Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas tank Vaata postitust
    Olen juba kirjutanud, et minu tuttavad oma lapsi Operi vutikooli ei vii, sest nemad tahavad, et posisid õpiksid jalgpalli mängima fair paly vaimus, mitte karistusalas pikali viskama või käega väravaid lööma.
    Oper tegutseb platsil minu arvates küll Fair Play vaimus. Vaevalt, et ta lastelegi käsib õpetada murul veeremist ja nutunäo tegemist kohtunikule. Paraku paistab, et päriselus on vaja kasutada isegi kõige üllama eesmärgi nimel räpaseid võtteid. Ja nii kaua, kuni noored inimesed, kes valimas ei viitsi käia ning kellest paljud ka kindlasti ei vii enam enda lapsi Operi jalgpallikooli, lasevad keskerakonnal võimutseda, ei muutu ka miski.

Kui sellest projektist asja saab, siis mina küll ei pane Operile pahaks, et ta ostis võimaluse ehitada midagi jalgpalli arendamiseks Eestis. Sest ma kahtlen, et Oper sellest jube palju kasu saaks, pigem ikkagi meie tulevased jalgpallitähed.
    20 LEGEND

Kommentaar

Jah nii on. võetakse 7a poisid ritta ja hakatakse seletama kuidas käeva väravaid lüüa, kuidas teeselda , kuidas vastaseid tirida särgist jne. Jalgpalli kui mänguei plaanita seal õpetada. Ülihäid treeningutingimusi üritatakse luua vaid eesmärgil, et lastele rääkida alatuid võtteid ning hmm, kui juba seda tehakse, siis kindlasti tehakse Keskerakonna propagandat ka! Ropendada tahaks lausa.
      Ega kurat Oper ei hakka neid lapsi õpetama ja ehk oli teo motiiviks tõesti saada see treeningbaas oma klubile.

Operi maine kahjustamise kohapealt- sportlasel on kaks külge: eraelu ning tema töö/sport. Eraellu me ei peaks sekkuma ning spordimaine? No palun tulge ütlema, et tegelikult on Opi suvakas vend, koondisele kasutu olnud ja üldse on koondis väga skoorimisaldis kui tema ei mängi!
      Saage üle oma keskifoobiast. Minu lemmikerakonnaks nad samuti pole, kuid seetõttu ei pea ma m***i mängima ja vaat et üht parimat eesti sportlast maha tegema.

Kommentaar

Oleneb mida kritiseerida. Selle alusel ei tasu kritiseerida Operit kui mängijat vaid kodaniku. Ja selle nurga alt selline asjaajamine ikka väga normaalne ei ole.

Kommentaar

tarmo kruusimäele oleks see staadion meeldinud. kahju, et ta otsustamise juures polnud

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
            Muidugi pole see meie asi. Meie lihtsalt tunneme paha keskerakonna haisu ja kaebame selle üle. Aga nagu tavaliselt on parteiline kuuluvus, Keskerakonnale annetatud summad ning keskerakondliku võimu poolt vastu saadud head tehingud puhas kokkusattumus.

Staadion on hea asi, Operi vutikool on hea asi, viis kuidas aga toimetatakse, ei ole hea asi. Paljude vutisõprade silmis on Operi maine seetõttu kannatanud ja õigustatult. Olen juba kirjutanud, et minu tuttavad oma lapsi Operi vutikooli ei vii, sest nemad tahavad, et posisid õpiksid jalgpalli mängima fair paly vaimus, mitte karistusalas pikali viskama või käega väravaid lööma.
            Su tuttavad oma lapsi ikka kooli viivad?
            Need ju ka kõik keskiute suurtoetajate käes.
            FCF Forever

Kommentaar

Ah või sportlasel on kaks külge? Õige. Aga miks me siis viriseme Andrus Värniku kihutamise ja Viikmäe napsuse peaga autoroolimise üle? Need ei toimuud ju väljakul? Äkki seepärast, et see, mida sportlane teeb väljaspool sporti kandub edasi ka sporti?

Kommentaar

A võib-olla näiteks sellepärast, et kui keegi kihutab või tina paneb, siis see on otsene seaduserikkumine, samas kui minule/sinule vastumeelse erakonnaga liitumine seda kohe mitte ei ole? Sest oleme ausad, sellest ju kisa tegelikult tõusis. Ma miskipärast siiralt kahtlen, et siin foorumis niipalju lärmi oleks, kui Tallinnas oleks võimul näiteks Reform ja Oper oleks neile annetanud ning siis maad saanud. Jah, ka minu meelest on erakonnast sõltumatult kogu sündmuste käigul natuke paha lõhn juures, aga ma olen nõus sellest antud juhul (just nimelt antud juhul) mööda vaatama, kui arvestada, mis selle maatüki peale kerkib. Kui natuke huumoriga kogu loole läheneda, siis võtkem asja pigem nii, et Oper kavaldas süsteemi üle - magusa maatüki peale kerkib kasulik asi, mitte mingid järjekordsed kortermajad. Aga no kamoon, tegu ei ole mingi kiire rikastumise plaaniga ju, see kool hakkab tagasi tooma alles jumal teab millal. Pealegi ma ei tea, kes need "meie" on, kelle nimel sa räägid - mina isiklikult küll Värnikut sellepärast kehvemaks odameheks ei pea, et ta juhtumisi ka raske jalaga on. Siin käib aga jutt umbes selles stiilis, et näe, Oper ju Keskerakonna liige, järelikult õpetab lapsi daivima. No anna mõistust.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Valdav enamus meist ei kiida heaks võidu nimel kohtuniku või vastasmeeskonna äraostmist. Veel hullem kui mängija laseb ennast vastasmeskonnale kasuliku tulemuse saamiseks ära osta.
                  Paraku just selline on Operi käitumine.

Kommentaar

mis kuradi jama sa ajad?

Kommentaar

saage üle ükskord sellest.

Ja jumala eest ärge võrrelge Värnikut ja Operit. Värnik on ju idoot.
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        Kui natuke huumoriga kogu loole läheneda, siis võtkem asja pigem nii, et Oper kavaldas süsteemi üle - magusa maatüki peale kerkib kasulik asi, mitte mingid järjekordsed kortermajad.
                        Mingit kavaldamist ei olnud, vana hea onupojapoliitikaga anti minna. Ei saa aru, kas tõesti ilma altkäemaksu ja hämamiseta seda krunti siis tõesti ei olnud võimalik saada. Võibolla mul oli 100x parem spordikompleksiplaan lauasahtlis, aga kuna ausat konkurentsi ei toimunud, ei saagi keegi sellest teada.

Kommentaar

Kogu selle loo peale ütleksin lõpetuseks ,et mida külvad seda lõikad.
                          Minge järgmine kord kõik valima ja ärge sügage kodus mune siis ehk saame ausa, parteilise linnavalitsuse ,keda raha üldse ei huvita Ja ärge unustage ,et lootus sureb viimasena.
                          FCF Forever

Kommentaar

urd blj@, aitab küll nüüd sellest teemast. jahusime palju sellest ammu ja nüüd aitab ka. tahate et ma vaidlema hakkaks või? kui ei taha et ma vaidlema jälle hakkaks siis rohkem sellest ei räägi eks. on opil nüüd see äraostetava märk küljes siis on ja ise täis mees ja teab mis teeb/tegi ja mis saab/sai.

edit: kunni jutt jumala õige, minge valima mitte ärge sügage kotte.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              A võib-olla näiteks sellepärast, et kui keegi kihutab või tina paneb, siis see on otsene seaduserikkumine, samas kui minule/sinule vastumeelse erakonnaga liitumine seda kohe mitte ei ole? Sest oleme ausad, sellest ju kisa tegelikult tõusis. Ma miskipärast siiralt kahtlen, et siin foorumis niipalju lärmi oleks, kui Tallinnas oleks võimul näiteks Reform ja Oper oleks neile annetanud ning siis maad saanud. Jah, ka minu meelest on erakonnast sõltumatult kogu sündmuste käigul natuke paha lõhn juures, aga ma olen nõus sellest antud juhul (just nimelt antud juhul) mööda vaatama, kui arvestada, mis selle maatüki peale kerkib. Kui natuke huumoriga kogu loole läheneda, siis võtkem asja pigem nii, et Oper kavaldas süsteemi üle - magusa maatüki peale kerkib kasulik asi, mitte mingid järjekordsed kortermajad. Aga no kamoon, tegu ei ole mingi kiire rikastumise plaaniga ju, see kool hakkab tagasi tooma alles jumal teab millal. Pealegi ma ei tea, kes need "meie" on, kelle nimel sa räägid - mina isiklikult küll Värnikut sellepärast kehvemaks odameheks ei pea, et ta juhtumisi ka raske jalaga on. Siin käib aga jutt umbes selles stiilis, et näe, Oper ju Keskerakonna liige, järelikult õpetab lapsi daivima. No anna mõistust.
                              Kui asja nimi on korruptsioon, siis on seegi säädusega vastuolus. Aga Keskerakond teab, kuidas õhukesel jääl kõndida. Fair Play näide oli loomulikult kujundlik, aga kui oleks valida millisesse kooli laps viia, siis jätaks kõrvale kooli, mille arendus haiseb.

Ja kahju, et meil on nii palju inimesi, kes arvavad jesuiitide kombel, et eesmärk pühendab abinõu. Kutsun kah üles valima minema, et sellist kakahaisu vähem õhus hõljuks!

Kommentaar

hea töö, Oper, järgmine aasta saad korruptsioonijobu tiitli kah endale.
                                tuleb siis vast pidu
                                Savisaar surub kätt ja šampa voolab
                                kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

Working...
                                X