Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei saa mina aru, miks just Lindperel vaja "klubis kohta kindlustada" jne? Kas teistel välisklubideses koondislastel on kuidagi teisiti või? On neil koht algkoosseisu broneeritud? Kas mõnigi mees pole poolvigasenagi koondist esindanud?
    Mis reisi kaugusesse puutub - nagu ka Järvela oma artiklis välja tõi, on Voskoboinikov ja Oper tulnud kohale veel kaugemalt. Pareiko ei saabu samuti just kuigi lähedalt kohale. Lindpere enda meeskonnakaaslasel pole probleemi Senegali sõita.
    Sai varem siiralt rõõmustatud Lindpere edusammude üle Red Bullsis aga nüüd sooviks pigem...hmmm...no mitte just kõige paremat.

Kommentaar

täiesti GROTESKNE, mida see mees teeb!!!1

Kommentaar

rääkides kaugustest, siis ega ühtki lõuna-ameeriklast ka euroopas ei mängi, kes oma riiki valikmängudel esindaks...

Kommentaar

jalgpallijobu valikus üks mees juures. muidugi kui ta osa teenitud vürfist mõnda eesti jalkakooli paigutaks, siis saaks ehk andeks

Kommentaar

Algselt postitas Alcantara Vaata postitust
            Aga miks ma peaks ? Kui rahvale meeldib tsirkus, siis minugi pärast. Aga toredad tsirkuse austajad võiks ka natuke mõttealget ülesse näidata ning aru saada, et töökohakindlus siiski trumpab üle EM valikmängu.
            Krt sa oled ikka udu küll
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              rääkides kaugustest, siis ega ühtki lõuna-ameeriklast ka euroopas ei mängi, kes oma riiki valikmängudel esindaks...
              Jep. Aga kui Sa juba alustasid, siis mis Serie A, La Liga, EPLi, Bundesliga mängu sa soovitad mul jälgida sel nädalavahetusel ? Võinoh tegelikult millist Euroopa liigat üldiselt sa soovitad mul jälgida see nv?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                Krt sa oled ikka udu küll
                Oi, milline vinge argument.

Kommentaar

Algselt postitas Alcantara Vaata postitust
                  Oi, milline vinge argument.
                  sinu jutust tuleb välja,et eestis tuleks jalgpall üldse ära keelata.miks selline kibestumine ?
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

sinu jutust tuleb välja,et eestis tuleks jalgpall üldse ära keelata.miks selline kibestumine ?
                    Keegi ei räägi siin keelamisest, vaid pigem lubamisest. Et härra x-l on lubatud ise otsustada, kas tal on motivatsiooni tulla koondise eest mängima. Rääkides aadetest, siis ükski aade ei saa olla sunniviisiline. Kui härra ikka ei näe endal vajadust enam hakata koondisse tulekuga midagi tõestama, siis on see tema enda valik. võime ju hakata pröökama ja nõudma, et mees koondisse tuleks, aga ilmselt siis on tema motivatsioon väljakul tegutseda täiesti olematu.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Ja ma kordan üle: MITTE ÜKSKI TEGEVMÄNGIJA EI SAA KOONDISES MÄNGIMISEST LOOBUDA!
                      Vatt juu? Ajad segamini klubi kohustusega mängija n aega enne valikmänge ja kindlaksmääratud kuupäevadel toimuvaid sõpruskohtumisi vabaks lasta? Sinu reegel läheks esiteks vastuollu juba jumal teab mitme inimõigusega, rääkimata täiesti ebaloogiline olemisest.
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Üldse ei ole kibestunud ning väga hea meel on kui midagi saavutatakse. Rääkides kibestumisest, päris huvitav on lugeda kommentaare stiilis "enne elasin kaasa, nüüd võiks tal midagi persse minna". Aga mis nendest eelnevast 74st korrast kus Lindpere sinist särki kandis on saanud ? Mees on andnud vägagi arvestatava panuse Eesti jalgpalli ning nüüd ei suuda fännid ülesse näidata mõistvat suhtumist olukorras kus Lindpere peab teistele asjadele panustama ? Viis kuidas NYRB lihtsalt lambist Henry,Marquezi juurde tõid peaks olema piisavaks vihjeks, et enne kui ta seal mingi hüpersuper fänni-treeneri lemmik ei ole, on tema koht nii avakooseisus kui ka tiimis väga hapras seisus.

Kommentaar

Suht koomiline,et mõni aega tagasi oli kindel Jalgpalligeenius(MLS siirdumine, ning seal staaritsemine), ning nüüd kisutakse Jalgpallijobuks.

Kommentaar

LINDPERE = REETUR !

Enough said !

Kommentaar

ei viitsinud väga eelnevat lugeda, kuid aiman, millest jutt
                              minu arust oleks täiesti normaalne joel välja vilistada, kui peaks kunagi kauglt ameerika maalt eesti koondise juurde naasma
                              see näitab, et mehel on tõsiselt pohhui, mis valiksarjas toimub
                              loomulikult ei tea ma, mis jutte on talle treener rääkinud, kuid täna raadiost kuuldud väide, et ta ei tee kaasa mitte ühelgi valikmängul pani nina krimpsutama küll
                              mis kasu on joelist ja miks peaks edaspidi tema käekäigust rasvaselt uudiseid kirjutama, kui mees eestile midagi tagasi ei anna?

Kommentaar

minu arust oleks täiesti normaalne joel välja vilistada, kui peaks kunagi kauglt ameerika maalt eesti koondise juurde naasma
                                Ma loodan, et Rüütli näitab mune ja ütleb otse välja, et sellise vennaga ta tulevikus ei arvesta.

Kommentaar

Working...
                                X