Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina aktepteerin Rüütli otsust ja mainisin seda ka natuke aega tagasi. Paukuma tulid siin teised jorsid omakorda.
    Mis te siis teete kui Rüütli otsustab teisipäeval Lindperet ikkagi nimekirja mitte panna? Hetkel kutsuti ta siiski ainult kogunemisele.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Sa oled nii lahe, Rein. Ilma sinuta olekski siin ainult head arvamused ja ninnu-nännu.
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Leping läbi saamas miks mitte ennast näitama tulla.
        Lindpere võiks parem vagusid rohida puhukse ajal ja pensi ajaks raha koguda või jätkub 10k?

Kommentaar

Joelil on poeg ka Eestis vms.

Kommentaar

ffffuik yeeeh ... head uudised.
            Mul on reinu kohta must vihik koostatud, kuna ta on üks suur foorumitroll

...

Kommentaar

mul selline kuri kahtlus, et Joll liitub koondisega, et veenduda selles, kumma mansa peale panus panna.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Okei, räägin pikemalt.

Ma ei salli vendi kes tulevad siis paja juurde kui see on suppi täis ehk siis miks ta ei tulnd siis kui me teda vajasime kõige rohkem, vaid tuleb siis kui oma suhkur saial?

Ilmselgelt tuleb ta suure tähelepanu all oma nn turuväärtust tõstma.

Ta on kusenud meie koondise peale 2 viimast aastat ja nüüd kui ta avaldab soovi siis kõik neelavad uhkuse alla. Tapselt selline ongi eestlane nii poliitiliselt kui ka jalgpalli uhkust silmas pidades.

Me ei julge ja ei taha olla otsustavad ega julged.

Kui mina mingi hardcore fänn oleks siis läheks ja ma ütleks koondise treeningul välja mida ma temast arvan. Aga see näitabki kogu meie fännikultuuri, et ma oleme fucking gloory gloory ja me neelame oma uhkuse alla.

Mulle lihtsalt ei mahu pähe, et ta julgeb soovi avaldada koondisse naasimise puhul peale seda mida ta koondise personalile teind on. Ajuvaba.

Aga tegelt Tarmol ja Jannol pole ka väga valikut.

Tasemelt on ta tegelt koondise 12-14 mees.

Kommentaar

Pras ja muud sarnased! Vähem sappi ja rohkem mõistmist! Kritiseerige teda peale mängu, kui vajadus tekib!

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                    Esimese väitega 100% nõus .. muidugi .. sest playoff lõppes liiga varakult ning poiss otsib ikka kontrahti euroopast.

Teine väide on absoluutne b***sh*t, kui väga aus olla. Ole hea ning nimeta need 12 poissi, kes on HETKEL temast paremad koondises (jättes välja Kostja jääbi suu lahti?) .. Rumal mees ..

Kommentaar

Aitäh Joel !
                      299195

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                        Okei, räägin pikemalt.

Ma ei salli vendi kes tulevad siis paja juurde kui see on suppi täis ehk siis miks ta ei tulnd siis kui me teda vajasime kõige rohkem, vaid tuleb siis kui oma suhkur saial?

Ta on kusenud meie koondise peale 2 viimast aastat ja nüüd kui ta avaldab soovi siis kõik neelavad uhkuse alla. Tapselt selline ongi eestlane nii poliitiliselt kui ka jalgpalli uhkust silmas pidades.

Me ei julge ja ei taha olla otsustavad ega julged.

Kui mina mingi hardcore fänn oleks siis läheks ja ma ütleks koondise treeningul välja mida ma temast arvan. Aga see näitabki kogu meie fännikultuuri, et ma oleme fucking gloory gloory ja me neelame oma uhkuse alla.

Mulle lihtsalt ei mahu pähe, et ta julgeb soovi avaldada koondisse naasimise puhul peale seda mida ta koondise personalile teind on. Ajuvaba.

Aga tegelt Tarmol ja Jannol pole ka väga valikut.

Õige kommentaar. Rohkem uhkust ja saatke v*ttu see Lindpere, kui nüüd ausalt öelda.

Kommentaar

Samas kui Rüütli ta kutsus siis ei tohiks ju probleemi olla.Küsimud vaid selles,et kes peab Jukile siis oma koondise koha loovutama?Kas keegi neist kes on andnud oma panuse Eesti koondise pääsi eest play-offi?
                          Siin käib kõva vaidlus kahe poole vahel aga samas on mõlemate poolte väited ka õiged.
                          No kindlasti on peale Vassiljevi veel paremal tasemel mehi kui Juki aga no kahjuks või õnneks peatreener otsustab keda mängu panna ja keda mitte
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Naljakas on lugeda neid paari aasta jooksul kogunenud kommentaare, millest 90% on räiged hater-postitused, ja nüüd, kui Lindpere koondisesse taaskord tuleb, on enamus nende autorite postitustest stiilis: "Jee", "tere tulemast koju" "võttis mõistuse pähe", "ma olen koguaeg Lindperet toetanud", "Teadsin, et teeb õige otsuse" jne...

Eestlane on ikka visa oma veendumusi muutma.

Kommentaar

julgen küll tuimalt pakkuda, et lindpere on keskväljal parem kui vunk. ja ääres parem kui ats purje. ja need mehed saavad meil koguaeg mängida. natuke vähem vingumist võiks olla.

Kommentaar

"Los Angelesest pärast mängu Galaxyga New Yorki jõudnud Lindpere helistas koondise peatreener Tarmo Rüütlile ja teatas, et ta soovib osaleda kõnealustes mängudes Eesti koondise eest ning on saanud selleks ka loa Red Bullsi klubijuhtkonnalt."

Joel küsis luba, et osaleda ametlikes koondisemängudes (kuigi klubihooaeg sai läbi)? Hea, et mees lõpuks ka ise kinnitas, et teda seovad klubiga mingid tõsisemad kokkulepped, et mees koondise esindamiseks pidi luba küsima.

Kommentaar

Working...
                                X