda kui Barca staarid kohale saabusid. Jutt käis tol ajal sellest, et klubi tahaks Angeli palka alandada ning DP staatuse ära võtta, et saaks järgmise üleminukuakna avades uue DP juurde tuua - siis oleks 3 staari + väga tugev "tavamängija" Angel. Siis oli ka juttu sellest, et Angel ei ole palga alandamisega nõus ning ta kas jätkab DP-na või liigub teise klubisse või lõpetab üldse hooaja lõpus karjääri. Pärast Barca staaride tulekut vaibus mõneks hetkeks see teema, kuid nüüd jälle tõsisemalt käsile võetud. Ma ei tea üldse praeguseid tagamaid ja vist pole õige spekuleerida kah, kuid pakun, et Angel ja klubi pole lepingutingimustes kokkuleppele jõudnud ning seetõttu püütakse tema teenetest loobuda.
Üldiselt ma ei püüa kaitsta NYRB ega MLSi. Samas, kuna mulle on jäänud mulje, et Järvela ja foorumisemude arvates on see USA liiga oma rahajanu poolest kuidagimoodi erinev muust maailma jalgpallist, siis lihtsalt tahan teemat tasakaalustada.
Kui Milan võttis laenule Becksi, kas see polnud eeskätt mitte reklaamitrikk nänni läbimüügi suurendamiseks? Tubli oli seal, kuid mis oli klubi tegelik eesmärk? Ehk soov rohkem meedias ja rahva silmis eputada, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Noonik Vaata postitustKui Milan võttis laenule Becksi, kas see polnud eeskätt mitte reklaamitrikk nänni läbimüügi suurendamiseks? Tubli oli seal, kuid mis oli klubi tegelik eesmärk? Ehk soov rohkem meedias ja rahva silmis eputada, ei?
Minu põhiargument on siiski see, et Angel on ilmselt end enimõigustanud DP MLS'is ja seetõttu ei ole väga põhjust teda sellelt kohalt ka kangutada. Ei juhtu just kuigi tihti, et USA klubidel õnnestub hankida Euroopast kvaliteetne mängija, kes ka südamega asja juures on. Tõsi, me keegi ei tea, mis järgmisel katsel juhtuda võib, aga igatahes on oht suur, et asendajaks toodav staar on järjekordne turist ning mänguliselt kaotab klubi meeletult rohkem, kui selle glamuuritõusuga võidab. Milleks siis seda riski võtta, kui hetkel kõik toimib ning tegelikult pole mingisugust vajadust uut DP'd sisse tuuagi? Publikunumbrid on ju nädalast nädalasse väga head ning Barca poiste näol on seda glamuurigi piisavalt.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar