Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
    mõnulen neid perselakkujaid nähes.
    ära ülbitse neeger. nii kibestunud venda pole ma veel siin foorumis näinud muide ega sa keskerakonnas ei ole et jälle teema üles tõstsid (ei leidnud nagu muud varianti)? või vaatasid et ei ole piisavalt kuulus äkki ja pidi miskise teema üles tõstma kus saad "ära panna" (vähemalt enda arvates)?

Kommentaar

oi pallak, ma ei taha teemat risustada, teen oma viimase posti sel teemal. Kas sulle ei meeldiks, kui Opi läbi poliitika suudab Eesti jalkastaadione täis ehitada? Või näiteks tal on ka jalkaklubi enda nimeline, see ei ole ka otseselt tema tegemistega pallimurul seotud või näiteks kui üks või teine jalkavend kusagil ööklubis või pubis end mällu joob, kas siis on ta ka kohe jalgpallijobu. Vaba riik ja vaba valik. JPH ise sidus poliitka jalgpalliga ja see oli viga, samuti LOODAN ma näha vastavasisulist seisakut ka tulevikus lähtudes meie kullakallist Opist kes pingutab et Eesti jalgpall areneks kuhugi kuid kohalikud piidrid teda igal võimalusel maha teeks. Ma ütlen veelkord, olnuks see Reform või IRL oleks teil savi olnud kus ja kelle nimekirja all ta kandideerib.

Ma kaevasin vana asja lihtsalt seepräast meelde, et tahtsin sinusugustele suure suuga mammutitele seda meelde tuletada kui Opi juhtubki järjekordse elumängu venelaste vastu tegema

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        mina naiteks kull ei ole oma meelt muutnud ja miks peakski? mees jaagu oma liistude juurde. pealegi tekib kusimus, et kui Tallinnas ei oleks voimul kesikud, aga mingi muu partei, kas siis ka Oper oleks valinud ikkagi voimul oleva partei? lugupeetud Marge avaldusest siin on kull nonda voimalik aru saada siin. kui aga poliitikat tehakse pelgalt raha parast ja poogen on partei, peaasi et voimul ollakse ja otsustatakse, siis andke andeks mehed, aga muud otsust siit minult ei saa jargneda...

Pohlaku intervjuust tuli valja aga huvitav loik-

Kas Andres Operi astumine Keskerakonda on seotud tema jalgpallikooliga või ei?
        Andres Operi astumine Keskerakonda on seotud tema elukaaslasega, aga ma ei soovi ega saa seda teemat lähemalt kommenteerida.

huvitav, mida sellega oelda tahetakse?
        Tahaks ise kah kuulda härra Pohlaku kommentaari tema poolt antud vastusele. See ei ole esimene kord, kus mees üritab jätta muljet, nagu ta teab rohkem, kui välja paistab. Tegelikult aga toidab tema teadmist fantaasia no ja väike hirm, et äkki saab oper halli valmis enne kui tema.

Kordan veelkord üle, kes ei tea- minu seotust Andrese astumisega erakonda ei ole olemas. See on naeruväärne. Kas teil dikteerivad kodus naised asju, et te arvate, et ka mina Andrese asju otsustan? See et ma vahest siin mõnda tema mõtet edasi olen andnud, tähendab seda, et ma annan tema mõtteid edasi, mitte ei mõtle tema eest.
        Lisatud failid

Kommentaar

Algselt postitas Mrg Vaata postitust
          Tahaks ise kah kuulda härra Pohlaku kommentaari tema poolt antud vastusele. See ei ole esimene kord, kus mees üritab jätta muljet, nagu ta teab rohkem, kui välja paistab. Tegelikult aga toidab tema teadmist fantaasia no ja väike hirm, et äkki saab oper halli valmis enne kui tema.

Kordan veelkord üle, kes ei tea- minu seotust Andrese astumisega erakonda ei ole olemas. See on naeruväärne. Kas teil dikteerivad kodus naised asju, et te arvate, et ka mina Andrese asju otsustan? See et ma vahest siin mõnda tema mõtet edasi olen andnud, tähendab seda, et ma annan tema mõtteid edasi, mitte ei mõtle tema eest.
          Kas tohib küsida, miks Andres Oper astus erakonda? Miks Teie ei taha lausuda alateadlikult Keskerakond välja? Kas on ähvardatud mõned projektid kinni panna? Elate Tallinnas, kus Keskerakond on võimul ja teinekord tuleb võimule meelepärane olla. Või ei kõnelda teie pereringis omavahel sellistel teemadel nagu poliitika? Sellisel juhul oli minu küsimus ülearune ja ei vaja siin ka vastamise vaeva.

Kommentaar

See on jah huvitav debatt - kumb on hullem: kas Oper, kes jalgpalli arendamise ja staadioni rajamise jaoks astus Keskerakonda, või jalgpallifänn Kojamees, kes IRLis olles püüab staadioni rajamist peatada.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              See on jah huvitav debatt - kumb on hullem: kas Oper, kes jalgpalli arendamise ja staadioni rajamise jaoks astus Keskerakonda, või jalgpallifänn Kojamees, kes IRLis olles püüab staadioni rajamist peatada.
              Ootan sellele väärt postitusele vastulauset alati silma paistnud tasakaaluka postitusstiili poolest tuntud Suure Sõnameistri ballacki poolt
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                aus vastus- molemad on hullud asjad. Operi puhul vastan kui Eesti kodanik, kellele laheb korda nii Tallinna kui kogu Eestimaa heaolu. Kojamehe puhul aga kui Eesti jalgpallifann.
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
                  Kas tohib küsida, miks Andres Oper astus erakonda? Miks Teie ei taha lausuda alateadlikult Keskerakond välja? Kas on ähvardatud mõned projektid kinni panna? Elate Tallinnas, kus Keskerakond on võimul ja teinekord tuleb võimule meelepärane olla. Või ei kõnelda teie pereringis omavahel sellistel teemadel nagu poliitika? Sellisel juhul oli minu küsimus ülearune ja ei vaja siin ka vastamise vaeva.
                  Ma lõpetaks selle poliitikateema ära, seda enam et ma olen antud olukorras vaid suuvooder ja mõned tõlgendavad seda, et mina langetan ka teiste otsuseid. Räägiks parem jalgpallist.

Teema lõpetaks selle mõttega: kas sa tõesti arvad, et Andres peab poliitikasse minema selleks, et ähvardatakse projekte keelata või tuleb kellelegi meelepärane olla. Äkki ta lihtsalt tahtis algust teha asjaga, mis talle huvi pakub ja millest võib olla kunagi 10 aasta pärast saab tema karjäär. Miks mitte teha seda Eesti parima poliitiku kõrvalt õppides. Las inimene otsib ja valib, mis talle meeldib. Kõik jalgpallurid ei pea ju treeneriteks saama.

Kommentaar

Algselt postitas Mrg Vaata postitust
                    Teema lõpetaks selle mõttega: kas sa tõesti arvad, et Andres peab poliitikasse minema selleks, et ähvardatakse projekte keelata või tuleb kellelegi meelepärane olla. Äkki ta lihtsalt tahtis algust teha asjaga, mis talle huvi pakub ja millest võib olla kunagi 10 aasta pärast saab tema karjäär. Miks mitte teha seda Eesti parima poliitiku kõrvalt õppides. Las inimene otsib ja valib, mis talle meeldib. Kõik jalgpallurid ei pea ju treeneriteks saama.
                    Mina tänan.
                    Vastamise vaeva eest.
                    Poliitikateema päevakorrast maas.

PS Et Andres saab 7.novembril 2007 30-aastaseks, siis ei pea ta oma karjääri 10 aastat ootama.

Kommentaar

Ega Opi siis mingiks tavapoliitikuks taha saada. 10 aasta pärast ehk 40-aastaselt on võimalik vist juba presidendiks kandideerida

Mis keelamisse ja toetamisse puutub, siis loomulikult astus ka Rebane selleks Keskerakonda, et ausalt poliitikat teha ja püha mehe (rumalatele: see on Edgar Savisaar) kõrval esimesi väeteid samme teha. Sakala keskuse ehitamisega ei olnud siin midagi pistmist. Seda väidavad ainult kurjad ja kadedad inimesed. Samuti ei ole mingit seost Liis Tappo keskerakonnastumisel ja tema mehele antud soojal kohal keskerakondlikus linnaosavalitsuses. Puhas juhus ja kadedate lora.

Kommentaar

Kuulge tropid, tehke mingi teema "Andres Oper ja poliitika" aga ärge risustage seda teemat siin. Eestis on veel normaalseid inimesi, kellele poliitika pole esimese 10 tähtsama asja hulgas elus ja juhtumisi on neid ka siin foorumis. On siin mõni moderaator või asjapulk, kes korra majja seab?

Kommentaar

Viimaste andmete järgi on ka Mart Laar olnud vaid tankisti rollis, et aga keskerakonnale paremaid tingimusi valitsuses kaubelda.

Kommentaar

Minu meelest on selline teema nagu "Sport ja poliitika" juba olemas. Kaduge sinna!

Kommentaar

eks naidake napuga Refieuse suunas, tema kaevas vana asja valja vales teemas. votan suu omaks selles suhtes, et siis oleks voinud oigemas teemas vastata
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

amority:

oi pallak, ma ei taha teemat risustada - juba risustasid.

Kas sulle ei meeldiks, kui Opi läbi poliitika suudab Eesti jalkastaadione täis ehitada - oper teeb üksinda terve eesti staadione täis??? äääääää.......eriti veel selles erakonnas? nende aktiivsus ju läheb kõik tiblade häälte otsimisse ja pensionäride ära ostmisse ja vanalinna korterite paarikümnetuhandega maha müümisse ja avaliku arvamuse perse saatmisse (näiteks sakala) jnejne....kust nad leiavad aega peale nende varguste ja valetamiste jne staadione ehitada?

Või näiteks tal on ka jalkaklubi enda nimeline, see ei ole ka otseselt tema tegemistega pallimurul seotud - sa ei saanud ikka aru vist mis teema on või mis? lisaks veel jalgpalliklubi tegemised on otseselt jalgpalliga seotud või sinu jaoks ei ole?

või näiteks kui üks või teine jalkavend kusagil ööklubis või pubis end mällu joob, kas siis on ta ka kohe jalgpallijobu - kui koondislane joob end enne mängu täis ja ei suuda ennast platsil 100% anda siis JAH ta ON jobu!

Vaba riik ja vaba valik - nii ja mille kuradi pärast siis peab vinguma et ei meeldi, nagu sa ütlesid vaba riik vaba valik.

JPH ise sidus poliitika jalgpalliga ja see oli viga - opi sidus jalgpalli poliitikaga ja meie tuletasime meelde, et see ei ole eetiline või sa ei saanud siiamaani kurat aru?

samuti LOODAN ma näha vastavasisulist seisakut ka tulevikus lähtudes meie kullakallist Opist kes pingutab et Eesti jalgpall areneks kuhugi kuid kohalikud piidrid teda igal võimalusel maha teeks - oujeeeeee meie jalgpall JÄÄB SEISMA kui me AINULT ÜTLEME et jalgpalli ja poliitika kokku viimine ei ole eetiline? väga tore ja väga põhjendatud fakt kusjuures. kas siis kui mõni suvatseb öelda et üks või teine on jobu siis jääb kohe kõik seisma mis selle asja/tegelasega seotud on või?.....pronksmees on munn - äkki ta nüüd ise kõnnib sealt minema? vastavalt sinu jutule peaks umbes nii ju juhtuma.

Ma ütlen veelkord, olnuks see Reform või IRL oleks teil savi olnud kus ja kelle nimekirja all ta kandideerib - mul savi olgu ta kasvõi ühtses venemaas aga olemus säilib ja seega ka mina jään oma seisukoha juurde ja ei kavatse seda muuta.

Ma kaevasin vana asja lihtsalt seepräast meelde, et tahtsin sinusugustele suure suuga mammutitele seda meelde tuletada kui Opi juhtubki järjekordse elumängu venelaste vastu tegema - see üles kaevamine oli esiteks väga vale kuna öeldi et mitte rohkem rääkida sellest ja teiseks on see mõtetu kuna oma seisukohta ma ei hakka muutma, mina ei ole see kes oma põhimõtteid muudab.

martin:

oota praegu sa alles mainid et kojamees midagi on teinud halba jalgpallile??? sina kui ajakirjanik vaikid??? kuidas me midagi üldse hääletada saame kui kõik vait on ja ei räägi mis toimub? palun räägi meile ka siis mis ta teinud on?

meedia vaikib - tule taevas appi! igaljuhul on asi TEHTUD!

mrg:

eeskujulik poliitiku kõrval.....savisaare või? - hahahahahahahahahaha
                                (või mõtled mõnda teist varast ja valetajat sealt kõrgemalt kes on siiski väga targad kuna on ju JOKK)

VÄGA närvi aetud ballack ootab vastuseid.
                                ma vaatan et jalgpallifännid ongi kõik nii ülbed et peaks üldse kogu selle krempli perse saatma ja vastutegevust tegema üldse.....mis mõtet on toetada jalgpalli (loe: ülbitsejaid)? nahui ma sinna staadionile külmakätte peaks minema teades et palju idioote on lähedal kes ainult sõimata ja iriseda oskavad ja seega saavad oma idiotismi veel normaalsetele ka levitada?

Kommentaar

Working...
                                X