Joel ei taha veel koju lennata !http://sport.postimees.ee/599994/lin...-koju-lennata/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas peters Vaata postitustMul on selline tunne, et siis jätkuvad meeskonnal taastumis, lõdvestus või kes teab, mis trennid. Kahjuks on selline tunne, et küll ta põhjenduse leiab, et mitte tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKas sa tõesti arvad, et Lindpere lihtsalt ei taha koondises mängida?
Muidu juhtub temaga nagu juhtus ühe teiese eestlasest jalgpalluriga, kes ka koondist esindanud. Nimelt saatnud härra oma CV ühte firmasse ja personalitöötaja vaadanud seda ning imestanud, et härra on küll mänginud erinevates klubides profina jalgpalli, aga kas ta kuskil reaalsest töötanud ka on, eksisteerib tal mingeid kogemusi või oskusi? Lühidalt, selle venna CV lendas väga kiiresti prügikasti.
Tööta, Joel, tööta!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNimelt saatnud härra oma CV firmasse ja personalitöötaja vaatanud seda ning imestanud, et härra on küll mänginud erinevates klubides profina jalgpalli, aga kas ta kuskil reaalsest töötanud ka on, eksisteerib tal mingeid kogemusi või oskusi? Lühidalt, selle venna CV lendas väga kiiresti prügikasti.
kõigile ei jagu treeneri- või muid jalgpallitegelaste ametikohti...
eestis on seda profijalgpalli nii näpuotsaga et see väga hull probleem ei tohiks olla aga mõnes suuremas/tuntumas ja vaesemas jalgpalliriigis on asi ilmselt palju hullem.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVäidad vastupidist? Kui ikka tahaks, küll ka tulla saaks. Samas las poiss teenib raha, sest talle on seda vaja. Veel parem oleks kui mõni paks ja rikas neegrimammi ta lapsendaks.
Muidu juhtub temaga nagu juhs ühe teiese eestlasest jalgpalluriga, kes ka koondist esindanud. Nimelt saatnud härra oma CV firmasse ja personalitöötaja vaatanud seda ning imestanud, et härra on küll mänginud erinevates klubides profina jalgpalli, aga kas ta kuskil reaalsest töötanud ka on, eksisteerib tal mingeid kogemusi või oskusi? Lühidalt, selle venna CV lendas väga kiiresti prügikasti.
Tööta, Joel, tööta!
Kommentaar
-
tundub, et Pohlaku ja Jolli skaibi kõne oli stiilis a la eat my dogs cock
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas KaImO Vaata postitustSama võiksin ma ka sinult küsida? Lindpere tegi vea juba siis kui ta siirdus MSL-i mängima. Seal võib küll head nutsu teenida, kuid klubid teevad kõik selleks, et mängijat mitte enam koondisse lubada. Palju tal veel lepingut järel on? Loodetavasti laseb ta sealt lepingu lõppedes kiiremas korras jalga.
Kommentaar
-
riigi esindamine nüüd hobi küll ei olesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustriigi esindamine nüüd hobi küll ei ole
Kommentaar
-
kõlab kui diktatuur, kuid ma nimetaksin seda pigem kohustuseks. Ma tean, et see kõlab äärmiselt radikaalselt... eriti veel kohas kus kiviviske kaugusel on heaoluriigid.
Kas laisklemine, valetamine, ülbitsemine jne on ka hobid?
ja raha nad saavad ju ka, sõltuvalt tulemustest. Kaudselt on ka too plekk, mis ta praegu teenib, samuti tänu koondise esindamisele.
Muidugi peavad oskused olemas olema, kuid kui sa koondise eest ei mängi, siis on tunduvalt raskem liivakastist välja pääseda.
ma saan aru, et projektipõhine elu on IN, kuid ma ei saa aru, millepärast seda haipida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar