Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ertz Vaata postitust

wild guess: äkki mõistavad joeli väheke suurema ajukapasiteediga indiviididid, kes foorumis alusetut põlgust ja vihkamist ei taha levitada?

ise kuulun ka absoluutselt nende hulka, kes joeli otsust igati mõistab, talle edukat ja vigastustevaba hooaja lõppu soovib ja loodab teda veel ka kunagi koondises näha!
    Tahad ka suurema ajukapasiteediga olla ?
    Kõik ei pea sinuga samal arvamusel olema ja mina ei pea sind endast rumalamaks kui minu arvamus sinu omaga ei ühti.
    Üldiselt on teema minu jaoks ammendunu. Mõistetamatu käitumine Joeli poolt, aga pole viga, saadakse ka ilma temata hakkama.

PS! kas kirjanikuhärra on ise muidu Eesti sõjaväes käinud ja kas Eesti sõjaväes käimine teeb tema arvates kohe tõelise patrioodi?
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      PS! kas kirjanikuhärra on ise muidu Eesti sõjaväes käinud ja kas Eesti sõjaväes käimine teeb tema arvates kohe tõelise patrioodi?
      Mina pole käinud ja ei tee automaatselt patriooti, aga huvitas, et kas kõik meist on kohe valmis kuhugi jooksma, kui "kohus nõuab".

Kommentaar

riigikogusse kandideerimist pead silmas vä?
        see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kuulsin samas ühest üsna usaldusväärsest allikast tegelikku põhjust ja seetõttu ütlen, et noh... Odav mees on meie Joel.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            Kuulsin samas ühest üsna usaldusväärsest allikast tegelikku põhjust ja seetõttu ütlen, et noh... Odav mees on meie Joel.
            Jagad infot äkki ka meiega? Või on see salajane?

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
              Jagad infot äkki ka meiega? Või on see salajane?
              Kuna tegu on ühe allikaga ja üsna usaldusväärsega, kuid mitte 100% usaldusväärsega, siis pigem ei jaga.

Kommentaar

Ainuke loogiline põhjus Joeli eemalejäämisele on raha või mõni muu "küpsis", millega klubi tõenäoliselt välja tuli. Ja paraku eestlasele sellest piisab...

Kommentaar

Backe isiklikult kinkis talle TiVo.

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                    Aga on see 4-5-1 suuremate vastu valikmängudes toiminud?
                    Mis see siia puutub, kas mingi formatsioon on toiminud või mitte? Ma võin ju sama hästi öelda, et viimases mängus fääride vastu ei toiminud 4-4-2. Fakt on aga see, et meil ei ole reedeses koosseisus kolme tasemel meest keskpoolikusse panna.
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                      Mis see siia puutub, kas mingi formatsioon on toiminud või mitte? Ma võin ju sama hästi öelda, et viimases mängus fääride vastu ei toiminud 4-4-2. Fakt on aga see, et meil ei ole reedeses koosseisus kolme tasemel meest keskpoolikusse panna.
                      No siis tuleb kahega hakkama saada ja kõik, kui Joel tegi sellise otsuse siis tegi, ega siin foorumis lahmimine teda koondisesse ei too...
                      FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        lollakas. kui sa rääkida ei kavatse, siis mis mõttega mingi kont hambusse visata?

Kommentaar

Kes teab see teab, aga meie ei tea. Dannar teab.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                            lollakas. kui sa rääkida ei kavatse, siis mis mõttega mingi kont hambusse visata?
                            Hea kont ju.

Kommentaar

minu arust võttis Pohlak kogu asja tänases Postimehes väga hästi kokku.

Koondises mängimine on saadu tagasi andmine ja tõestus, et armastad mängu, mitte mängimise eest saadavat raha.

Ei muudaks see Lindpere tulek sellele mängule tema klubikarjääris mitte sittagi. Mees on peaaegu iga mäng põhis ja on tõestanud oma kvaliteeti juba piisavalt. Arusaadav oleks asi siis, kui ta oleks kõigest mõned nädalad tagasi USA-sse läinud. Rüütli asemel olles ei arvestaks ma selle tühikargajaga enam koondises ka edaspidi. Toksigu USA-s, aga rääkigu asjad kohe välja nii nagu nad on!

Kommentaar

joeli käitumine on üleolev ja otsus nõme...aga see on siiski otsus. ja et mees pole kodus avalikkuse ees kasutanud võimalust põhjendada otsust oma sõnadega (loomulikult on lihtsam esineda seal avaldusega stiilis yo guys, we're going to disneyland) näitab see ära tema tegeliku pale. kes tunneb, et talle näkku kuseti neile saab vaid soovitada, et ärge siin klaviatuuri taga end tühjaks närveldage vaid pühkige nägu puhtaks ja mõelge et mis edasi. hetkel jääb mulje, et eesti koondis = joel lindpere ning vaevalt selline poolehoidjate suhtumine neid mõtiveerib kes reedel murule astuvad.

arvestades, et lihtne poiss nagu mina ja veel mõni siin piirdub oma elus peamiselt otsustega a la kas kanda palaval päeval boksereid või tavalisi trussikuid siis jumal teab mida suur raha, glämm ja NY meiegagi teeks.

aga no hea meelega näeks mõnel järgmistest nürbi mängudest sellist head eesti keelset sarkasmi plakatisse voolituna äkki tõmbakski siinkohal pinged maha ja korraldaks joeli teemas parem reedeni kiire ajurünnaku? kuna soccernet enam kopiraiterile pilkusid ei jaga siis parima sapi pritsija saab kuni järgmise joeli koondisemänguni olla veel mu**im kui joel ise

Kommentaar

Working...
                                X