Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma arvan, et see laul pole siit seepärast läbi käinud, et see laul pole Lindperest ega Lindperele. "We love you Metro, we do jne" ehk siis laul NYRBist enne, kui tast NYRB sai.

Kommentaar

ERR'i inteka põhjal avanesid vähemalt minu silmapilud kahes osas:
      a) osaliselt saab Ei-Jukimeelsuse panna vist tõesti meedia arvele kuna mehel puudub ikka igasugune arusaam või nägemus sõnumite edastamisest läbi selle;
      b) teisalt kipub ka see kriit olema piisavalt tömp, et kirjutada alla paljuräägitud lepingupunktile mis premeerib koondisest hoidumise korral.

Kommentaar

mulle jäi hirmsasti selline mulje, et mees on eesti keelt täiesti unustamas ja küllap on see mingil määral ehk ka paratamatus pidevalt võõrkeelses keskkonnas viibides, aga iga sõna otsimiseks ja loogilise lause koostamiseks läks ikka hirmus kaua aega. samas muidugi oli tal selja taga ilmselt umbes 15-tunnine lennureis, mille järel pole tea mis lihtne näkkusärava kaamera ees geniaalsusi vorpida. lisaks veel eriti olukorras, kus mees pole koduseid tea mis ajast näinud ja Eestis käis viimati ilmselt eelmise aasta jõuludel vms.

igal juhul ootame homse-ülehomse trenni ära ja kui ta suudab end jalgpallurina peatreenerile piisavalt tõestada ning Täri ta koosseisu lülitab, siis ainult andku minna. minu jaoks on Rüütli end ja oma valikute õigsust juba piisavalt tõestanud, et nendes ei pea kahtlema.

Kommentaar

ma kaldun ka pigem arvama, et see intervjuu konarlikus oli suuresti tänu magamatusele. küll puhkab välja ja laseb eesti keele kõla saatel mõne ladusa lause hammaste tagant valla. peaasi, et vaim ja mõistus oleks reedeks kenasti trimmis.

Kommentaar

Algselt postitas sunnik Vaata postitust
            ma kaldun ka pigem arvama, et see intervjuu konarlikus oli suuresti tänu magamatusele. küll puhkab välja ja laseb eesti keele kõla saatel mõne ladusa lause hammaste tagant valla. peaasi, et vaim ja mõistus oleks reedeks kenasti trimmis.
            Tegemist oli tõesti magamatusega, mitte keele unustamisega nagu mõni varasem isik siin kommenteeris.
            Lindpere viisakas ja mõistlik. Eks kardab natuke ka fännide avalikku hukkamõistu - loodan et seda ei tule, otseselt põhjust ju pole. Koondis sai ilma temata playoffi, tema lisandumine annab jälle nüüd juurde.

Eriti roosa unistus oleks muidugi, kui ta nüüd euroopasse siirduks. Eks see avaks uksi natuke jälle ka rohkem teistele meestele.

Ei saa öelda, et ta puudumine positiivne oleks, aga ma ei näe ka otseselt midagi negatiivset, pigem pikas perspektiivis kasulikku.

Kommentaar

Kommentaar

mis toimub? kus olen?
                How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Ühe mängu pealt tasub loomilikult põhjapanevaid järeldusi teha.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                    Ühe mängu pealt tasub loomilikult põhjapanevaid järeldusi teha.
                    Minu arust ka.
                    Polnud hea päev, ei tasu maha kanda .

Kommentaar

Nõus eelkõnelejatega. Lindpere polnud täna küll parimate killast, kuid kindlasti tahaks teda veel koondise särgis näha.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Seda kindlasti...samas kui ta otsustab jälle, et praegu tahan usa asjadele pühenduda ja mm-i kvalifikatsioonidele kaasa ei aita, siis ei saagi tema mäng hakata eesti koondisega hästi minema, meeskonnasisene kokkumäng puudub.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                          Nõus eelkõnelejatega. Lindpere polnud täna küll parimate killast, kuid kindlasti tahaks teda veel koondise särgis näha.
                          Natuke või natuke rohkem tobe on keskpoolkaitsjat äärel mängitada. Mida sealt loota annab? Saan aru küll, et koondises on varem ka seal olnud, kuid USAs vist mitte kordagi. Seega - kas on mõtet sinna toppida? Nagu Real Madrid (või Inglismaa) juba, et kõik ässad peavad korraga platsil olema ja suva see sobivus.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ei tea kuhu ta sobib ja kas ta tulevikus sobib, jäägu see teiste otsustada, aga täna oli ju ausaltvaadates saamatu. mitte kordagi mitte midagi ja ei tea kas see või reisist olla või millest, aga füüsis on ikka mehel nigel. lõpus jooksis nagu penskar. tahaks teada palju km läbis, aga ei tundunud et teistest rohkem.....

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                              Natuke või natuke rohkem tobe on keskpoolkaitsjat äärel mängitada. Mida sealt loota annab? Saan aru küll, et koondises on varem ka seal olnud, kuid USAs vist mitte kordagi. Seega - kas on mõtet sinna toppida? Nagu Real Madrid (või Inglismaa) juba, et kõik ässad peavad korraga platsil olema ja suva see sobivus.
                              Ikka on USA-s ka vasakul äärel mänginud ja korduvalt.

Tuletaks meelde, et oma karjääri vältel on Lindpere olnud ikkagi peamiselt vasakäär, mitte keskpoolik. Kindlasti vanuse lisandudes pole ehk kiiruslikud võimed enam need, mis aastaid tagasi ja mida ühelt äärelt võiks eeldada, aga öelda, et ta sellel positsioonil on kogenematu, on ilmselge liialdus. Võib-olla tõesti oleks ta keskpoolkaitses asjalikum kui äärel, sellele ei julge vastu vaielda.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Kas on mingi reaalne võimalus, et ta varsti kuskil euroopas ka mängib või? Kuulujutte on omajagu olnud, et tahab veel viimast euroopa lepingut. Siis poleks ju häda tal ka sagedamini koondise kutsetele vastu tulla.

Kommentaar

Working...
                                X