Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas keegi oleks palun nii lahke ja hakkaks kodanik Beafi uitmõtete piksevardaks lisades ta nt. oma msni. Või blokeeriks ta kasutaja. Või limiteeriks kuidagi ta postituste arvu päevas. Või õpetaks mulle, rumalale, kiirelt ja lihtsalt kuidas siin kaunis keskkonnas "ignore" käsku kuidagi automaatsemalt rakendada saaks. Sest ma nagu eriti ei jaksa enam. See heauskseid lugejaid terroriseeriv suhtlemisvaegus kurnab. Ja kutsuge mind sherlockiks a ma pole vist ainuke, kellele need smailirohked ja sisuvaesed one-linerid vaikselt aga kindlameelselt närvidele käivad. Nii et kui keegi oskab, siis palun tehke midagi. Kena päeva.
Pool tundi hiljem:Selge - aitäh - korras.
Last edited by khristo; 22.05.07, 16:17.
Põhjus: kena päeva jätku
mida krdit te norit eiga sõnum ei pea olema informatiivne, siis on küllaga sõnumeid, kus inimene väljendab oma arvamust
Kui ta roppust ja teemast mööda ei kirjuta sii POLE VAJA ju nokkida
kusagil tuleb ju end realiseerida. kui elus hakkama ei saa siis tuleb end rakendada ju foorumis.
Sügavalt varjatud huumoriga koomikut kes oma "vaimukaid nalju" pea igasse teemase topib. Kuradi jube on kui inimene ei mõista, et ta pole vaimukas vaid lithsalt lollilt tüütu.
Operil siis tuleb mehe eet väljas olla kui tahab põhis püsida tuleval hooajal ?
sorri, pean end parandama, tegu on siiski kaitsjaga. ajasin siin uhe teise mehega sassi. nii et Operi kohta ta ei ohusta. aga turklane on ka varem Rodas pallinud
Porto rundaja Sonkaya pidi olema lahedal lepingule Rodaga
Kas Sonkaya mitte keskväljamees pole? Vähemalt Rodas on mees kunagi mänginud. Lisaks on jutt, et Feyenoordis vähest mänguaega nautiv belglane Sten Huysegems on Roda huvisfääris. Tema on selline ründav äärepoolik, vajadusel ka päris ründaja. Kui need kaks täiendust saaks teoks, oleks Rodal tõsine plaan esiviisiku heitlusse sekkuda, mis tagaks automaatselt koha uefa sarjas, ilma nende loterii moodi play-off mängudeta.
Ka hollandi saitidel kiidetakse Kerkrade klubi valikuid, no hetkel küll võimalikke targeteid. Nende meeste liitumisel klubi kindlasti tugevneks.
Kas Sonkaya mitte keskväljamees pole? Vähemalt Rodas on mees kunagi mänginud. Lisaks on jutt, et Feyenoordis vähest mänguaega nautiv belglane Sten Huysegems on Roda huvisfääris. Tema on selline ründav äärepoolik, vajadusel ka päris ründaja. Kui need kaks täiendust saaks teoks, oleks Rodal tõsine plaan esiviisiku heitlusse sekkuda, mis tagaks automaatselt koha uefa sarjas, ilma nende loterii moodi play-off mängudeta.
Ka hollandi saitidel kiidetakse Kerkrade klubi valikuid, no hetkel küll võimalikke targeteid. Nende meeste liitumisel klubi kindlasti tugevneks.
ta lausa kaitsja. Sonkaya puhul on veel see tosiasi, et viimased 2 hooaega on tal Portugalis kehvalt lainud. Portos mangis mees vist 4-5 mangu ja siis saadeti Coimbra Academicasse laenule, kus ta ka on ainult 4-5 mangu manginud. nii et mangupraktika on niijanaa
ta lausa kaitsja. Sonkaya puhul on veel see tosiasi, et viimased 2 hooaega on tal Portugalis kehvalt lainud. Portos mangis mees vist 4-5 mangu ja siis saadeti Coimbra Academicasse laenule, kus ta ka on ainult 4-5 mangu manginud. nii et mangupraktika on niijanaa
Kui türklasel tõesti on nii vähe mängupraktikat viimastest hooaegadest nagu sa väidad, siis on minu jaoks selline Roda poolne huvi küll üsna kummaline selle mehe värbamise suhtes. Küll jagan ma seisukohta, et Huysegems oleks neile vajalik mängumees.
a selle unustasin, et kes pole veel Roda lehte vaadanud viimasel ajal, siis seal info, et Roda peab augusti alguses soprusmangu Getafega. et siis eestlane latlase vastu
Kommentaar