Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis meil opist kui posti-onu, ahju ja kams teevad inglismaale ja horvaatiale ärtust ära!

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
      Nii rääkige mulle. Miks ei saa Oper aidata meid koondise mängudes, kuigi Roda ei näe selles mingit probleemi, ja vot, paneb veel väljakule ja ennäe. Lööb veel värava ka!
      Kas on mingi teine põhjus siis et opit ei lasta koondises aidata?
      Ps. see lepingu-jutt on üsna vaikseks jäänud, keegi teab, et kas roda tegi uue pakkumis vms?
      Beaf kui sa juba foorumis oled siis lehitse vanemaid postitusi ka ikka. Seal on infi!

Kommentaar

Nii rääkige mulle. Miks ei saa Oper aidata meid koondise mängudes, kuigi Roda ei näe selles mingit probleemi, ja vot, paneb veel väljakule ja ennäe. Lööb veel värava ka!
        Kas on mingi teine põhjus siis et opit ei lasta koondises aidata?
        Ps. see lepingu-jutt on üsna vaikseks jäänud, keegi teab, et kas roda tegi uue pakkumis vms?
        või noh. veel parem, sa oled juba suht ammendava vastuse saanud sellele küsimusele eelmisel lehel 08-05-07, 15:56 kuupäeval. Tra, midagi meeles ka püsib?
        //

Kommentaar

aga leping?-sellest pole küll juttu olnud.

Kommentaar

aga leping?-sellest pole küll juttu olnud.
            Leping on konfidentsiaalne asi, st. mängija, tema agendi ja klubi vaheline asi, saad sa aru? Ka mina ei tohi sellist lepingut siinkohal kommenteerida isegi siis kui ma selle koopia õnnelik omanik oleks. Mind võidakse trellide taha pista sellise infi levitamise eest.

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
              Leping on konfidentsiaalne asi, st. mängija, tema agendi ja klubi vaheline asi, saad sa aru? Ka mina ei tohi sellist lepingut siinkohal kommenteerida isegi siis kui ma selle koopia õnnelik omanik oleks. Mind võidakse trellide taha pista sellise infi levitamise eest.
              -> JAH TÕSI, nii kaua püsib ta konfidentsaalsena, kuni mängija/agend ise levitab uudist.

Kommentaar

-> JAH TÕSI, nii kaua püsib ta konfidentsaalsena, kuni mängija/agend ise levitab uudist.
                Kui saladus ei ole siis mitmes klass läheb juba? Ära pahanda, aga mind lihtsalt huvitab.

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
                  Kui saladus ei ole siis mitmes klass läheb juba? Ära pahanda, aga mind lihtsalt huvitab.
                  8. klass.
                  Ja tahaks kangesti teada, et millest see minuvastane proganda on sündinud? Kurat nagu ei või postitada enam mitte midagi, kohe tuldakse mögisema. Küsisin, et kas keegi teab sellest lepingu jutust midagi, tuldi mögisema.

Kommentaar

8. klass.
                    Ja tahaks kangesti teada, et millest see minuvastane proganda on sündinud? Kurat nagu ei või postitada enam mitte midagi, kohe tuldakse mögisema. Küsisin, et kas keegi teab sellest lepingu jutust midagi, tuldi mögisema.
                    Noh, eks su oma jutt on selle põhjutsanud, aga nagu ma ütlesin, siis siin foorumis ikka kombeks üks tüüp korraga, kes väga jaburaid asju suust välja ajab.

Kommentaar

loll saab ka kirikus peksa.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                        Noh, eks su oma jutt on selle põhjutsanud, aga nagu ma ütlesin, siis siin foorumis ikka kombeks üks tüüp korraga, kes väga jaburaid asju suust välja ajab.
                        Palun too esile üks jabur jutt

Kommentaar

Esiteks keegi superjalgpallur Kortenko.

Teiseks siis tänane PMO:
                          13.05.2007 10:37
                          Nii kullasõbrad aidake! Kas need tähendavad, et kui mitu häält Eesti sai, või midagi muud? SEST SEE POLE VÕIMALIK ET SOOMEST HÄÄLETAS EESTIT VAID 6 INIMEST ! MÕELGE ISE KUI PALJU ON EESTLASI SOOMES , NAGU MINAGI HÄÄLETASIN VÄHEMALT NELI KORDA.
                          ÄKKI ON VENKUD JÄLLE SELLE ASJA TAGA?

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                            Esiteks keegi superjalgpallur Kortenko.

Teiseks siis tänane PMO:
                            13.05.2007 10:37
                            Nii kullasõbrad aidake! Kas need tähendavad, et kui mitu häält Eesti sai, või midagi muud? SEST SEE POLE VÕIMALIK ET SOOMEST HÄÄLETAS EESTIT VAID 6 INIMEST ! MÕELGE ISE KUI PALJU ON EESTLASI SOOMES , NAGU MINAGI HÄÄLETASIN VÄHEMALT NELI KORDA.
                            ÄKKI ON VENKUD JÄLLE SELLE ASJA TAGA?
                            Esiteks, tõite TEIE esile Kortenko.
                            Teiseks, pole teie asi mida mina või keegi teine postimehe kommentaarides postitab. Kurat sa GAMER oled ikka tõsiselt haige vä?

Kommentaar

Sellest ajast pelae PEACE.
                              Ei mingit möla, kellegilt !

Kommentaar

Esiteks, tõite TEIE esile Kortenko.
                                Teiseks, pole teie asi mida mina või keegi teine postimehe kommentaarides postitab. Kurat sa GAMER oled ikka tõsiselt haige vä?
                                Ohjah
                                Võta ema appi kui foorumist postitusi loed,äkki siis hakkad matsu jagama.
                                MEIE ei toonud mingit Kortenkot välja.Naljaga pooleks pakuti rünnakule KOTENKOT kes nagu sinusugune asjatundja peaks teadma,on LEVADIA (jälgi kirjapilti) ja koondise väravavaht.Miks teda pakuti on see,et ta eelmine aasta lõi karikamängus Soccernetile neli kolli.Ja see kõik oli naljaga öeldud millest sina aru ei saanud ja kukkusid mingist veidrast Kortenkost rääkima ja väitsid,et ta ei ole mingi ründaja,samas ei teadnud sa üldse kes see seline on ja kus klubis ta mängib!
                                Ja ei ole STAIKA lühend mida kasutatakse staadioni kohta,on STATKA!
                                Ja kuna sa ise oled lõõritanud siin,et näiteks 17 pole mingi vend kes jalgpallist teab,vaid sina tead temast eesti jalgpalli kohta ikka sitaks rohkem siis äkki hakkad lõpuks klubi nimesid ka õigesti kirjutama!
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X