Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kurat, pärast on ka kasvuhormooni söönud USA-s ja siis oleme kõik pees...
    Kusjuures alles oli ju uudis dopinguküttidest. Ja siis ma jäin mõtlema - kui palju on ajaloos olnud olukordi, kus mingi jalgpalli koondis oleks dopingu tõttu mingeid karistusi saanud? Ja milline võiks olla karistus - kas karistatakse üht meest või kogu võstkonda? Ja kas võidakse ka näiteks klubis vahelejäänud mängija tõttu eelnevad koondise kohtumised tühistada?

Kommentaar

Algselt postitas soc Vaata postitust
      Kusjuures alles oli ju uudis dopinguküttidest. Ja siis ma jäin mõtlema - kui palju on ajaloos olnud olukordi, kus mingi jalgpalli koondis oleks dopingu tõttu mingeid karistusi saanud? Ja milline võiks olla karistus - kas karistatakse üht meest või kogu võstkonda? Ja kas võidakse ka näiteks klubis vahelejäänud mängija tõttu eelnevad koondise kohtumised tühistada?
      Ei tühistata. Mängija saab trahvi, aga meeskond mitte.

Kommentaar

PSG vastu Emiraatide cupil ju mängis ka väga hästi, seega päris sellist juttu, et ainul USA-s saab hakkama, kuna seal kaitsega ei tegeleta, ei rääkida. Rafa Marquez on vabsee s**t olnud MLS-is ja ega ka Henry algus liigas mingi lust ja lillepidu ei olnud

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
          JFK- Helsinki lend ca 10h + 7 tundi ajavahe NYC ja Tallinna vahel + 3 tundi: kodust JFK'sse + ümberistumine Helsinkis + Helsinki-TLL lend + lennujaamast A. Le Coq'i staadionile jõudmine.

hästi pingutades venitab 20 tundi täis küll.
          valides ümbeistumiseks mõne teise koha H. asemel, ei võida vist eriti ajaliselt midagi.
          Mis ajast ajavahe lennuaja sisse arvestatakse?
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
            Oleks oleks oleks. Kõiketeadjad... ära ei väsi juba selle vingumisega?
            kuule ära nüüd endale asju ette kujuta - ma arvan, et 99% inimestest on sellepoolt, et ta emil puhul meeskonda sebida - rohkemat eetriaega sel teemal aga pole tarvilik temale eraldada.

ja siis on üks teine teema temaga seoses... .
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kuna Lindpere leping kehtib aasta lõpuni ja seal on sees klausel, et ta koondist esindada ei või, siis tema otsustada see antud hetkel ei ole, kas hakata Iirimaa vastu Rüütlilt koondisekutset nuruma või mitte. Kuigi väga tõenäoliselt on Red Bullsi hooaeg selleks ajaks juba läbi, kui Iirimaa vastu andmiseks läheb.

Kuigi samas tahab Red Bulls temaga lepingut pikendada ning nad hindavad teda kõrgelt, nii et vahest Lindperel õnnestuks uue lepingu puhul koondise esindamise õigus saada.

Nii et juhul kui uus leping on Iirimaa mängide ajaks sõlmitud, siis mine tea...kui lepinguläbirääkimised alles käima peaksid, siis Red Bulls teda vaevalt Euroopasse koondist esindama lubab, sest nemad ei võidaks sellest midagi. Pigem soovivad nad vältida seda, et Lindpere neis mängudes mõnele Euroopa klubile silma hakkaks ja kõrge palgapakkumise saaks, millega Red Bullsil siis võistelda tuleks.

Omaette küsimus on muidugi see, kas Rüütli ja Pohlak teda nendeks mängudeks koondise juurde üldse tahavad. Praegu tundub, et pigem mitte.

Kommentaar

postimehes juba juttu,et lindpere ikka vist ei tule
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

ei, kõik tore, aa miks see Lindpere sellist haiget juttu räägib. Krt ütle konkreetselt - mul lepingus punkt, et ei saa tulla ja ma ei tule. Kõik. A ajada mingit muud jura ju mõttetu.

Kommentaar

Algselt postitas tan38 Vaata postitust
                    ei, kõik tore, aa miks see Lindpere sellist haiget juttu räägib. Krt ütle konkreetselt - mul lepingus punkt, et ei saa tulla ja ma ei tule. Kõik. A ajada mingit muud jura ju mõttetu.
                    Aga äkki samas lepingus on punkt, mis ei luba lepingu punktidest avalikult rääkida?

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

hea on muidugi see,et rüütli sõnul ootab ta joeli kõnet ja joel,et eks talle varsti helistatakse
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        hea on muidugi see,et rüütli sõnul ootab ta joeli kõnet ja joel,et eks talle varsti helistatakse
                        Selline olukord tuleb küll juttude põhjal välja, et kumbki osapool ei taha initsiatiivi haarata. Naeruväärne. Ja minu arvamus Lindpere kohta: Kui ta ajaloolistes mängudes ei taha koondist aidata, siis see paneb mind kahtlema tema motivatsioonis ja tahtes edaspidigi koondise mängudes 100% andmast. Loodan, et Lindperel on rahapaki otsas mugav istuda ja loodan ka, et teda enam kunagi koondisesse ei võeta.

Kommentaar

Kas ei maksa mitte tema viimast väljaütlemist, mida Postimees refereerinud on, vaadelda natuke selle taustal, millisele väljaandele ta seda ütles? Kuna tegu on intekaga, mille ta on andnud MLSSoccer.com-ile, siis on ju loogiline, et ta ei saa öelda: "Kamoon, muidugi lähen koondisele appi ja saadan MLS pleioffid kus kurat!". Mulle jäi mulje, et ta jättis mõlemale poolele otsad lahti ja ajas sellist poliitilselt korrektset mulli nagu pressiga suheldes ikka tegema peab - eks ole see ju ikkagi meedia, mis hiljem selle kivitüki kätte võtab ja seda oma äranägemise järgi tahuma hakkab.

Kommentaar

Kui NYRB pääseb play-offi, kas siis võivad teised Eesti koondislased ka nendega liituda? Või on ainult nii, et Lindpere võib EMile tulla?
                            Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
                              Kui NYRB pääseb play-offi, kas siis võivad teised Eesti koondislased ka nendega liituda? Või on ainult nii, et Lindpere võib EMile tulla?
                              kas keegi tõlgiks selle mõtte eesti keelde?
                              ilma google translaatorita seekord, palun.
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Okei, proovin uuesti:

NÜRB ja New York Lindpere on sitad.

Head ööd!
                                Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Working...
                                X