Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas urmar Vaata postitust
    TV6 sport andis teada, et Lindpere oli juba kell 18:00 Tallinnas. Kuidas meie ajakirjanikud tema naasmise küll maha magasid.
    Soccerneti uudise juhtlõik

Eesti Jalgpalli Liit teatab, et saatis täna kell 18 New York Red Bullsi kutse Joel Lindperele tema osalemiseks Euroopa meistrivõistluste play-off kohtumistes Iirimaaga 11. ja 15. novembril.
    Nii et vaevalt ta eile juba Eestisse jõudis

Kommentaar

Ma ei ole vastu, et Rüütli talle võimaluse andis aga tõsi on see, et need hüüded a la "tere tulemast, kadunud poeg" jätavad mulje nagu oleks mees suure kangelasteoga hakkama saanud, et peale hooaja lõppu ja olukorras kus must töö teiste poolt tehtud, otsustas koondisse naasta.

Aga eks näis, algkoosseisus ma talle kohta ei näeks aga kui näiteks kordusmängus taga oleme ja vaja rünnakule jõudu lisada, siis võib tast kasu muidugi olla.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
        Ma ei salli vendi kes tulevad siis paja juurde kui see on suppi täis ehk siis miks ta ei tulnd siis kui me teda vajasime kõige rohkem, vaid tuleb siis kui oma suhkur saial?
        Mis imeline "suppi täis pada" see playoff siis nüüd on?
        Kaks mängu vägagi tugeva koondise vastu pisikese lootusega pääseda EM finaalturniirile. Mhm, mehed lähevad väljakule nautima.

Ja isegi kui Lindpeeril on tõesti kavatsus nende mängudega end Euroopa klubidele näidata, mis siiis ikka. Kas koondisele pole samuti kasulik kui üks motiveeritud poolkaitsja juures on? Praegune olukord tundub ikka mõlemale osapoolele kasulik ja seetõttu igati tervitatav.
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Oma uhkuse jutuga võite küll kukele sõita. Sellise väikese jalkpallikoondise jaoks nagu Eesti on iga mängumees kulla hinnaga. Seda enam, et tegemist on vägagi heal tasemel mängumehega. Paljud tahtsin nendeks mängudeks ka Operit koondisse aga ma küsiksin, et mille alusel? Mängupraktikat ei ole ja ühegi klubi hingekirja ka ei kuulu. Lindpere on seevastu teinud vägagi korraliku hooaja.

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
            Oma uhkuse jutuga võite küll kukele sõita. Sellise väikese jalkpallikoondise jaoks nagu Eesti on iga mängumees kulla hinnaga. Seda enam, et tegemist on vägagi heal tasemel mängumehega. Paljud tahtsin nendeks mängudeks ka Operit koondisse aga ma küsiksin, et mille alusel? Mängupraktikat ei ole ja ühegi klubi hingekirja ka ei kuulu. Lindpere on seevastu teinud vägagi korraliku hooaja.
            +1

Loen ja loen kommentaare ja ainult lahmimine..
            Mina olen alati toetanud Lindperet ja minu arust on ta koondisele vajalik.. Äkki vihkajaid ei tule koondise mängule ka kui Joel peaks mängima? Ta ju nii vihatud ja rikub koondise ära? Lambad..

Kommentaar

Tubli Joel! Mulle meeldib see, et ta ise võttis ühendust. Mitte, et Rüütli läks kutsuma. See kinnitab minu jaoks seda, et jutt mida ta rääkis, et kogub ameerikas endale pensioniraha oli tõde. Valus tõde koondise jaoks, aga siiski tõde. Kas ja kuidas teda nüüd nendes 2s mängus kasutatakse on Rüütli otsus.

Andestamine on nagu ta on. Osad suudavad ja oskavad teised mitte.

Kommentaar

Kink avaldab arvamust Lindpere kohta

Kommentaar

Kui nüüd veel Joel võiduvärava lööks, siis oleks ikka täitsa kannis...

Kommentaar

Kink midagi valesti ei öelnud. Nõustun. Eks mees peab pingutama ja näitama rüütlile , et teda saab kasutada.
                    Rüütli on tark mees, teeb parimad valikud.

Kommentaar

Head viha ja uhkust täis foorumlased. Te olete puhta imbetsillid. Meil on esimest korda võimalus pääseda finaalturniirile ja meil on selleks kaks väga rasket mängu ees. Iga Lindpere tasemega mees kasvõi vahetusest sisse tuua oleks meie koondisele tohutu lisa. Teie aga "saadaksite ta vittu"? Kas on siis tõesti NIIVÕRD häbiväärne see, et me laseme tal koondisega ühineda kuigi ta on kaks aastat meist omal isiklikel (ja arusaadavatel) põhjustel eemal olnud, et oleksite nõus riskima ainulaadse ja suurepärase võimalusega pääseda finaalturniirile?

Jah, mehed üksi ei võida mängu. Aga Lindpere tasemega mängumees oleks meile väga kasulik. Olenemata tema motiividest seoses koondise esindamisega. Nagu kibestunud vanamutid kuskil klatšimas. Häbi, häbi, häbi.

Kommentaar

Algselt postitas Claim Vaata postitust
                        Head viha ja uhkust täis foorumlased. Te olete puhta imbetsillid. Meil on esimest korda võimalus pääseda finaalturniirile ja meil on selleks kaks väga rasket mängu ees. Iga Lindpere tasemega mees kasvõi vahetusest sisse tuua oleks meie koondisele tohutu lisa. Teie aga "saadaksite ta vittu"? Kas on siis tõesti NIIVÕRD häbiväärne see, et me laseme tal koondisega ühineda kuigi ta on kaks aastat meist omal isiklikel (ja arusaadavatel) põhjustel eemal olnud, et oleksite nõus riskima ainulaadse ja suurepärase võimalusega pääseda finaalturniirile?

Jah, mehed üksi ei võida mängu. Aga Lindpere tasemega mängumees oleks meile väga kasulik. Olenemata tema motiividest seoses koondise esindamisega. Nagu kibestunud vanamutid kuskil klatšimas. Häbi, häbi, häbi.
                        No kaine pilguga vaadates ja reaalselt olukorda hinnates tuleb tõdeda, et natuke leebelt Lindpere pääseb oma kuidas öelda, vähesest motiveeritusest koondist esindada? Nüüd on tal võimalus mingitki panust andes, meie üle kivide ja kändude kulgenud valikturniiril tõusta koondise kangelaseks ja inimesed unustavad tema suhtumise enne play-off mänge, kus ta ei tahtnud arutledagi koondise esindamist. Nüüd nagu alguses mainisin reaalselt olukorda hinnates, ükskõik kui vihased me ka ei ole selle üle, et ta koondisele "ei" on öelnud viimased kaks aastat, oleme kõik sisimas õnnelikud, et ta koondisele appi on tulnud, sest ta on vajalik lisakäik. Aga ärgem unustage, et ta ei tahtnud koondist esindada ja minu silmis pole ta enam nii väärt mees kui ta oli või võiks olla, ma olen pettunud tema käitumises.

Häbi ei peaks tundma ükski koondise toetaja, kes on Lindpere käitumise pärast pettunud, häbi peaks tundma Lindpere, et ta 2 aastat nii on käitunud.

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                          Mis imeline "suppi täis pada" see playoff siis nüüd on?
                          Kaks mängu vägagi tugeva koondise vastu pisikese lootusega pääseda EM finaalturniirile. Mhm, mehed lähevad väljakule nautima.
                          Täpselt. Saaks veel aru, kui jutt käiks finaalturniirist ja mõni mees tahaks "tottit teha". Kohati tundub, et mõnel mehel on lihtsalt vaja oma senisele "lindpere mingu perse" suhtumisele iga hinna eest õigustust otsida ja siis hakatakse mingist koha ära võtmisest ja tohutust ebaõiglusest kiljuma. Pettunud võib olla, oma asi, kuidas keegi suhtub, aga väljendusviis paneb mõne venna puhul küll veidi kulmu kergitama.

Ja lõpude lõpuks otsuse, kas ta mängib palju või vähe või üldse mitte ja kuidas ja kelle asemel, teeb Rüütli. Senise tsükli põhjal võiks nagu peatreeneri otsustamisvõimet usaldada küll, ei?
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

A muide... vaadake kui kehva partii esitas Juki viimases RB mängus. Tahtiski äkki välja kukkuda ja Eestile appi tulla, või mis?
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Millest te üldse järeldate, et mees näiteks vahetusest sisse tulles mängu teravust toob? Kutt on viimased 2 hooaega vaid ookeani taga pallinud, kui ta korvpallikoondisele NBA-st appi tuleks, saaks tõesti eeldavast ründetegevuse aktiviseerumisest rääkida.
                              Ootame ja vaatame.

Kommentaar

Algselt postitas Claim Vaata postitust

Las igale inimesele jääb oma arvamus. Kõigepealt ma küsiks ikkagi selle küünilise küsimuse, et mis "tasemege mees see Lindpere" meil siis on? Sinu lausest võib välja lugeda, nagu oleks tema näol tegemist maailma top 10-sse kuuluva mängijaga, kuigi reaalselt on ta säranud ainult lombi taga ja enne sinna siirdumist mängis Norra liigas ja polnud seal sugugi esimese suurusjärgu täht.

Mismõttes tema väljajätmisega "riskime EM kohaga" ? Jällegi, nagu tema tulek meie šansse nii ülimalt palju tõstaks. Mina hindaksin realistlikult meie võimalusi EM-ile pääseda ilma Lindpereta 1/4-le ja temaga 1/3,999-le näiteks.

Mis vanamutid klatšimas, kas Sa tahad öelda, et koondise poolehoidjatel pole mitte mingisugust objektiivset põhjust olla pettunud Joeli mentaliteedis, et "aitan koondist ainult siis kui see minule kasulik on" ??

Sinul on oma nägemus asjale ja kõik kellel on teistsugune arvamus on imbetsillid. Tõeliselt küps suhtumine. Aplaus.

Kommentaar

Working...
                                X