Ma muidu olin Operi vastu kui seda uudist lugesin, aga nüüd ROOTSI KUNNi postitus pani mind tõesti vähe teismoodi mõtlema. Kui Oper tahab oma tervist hoida mitte Andorra vastu mängides, siis las ta teha seda. Kuna koondis võitis, siis võime ju rahul ikkagi olla?!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas tank Vaata postitustVaidluse esimene reegel: "Kui midagi tarka öelda ei ole, siis hakka vaidluse teist poolt sõimama".
Algselt postitas tank Vaata postitustTäna oli Estonias Keskerakonna kongress. Kas Operit ei olnud ooperi kandis näha?
Kõike headINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKesa,tank ja käbi on minu uued iidolid.
Nii lolli juttu annab ikka ajada...
Kommentaar
-
Hea Marcello,
Peale sinu (ja Rootsi Kunni jne) arvamuse on olemas ka teisi arvamusi. Kui need sulle ei meeldi, siis ei pruugi selle arvamuse avaldaja veel seepärast loll olla.
Nagu näha võid, on siin grupp inimesi, kellele ei meeldi, et tegevsportlane astus tegevpoliitikasse (valimisreklaamid ja Riigikogusse kandideerimine), sai vastutasuks staadioni hoonestusõiguse, jääb koondisest kahtlastel asjaoludel eemale.
Sellele grupile vastanduvad andunud fännid, kes ei tundu taluvat mingisugust kriitikat oma iidoli suhtes. Täiest iarusaadav, sest fänlus ja terve mõistus ning kriitikameel ei pruugigi alati käsikäes käia.
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustNagu näha võid, on siin grupp inimesi, kellele ei meeldi, et tegevsportlane astus tegevpoliitikasse (valimisreklaamid ja Riigikogusse kandideerimine), sai vastutasuks staadioni hoonestusõiguse, jääb koondisest kahtlastel asjaoludel eemale.
Ma igaksjuhuks mainin veel ära, et ma ei salli Keskerakonda ning mulle ei ole seni ükski nende tegevus või mõte hea tundunud. Aga see on lihtsalt nii naljakas kuidas pea iga Operi vastasest postitusest õhkub viha, et ta on Keskerakonnas. Saage üle.20 LEGEND
Kommentaar
-
Kui arvamuseks on mingi tondi nägemine siis see on minu jaoks lollus ja see on minu arvamus.miks ma ei või seda välja öelda,et arvan-tank,kesa ja käbi ajavad lolli juttu?
Käbi kossumeeste väljatoomine on eriti debiilne-mida tead sina Müüri põlvede olukorrast või Kullamäe klubilstest eelistustest seoses koduse olukorraga?
Fakk,kui ma olen üle kolmekümne siis ma ikka valin palju ma ennast tapan,klubilt saan leiva lauale,sest minu karjäär ei kesta enam kaua ja MOTT.Mingi käkk kuskil midagi arvab siis lasen kõrge kaarega
tank,kuna sa juba igalpool tonti näed siis kas jätad öösel ka tule põlema?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustPaneme jah kõik teod ühte patta, sest kõiges on süüdi Keskerakond.
Mis puutub vihasse keskerakonna ja keskerakondlaste vastu, siis ei näe ma selles midagi loomuvastast
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKui arvamuseks on mingi tondi nägemine siis see on minu jaoks lollus ja see on minu arvamus.miks ma ei või seda välja öelda,et arvan-tank,kesa ja käbi ajavad lolli juttu?
Käbi kossumeeste väljatoomine on eriti debiilne-mida tead sina Müüri põlvede olukorrast või Kullamäe klubilstest eelistustest seoses koduse olukorraga?
Fakk,kui ma olen üle kolmekümne siis ma ikka valin palju ma ennast tapan,klubilt saan leiva lauale,sest minu karjäär ei kesta enam kaua ja MOTT.Mingi käkk kuskil midagi arvab siis lasen kõrge kaarega
tank,kuna sa juba igalpool tonti näed siis kas jätad öösel ka tule põlema?
Loomulikult jätan öösel tule põlema. Ristikuju ja Magnumi lükkan kah igaksjuhuks padja alla
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustFakk,kui ma olen üle kolmekümne siis ma ikka valin palju ma ennast tapan,klubilt saan leiva lauale,sest minu karjäär ei kesta enam kaua ja MOTT.Mingi käkk kuskil midagi arvab siis lasen kõrge kaarega
Jääb üle ainult tsiteerida Pohlakut
"Vajame mängijaid, kelle jaoks on oma riigi esindamine auasi ja eeldame, et koondisse tulek on mängija tasu rahvale, kes teda jalgpalluriks kasvatas."
Kommentaar
-
eks opi on juba sellises vanus kus ta peab otsuse langetama kas jätkab koondises, sest tal need vigastused on lihtsad tulema, ei tea kas tasub riskida koondises ja keskenduda klubi karjäärile hoopis, peab materjaalselt mõtlema. ma usun et siin peab üks kõik millist Operi otsust austama ja mõistma sest see tema elu ikka, ma ei tea, sel teemal ei peaks üldse vaidlema
ja kui kasutaja kesa arvab: "Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele" siis ma ütlen nii who da fuck cares? mida sa arvad või teised fännid, Oper teeb mis tahab, see on tema karjäär
Pohlak on küll viimane vend kes kraaksuma peaks Operi suhtes, vaadaku milline ta ise on, meie eesti jalgpall vajab ka meest kellele on jalgpalli edendamine auasi
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustNovikov, Shvets, Pareiko, Ratnikov ning nüüd Oper. Kes järgmisena ?
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustja kui kasutaja kesa arvab: "Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele" siis ma ütlen nii who da fuck cares? mida sa arvad või teised fännid, Oper teeb mis tahab, see on tema karjäär
Pohlak on küll viimane vend kes kraaksuma peaks Operi suhtes, vaadaku milline ta ise on, meie eesti jalgpall vajab ka meest kellele on jalgpalli edendamine auasifc pohmell
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar