Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust20 tundi läheb NY lendamiseks? Sa oled vist Marsi elanik või siis ei oska reisplaane teha. Samuti tahad väita, et Euroopast väljub ainult iga 4 tunni tagant lennuk NYi ja vastupidi?
hästi pingutades venitab 20 tundi täis küll.
valides ümbeistumiseks mõne teise koha H. asemel, ei võida vist eriti ajaliselt midagi.
muide, Pekingi ja Tallinna ajavööndi vahe on samuti 7h (tõsi küll teistpidi). Rähn saab tuldud küllSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustmuide, Pekingi ja Tallinna ajavööndi vahe on samuti 7h (tõsi küll teistpidi). Rähn saab tuldud küll
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustHaters gonna hate. Pole mõtet gooneritele midagi seletada.. nende olematu mõistus nagunii millegist aru ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meireles Vaata postitustLahe. Mul polnud aimugi, kus Rähn mängib.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaurr Vaata postitustRein.. näha on , et oled Lindpere vastane kuna ta loobus koondist esindamast ja tegi oma karjääris arengu + saab enamvähem palka,et leib laual hoida?
Mul hakkab lausa hale sellistest inimestest kes näevad ainult koondise poolepealt asja, mitte inimese enda poolepealt...
Kommentaar
-
No ma usun, et temal on eneseusk laes ja puha. Kindlasti peaks ta koondisse kaasama, kui sellega ei kaasne riski, et teised temasse seetõttu halvasti ei suhtu. Kui Rüütli on kindel, et ei suhtu, siis tulgu muidugi koondisesse. Ma olen täiesti kindel, et ta rabab siin ka endal ninast vere välja ja puha.
P.S. Cythoni post häiris selle gooneri lause pärast. Et kui räägite Eesti jalkast, siis jätke enda lapselikud välisjalkarivaliteedid äkki teemast välja?
Kommentaar
-
krt ma ei tea, kas ta on ikka teinud arendu võrreldes oma viimasest hooajast tromös. USA liigas ju kaitsed ei tule õieti pressingusse ju, sellepärast tal ongi seal lihtsam mängida. Ma arvan, et euroopa satside pressinguga peab ta natuke aega harjuma. Aga varumeheks võib tulla küll, 10-15 minti rabelema, kui vastased on väsinud.
Kommentaar
-
Olin ka mina kahe vahel Lindpere suhtes.
Nüüd aga, kui mul oleks otsustamis võimalus, võtaksin küll teda koondisesse. Stepanov ütles väga hästi seda, mis ka minule silma jäi. Dmitrjev ei suuda 2 mängu järjest 100 % jõuga mängida (mitte seepärast et ta halb oleks, vaid see pärast, et teeb ikka väga tõsist füüsilist tööd keskväljal. Ja reaalsus on reaalsus, taastumiseks on vaja rohkem aega.)
Nii näiteks Sloveenias ta ei mänginud, kodus aga Iirlaste vastu küll. Ja sai ilusti hakkama. Ukraina vastu oli aga pärast Belfasti jälle väsinud. Eks kõik sama käib ka Vungi ja Puri kohta. Puriga on küll lihtsam, ta ei rapsi kõik 90 minutit, tavaliselt vahetatakse välja.
Kuna aga tulevad play-off mängud ongi järjestikused, siis ma arvan, et heast poolikust oleks abi küll, kes saaks vahetustest uut hoogu juurde tuua.
Miks ma ei kahtle, et Lindpere hea on? Kindlasti ma ei väida, et ta on Eesti parim, USA on ikkagi USA. Küll aga mitte halvem, kui ta Norras oli. Ning kui ta Norras mängis, oli ta koondises igatigi tasemel. Tuletage kasvõi mängu Belgia vastu.
Lisaks on USA mängupraktika ikkagi mängupraktika. Füüsiliselt on ta seega heas korras. Võitluslikust (mida võibolla ongi USAs vähe) vaevalt, et ta hoobilt ära unustas, sest Norras oli seda küllalt. Häid sööte seevastu ja julgust just rünnakute algatamiseks sai ta aga kindlasti tohutult treenida just USA-s. Ei usu ka seda, et teised mängijad on tema suhtes vaenulikult häälestatud.
Nii et võtke oma uhkus natuke maha. Ega Lindpere pole kunagi otseselt Eestit persse saatnud, omad lisafaktid on lihtsalt mängus.
Nii, et kui ta ise Eestit aidata tahab, on ta igati teretulnud minu silmis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar