Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=marcello;773195]Ohjah
    Võta ema appi kui foorumist postitusi loed,äkki siis hakkad matsu jagama.
    MEIE ei toonud mingit Kortenkot välja.Naljaga pooleks pakuti rünnakule ...QUOTE]

Esialgu, ära pea mind lolliks. Tean kes ta on, kus mängib ja mida teeb. Ja see et naljana pakkusite, sain väga hästi aru. Ja tean ka et ta kolle lõi. Asi on selles, et kui mina midagi naljaga pooleks postita, oi-oi kui suur möll tuleb? Millest? Las ma mõtlen. MITTEMILLEGIST (järgi kirjapilti). Näiteks see kurele lennuki jutt, te peate mist täiesti lollakaks kui arvate et tõsiselt panin tolle. Saage aru, te pole siin ainsad kes asju naljaga pooleks saate panna.
    TEISEKS. Kasutatakse staadioni kohta ka lühendid staika.
    KOLMANDAKS. Ma kirjutan klubide nimed täiesti "correctselt" Tahan kangesti näha, kuhu valesti olen kirjutanud, ja vb oli mingi kirjaviga?tähenärijad.

Kommentaar

Algselt postitas vtp
      Beaf 10. märts 2007 | 17:33

Jahm. Tubli LEmsalust et ytles <<Jah>>.
      Aga ma ei saa aru..
      MIKS KURAT INDREK ZELINSKI EI TAHA KOONDISE MÄNGUDEL OSALEDA, KUIGI LEVAADIAS ON TA JU SUPERVORMIS IGAS MÄNGUS VÄHEMALT TULNUD 1 VÄRAV.
      JA FC NEWCASTLE UNITED'I VASTU TULI KA SUUREPÄRANE VÄRAV ! ZELINSKI PALUN, SA PÄÄSTAKSID EESTI KOONDISE NUKRA SEISU KUI LÄHEKSID, SAAKSIME VÄHEMALT ÜHE HEA KESKKAITSIJA( VAJADUSEL HEA PEAMÄNGIJA JA RÜNDAJA)

Kuradi kahju ainult, et ma ei leia seda, kus sa lubasid kõik tiblad Eestist välja peksta.
      it's my opinjon of that. PALUN MIS SELLES VEIDRAT PEAKS OLEMA?

Kommentaar

minu arust voiksid mone seltsimehed siin foorumis vahe vaiksemalt votta ja seda molemast leerist. peaasi et ei kakelda ja soimelda teineteist. uksteisega soimlemiseks voite ju offtopicusse ronida ja kasvoi spets soimu teema teha. ja lollidele kusimustele ja vaidetele ei pea ju alati vastama.
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ei v&#245;ta siinses vaidluses mingit seisukohta aga t&#245;siselt soovitan, et &#228;ra kasuta caps locki, j&#228;tab v&#228;ga kehva mulje.

Kommentaar

Ja kuidas see kõik on Operiga seotud, moded puhastage teema ja/või kopeerige need ebavajalikud postid OT-sse mõnda teemasse (teeme Beafile erateema).

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
              Ja kuidas see kõik on Operiga seotud, moded puhastage teema ja/või kopeerige need ebavajalikud postid OT-sse mõnda teemasse (teeme Beafile erateema).
              GAMER, tead mis tähendab PEACE?
              Sul on vist mingeid probleeme, et ei saa ilma hakkama, vaid pead koguaeg olema minuga tegemises. Lõppeb ka ükskord?
              ja palun mitte vastust.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                GAMER, tead mis t&#228;hendab PEACE?
                Sul on vist mingeid probleeme, et ei saa ilma hakkama, vaid pead koguaeg olema minuga tegemises. L&#245;ppeb ka &#252;kskord?
                ja palun mitte vastust.
                Muidugi, sulle peab ikka viimane s&#245;na j&#228;&#228;ma....

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  Muidugi, sulle peab ikka viimane sõna jääma....
                  püsigem opi teemas.

Kommentaar

püsigem opi teemas.
                    HAHA, sina oled küll õige inimene seda kõigile ütlema.
                    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

MITTEMILLEGIST (järgi kirjapilti).
                      Andke andeks, aga ma kohe ei saanud. "Mittemillestki" ikka, kulla Beaf.

Kommentaar

Algselt postitas LauraM Vaata postitust
                        Andke andeks, aga ma kohe ei saanud. "Mittemillestki" ikka, kulla Beaf.
                        kui aus olla, siis isegi "mitte millestki"
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kui aus olla on siiski teema Andres Oper mitte eesti keele &#245;igekiri, onju nii.
                          Koondise põhimängija

Kommentaar

Asjata materdate Beafi, t&#252;&#252;p &#252;ritas vaid Operi olukorda v&#228;he anal&#252;&#252;sida ja vastu sai ta vaid targutamist ja m&#245;nitamist, v&#245;ibolla pole ta just k&#245;ige p&#228;devam seda teemat k&#228;sitlema aga m&#245;ned EGOmehed v&#245;iksid siin k&#252;ll rahulikumalt v&#245;tta.
                            PS! Vaatan, et Beafi elukohaks on m&#228;rgitud Helsingi, et v&#245;ibolla v&#228;liseestlase kohta v&#245;ib talle grammatikavead andestada, aga t&#228;hen&#228;rijaist hobilinguistid on varmad r&#252;ndama :P

Kommentaar

lingvistid

sry
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras Vaata postitust
                                Asjata materdate Beafi, tüüp üritas vaid Operi olukorda vähe analüüsida...

Ja meie omakorda analüüsisime tema analüüsi, andes sellele oma karmi, kuid õiglase hinnangu.

Kommentaar

Working...
                                X