parem oleks kui ta kaitsesse ka tagasi töötaks siis oleks tast isegi asja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustKas siis LA mäng oli ainult vormistamise küsimus ja piletid juba ette ostetud? Tundub nii, et becks ja co peavad võitma sel juhul
ja eitsule kallike, inimene õpib kogu elukeep it smile.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustIlmeselgelt tuli ta omale lepingut teenima. Tähelepanu on ju üüratu meie mängul. Ja see on koht kus on näha kas meil on pussy'd fännid või ultrad ja tõekspidamistega.
Kommentaar
-
Algselt postitas kemal1 Vaata postitustsuurepärane uudis ju. lindpere annab koondisele kindlasti palju juurde, tegemist on ka mehega kes mängib regulaarselt 90 minutit, mitte ei istu pingil
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustIlmeselgelt tuli ta omale lepingut teenima. Tähelepanu on ju üüratu meie mängul. Ja see on koht kus on näha kas meil on pussy'd fännid või ultrad ja tõekspidamistega.
Kommentaar
-
Juki koondises on suurepärane uudis,keskväljale on meil alati abi vaja ..kahe käega poolt ja kui aus olla on vastik lugeda üldse vihjetki välja vilistamisest,kuulge üks kogemuste ja pideva mänguajaga mees juurde mida meil veel tahta..aksepteerige teise inimese otuseid ja ärge kritiseerige kui ei tea mis seal tegelikult taga on...see et inimene ei oska meediaga suhelda ei tee temast veel halba pallurit..sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMehed !Tarmo on piisavalt tark treener teadmaks ,kuidas ja millal Jukit kasutada. Olge nüüd maru rahulikud .
USA liiga suhtes on paljudel oma arvamus aga selge on ka see ,et Juki on seal vanade staaride kõrval kõvasti julgust omandanud ja seda läheb meil kindlasti vaja . Meie pink on lühike ,kui keegi peaks esimeses mängus põhimeestest viga saama ,mis me siis teeme ? Ärge hiilake oma lühinägelikkusega ja ärge kolistage ämbreid nagu Rein
Edit: kui koondises siis koondises. See on Rüütli otsus. Juhul kui saab platsile, siis loodetavasti suudab enda eelneva käitumise rehabiliteerida.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ke$ha Vaata postitustVõrrelda võib igasuguseid asju ja Hiina kohta ei tea, aga teised liigad, mida sa üles lugesid on jah kõrgema tasemega kui USA.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTont oled sa ise kui arvad, et Lindpere veab koodndise taseme välja.
Peatreener saadab kutsed ikka neile kelle tase lubab koondist esindada. Lindpere kutset ei saanud. Järeldused tehke ise, tondid.
Kommentaar
-
Algselt postitas TYS0N Vaata postitustKOONDESES HETKEL ON AINULT VASSILJEV PAREM KUI JOEL.veits huumorit ka hilisõhtusse.
Muide, täpselt samamoodi nagu mina jäin Postimehe promo pärast uskuma, et Meerits edervises hullu paneb, on mulle jäänud mulje, et paljud peavad Lindperet ka mingiks maailma tippu kuuluvaks meheks. Kommentaarid on sellised, nagu oleks Messi ja Ronaldo käest kinni võtnud, haaranud kaasa veel ka Luka Modrici, Xavi ja Vidici ning kõik koos rõõmsal meelel kodakondsust vahetanud ja tulevad Kostja ja Co-ga Iirlasi põrmustama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTont oled sa ise kui arvad, et Lindpere veab koodndise taseme välja.
Peatreener saadab kutsed ikka neile kelle tase lubab koondist esindada. Lindpere kutset ei saanud. Järeldused tehke ise, tondid.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKus sa nyyd oled, TONTInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
peaks nagu kokkuhoidu näitama ennem tähtsaid mänge? See võiks tähendada, et ei vaidel omavahel fännid teemade üle, et kas Lindpere hea või halb.. vaid usaldame Meeskonna otsust.. ega Lindpere ei tule siia "jalaga uks lahti, ma nüüd mängin!"..... Asi läheb ikka nii nagu meeskond ja peatreener seda tahavad...
Muidugi on see ka teada, et vihkajad jäävad vihkajateks..
Samamoodi ma usun ka, et poisid tervitavad teda meeskonda rõõmuga... Ikkagi vanad meeskonnakaaslased-sõbrad ja trennikaaslasedki koos! Lindpere ei tule siia eestisse staaritsema.. See, et teiselpool maakera temast nii räägitakse, see ei tähenda veel tõsiseltvõetavatele Eesti Koondise fännidele siinpool maakera mitte midagi! las tõestab näitab end ja tuleb ka edaspidi võimalustel appi meile, küll siis saab ka siin tuntust juurde!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar