Mis meil opist kui posti-onu, ahju ja kams teevad inglismaale ja horvaatiale ärtust ära!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustNii rääkige mulle. Miks ei saa Oper aidata meid koondise mängudes, kuigi Roda ei näe selles mingit probleemi, ja vot, paneb veel väljakule ja ennäe. Lööb veel värava ka!
Kas on mingi teine põhjus siis et opit ei lasta koondises aidata?
Ps. see lepingu-jutt on üsna vaikseks jäänud, keegi teab, et kas roda tegi uue pakkumis vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustNii rääkige mulle. Miks ei saa Oper aidata meid koondise mängudes, kuigi Roda ei näe selles mingit probleemi, ja vot, paneb veel väljakule ja ennäe. Lööb veel värava ka!
Kas on mingi teine põhjus siis et opit ei lasta koondises aidata?
Ps. see lepingu-jutt on üsna vaikseks jäänud, keegi teab, et kas roda tegi uue pakkumis vms?//
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustaga leping?-sellest pole küll juttu olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustLeping on konfidentsiaalne asi, st. mängija, tema agendi ja klubi vaheline asi, saad sa aru? Ka mina ei tohi sellist lepingut siinkohal kommenteerida isegi siis kui ma selle koopia õnnelik omanik oleks. Mind võidakse trellide taha pista sellise infi levitamise eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitust-> JAH TÕSI, nii kaua püsib ta konfidentsaalsena, kuni mängija/agend ise levitab uudist.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustKui saladus ei ole siis mitmes klass läheb juba? Ära pahanda, aga mind lihtsalt huvitab.
Ja tahaks kangesti teada, et millest see minuvastane proganda on sündinud? Kurat nagu ei või postitada enam mitte midagi, kohe tuldakse mögisema. Küsisin, et kas keegi teab sellest lepingu jutust midagi, tuldi mögisema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitust8. klass.
Ja tahaks kangesti teada, et millest see minuvastane proganda on sündinud? Kurat nagu ei või postitada enam mitte midagi, kohe tuldakse mögisema. Küsisin, et kas keegi teab sellest lepingu jutust midagi, tuldi mögisema.
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustNoh, eks su oma jutt on selle põhjutsanud, aga nagu ma ütlesin, siis siin foorumis ikka kombeks üks tüüp korraga, kes väga jaburaid asju suust välja ajab.
Kommentaar
-
Esiteks keegi superjalgpallur Kortenko.
Teiseks siis tänane PMO:
13.05.2007 10:37
Nii kullasõbrad aidake! Kas need tähendavad, et kui mitu häält Eesti sai, või midagi muud? SEST SEE POLE VÕIMALIK ET SOOMEST HÄÄLETAS EESTIT VAID 6 INIMEST ! MÕELGE ISE KUI PALJU ON EESTLASI SOOMES , NAGU MINAGI HÄÄLETASIN VÄHEMALT NELI KORDA.
ÄKKI ON VENKUD JÄLLE SELLE ASJA TAGA?
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustEsiteks keegi superjalgpallur Kortenko.
Teiseks siis tänane PMO:
13.05.2007 10:37
Nii kullasõbrad aidake! Kas need tähendavad, et kui mitu häält Eesti sai, või midagi muud? SEST SEE POLE VÕIMALIK ET SOOMEST HÄÄLETAS EESTIT VAID 6 INIMEST ! MÕELGE ISE KUI PALJU ON EESTLASI SOOMES , NAGU MINAGI HÄÄLETASIN VÄHEMALT NELI KORDA.
ÄKKI ON VENKUD JÄLLE SELLE ASJA TAGA?
Teiseks, pole teie asi mida mina või keegi teine postimehe kommentaarides postitab. Kurat sa GAMER oled ikka tõsiselt haige vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustEsiteks, tõite TEIE esile Kortenko.
Teiseks, pole teie asi mida mina või keegi teine postimehe kommentaarides postitab. Kurat sa GAMER oled ikka tõsiselt haige vä?
Võta ema appi kui foorumist postitusi loed,äkki siis hakkad matsu jagama.
MEIE ei toonud mingit Kortenkot välja.Naljaga pooleks pakuti rünnakule KOTENKOT kes nagu sinusugune asjatundja peaks teadma,on LEVADIA (jälgi kirjapilti) ja koondise väravavaht.Miks teda pakuti on see,et ta eelmine aasta lõi karikamängus Soccernetile neli kolli.Ja see kõik oli naljaga öeldud millest sina aru ei saanud ja kukkusid mingist veidrast Kortenkost rääkima ja väitsid,et ta ei ole mingi ründaja,samas ei teadnud sa üldse kes see seline on ja kus klubis ta mängib!
Ja ei ole STAIKA lühend mida kasutatakse staadioni kohta,on STATKA!
Ja kuna sa ise oled lõõritanud siin,et näiteks 17 pole mingi vend kes jalgpallist teab,vaid sina tead temast eesti jalgpalli kohta ikka sitaks rohkem siis äkki hakkad lõpuks klubi nimesid ka õigesti kirjutama!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar