Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma muidu olin Operi vastu kui seda uudist lugesin, aga nüüd ROOTSI KUNNi postitus pani mind tõesti vähe teismoodi mõtlema. Kui Oper tahab oma tervist hoida mitte Andorra vastu mängides, siis las ta teha seda. Kuna koondis võitis, siis võime ju rahul ikkagi olla?!

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
      Vaidluse esimene reegel: "Kui midagi tarka öelda ei ole, siis hakka vaidluse teist poolt sõimama".
      Minu arvamus on Vinci,kunni ja estoni poolt juba ära öeldud .Mis sul veel vaja on?

Täna oli Estonias Keskerakonna kongress. Kas Operit ei olnud ooperi kandis näha?
      Võta kasvõi see postitus ja tõmba endale ise vesi peale.
      Kõike head
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Kesa,tank ja käbi on minu uued iidolid.
        Nii lolli juttu annab ikka ajada...
        Ikka leidub neid kloune, kes lugeda ei oska.

Kommentaar

Hea Marcello,
          Peale sinu (ja Rootsi Kunni jne) arvamuse on olemas ka teisi arvamusi. Kui need sulle ei meeldi, siis ei pruugi selle arvamuse avaldaja veel seepärast loll olla.

Nagu näha võid, on siin grupp inimesi, kellele ei meeldi, et tegevsportlane astus tegevpoliitikasse (valimisreklaamid ja Riigikogusse kandideerimine), sai vastutasuks staadioni hoonestusõiguse, jääb koondisest kahtlastel asjaoludel eemale.

Sellele grupile vastanduvad andunud fännid, kes ei tundu taluvat mingisugust kriitikat oma iidoli suhtes. Täiest iarusaadav, sest fänlus ja terve mõistus ning kriitikameel ei pruugigi alati käsikäes käia.

Kommentaar

ryan giggsil on minevikus pidevalt 3-päevaseid vigastusi olnud, mis teda walesi esindamast on takistanud

Kommentaar

Nagu näha võid, on siin grupp inimesi, kellele ei meeldi, et tegevsportlane astus tegevpoliitikasse (valimisreklaamid ja Riigikogusse kandideerimine), sai vastutasuks staadioni hoonestusõiguse, jääb koondisest kahtlastel asjaoludel eemale.
              Paneme jah kõik teod ühte patta, sest kõiges on süüdi Keskerakond. Tegelikult oligi nii, et Savisaar andis Operile veel krunte, et hoida teda Eestisse tulemast. Sest muidu oleks äkki Oper temalt tähelepanu ära võtnud, kui ta mängu eel valijatele lehvitamas käis.

Ma igaksjuhuks mainin veel ära, et ma ei salli Keskerakonda ning mulle ei ole seni ükski nende tegevus või mõte hea tundunud. Aga see on lihtsalt nii naljakas kuidas pea iga Operi vastasest postitusest õhkub viha, et ta on Keskerakonnas. Saage üle.
              20 LEGEND

Kommentaar

Novikov, Shvets, Pareiko, Ratnikov ning nüüd Oper. Kes järgmisena ?

Kommentaar

varsti saab meeskonna

Kommentaar

Kui arvamuseks on mingi tondi nägemine siis see on minu jaoks lollus ja see on minu arvamus.miks ma ei või seda välja öelda,et arvan-tank,kesa ja käbi ajavad lolli juttu?
                    Käbi kossumeeste väljatoomine on eriti debiilne-mida tead sina Müüri põlvede olukorrast või Kullamäe klubilstest eelistustest seoses koduse olukorraga?
                    Fakk,kui ma olen üle kolmekümne siis ma ikka valin palju ma ennast tapan,klubilt saan leiva lauale,sest minu karjäär ei kesta enam kaua ja MOTT.Mingi käkk kuskil midagi arvab siis lasen kõrge kaarega

tank,kuna sa juba igalpool tonti näed siis kas jätad öösel ka tule põlema?
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                      Paneme jah kõik teod ühte patta, sest kõiges on süüdi Keskerakond.
                      Tegu oli ju loeteluga, mitte ühte patta panekuga. Vähemalt mitte minu poolt. Mina ei arva, et Keskerakonda astumine ja Andorra mängust eemale jäämine oleks kuidagi seotud. See on lihtsalt käitumine, mis ei anna noortele head eeskuju. Pole sugugi välistatud, et tegu on lihtsalt kommunikatsiooniprobleemiga, kuigi Operi vaikimine selle juures on kuidagi kahtlane.

Mis puutub vihasse keskerakonna ja keskerakondlaste vastu, siis ei näe ma selles midagi loomuvastast

Kommentaar

Kui arvamuseks on mingi tondi nägemine siis see on minu jaoks lollus ja see on minu arvamus.miks ma ei või seda välja öelda,et arvan-tank,kesa ja käbi ajavad lolli juttu?
                        Käbi kossumeeste väljatoomine on eriti debiilne-mida tead sina Müüri põlvede olukorrast või Kullamäe klubilstest eelistustest seoses koduse olukorraga?
                        Fakk,kui ma olen üle kolmekümne siis ma ikka valin palju ma ennast tapan,klubilt saan leiva lauale,sest minu karjäär ei kesta enam kaua ja MOTT.Mingi käkk kuskil midagi arvab siis lasen kõrge kaarega

tank,kuna sa juba igalpool tonti näed siis kas jätad öösel ka tule põlema?
                        Muidugi võid öelda, et me ajame lolli juttu. Ilma argumente toomata aga jääb selle juures loll mulje hoopis sinust. As simple as that! Ja kui kolmekümnesed leiba lauale ihkavad sportlased lasevad käkkide peale kõrge kaarega, siis miks peaks need käkid neid fännama.

Loomulikult jätan öösel tule põlema. Ristikuju ja Magnumi lükkan kah igaksjuhuks padja alla

Kommentaar

Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele,
                          Jääb üle ainult tsiteerida Pohlakut
                          "Vajame mängijaid, kelle jaoks on oma riigi esindamine auasi ja eeldame, et koondisse tulek on mängija tasu rahvale, kes teda jalgpalluriks kasvatas."

Kommentaar

eks opi on juba sellises vanus kus ta peab otsuse langetama kas jätkab koondises, sest tal need vigastused on lihtsad tulema, ei tea kas tasub riskida koondises ja keskenduda klubi karjäärile hoopis, peab materjaalselt mõtlema. ma usun et siin peab üks kõik millist Operi otsust austama ja mõistma sest see tema elu ikka, ma ei tea, sel teemal ei peaks üldse vaidlema

ja kui kasutaja kesa arvab: "Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele" siis ma ütlen nii who da fuck cares? mida sa arvad või teised fännid, Oper teeb mis tahab, see on tema karjäär

Pohlak on küll viimane vend kes kraaksuma peaks Operi suhtes, vaadaku milline ta ise on, meie eesti jalgpall vajab ka meest kellele on jalgpalli edendamine auasi

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                              Novikov, Shvets, Pareiko, Ratnikov ning nüüd Oper. Kes järgmisena ?
                              No neist neljast saab ehk korraliku karjapoisi kokku võrreldes Operiga, aga hea, et kogukond on jälle Operit toetama asunud, piisas vaid vähesest.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                                ja kui kasutaja kesa arvab: "Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele" siis ma ütlen nii who da fuck cares? mida sa arvad või teised fännid, Oper teeb mis tahab, see on tema karjäär

Pohlak on küll viimane vend kes kraaksuma peaks Operi suhtes, vaadaku milline ta ise on, meie eesti jalgpall vajab ka meest kellele on jalgpalli edendamine auasi
                                aga need fännid on üldse põhjus miks temal leib hetkel laual on...... sest kui poleks fänne poleks ka temal sellist toredat ametit......riigi esindamine on auasi ja kõik.......suurepärane näide on Poom....hoolimata kõikidest vigastustest on see mees siiamaani alati olnud nõus koondist aitama...ma ei ütleks küll, et 30 oleks nüüd selline vanus, kus peaks koondisest loobuma... kui oleks meil 2 operi sugust meest veel siis poleks probleemi aga kuna ei ole siis on ka põhjust fännidel muret tunda.... Mina ei põe seda, kas oper mängib kooondises või mitte..ja üleüldsegi võib olla on tõesti jälle tegemist mingi möödarääkimistega, aga palun ärge tulge rääkima, et seda mida ta teeb on ainult tema enda asi.....nii see kahjuks või õnneks ei ole....
                                fc pohmell

Kommentaar

Working...
                                X