Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele,
    Jääb üle ainult tsiteerida Pohlakut
    "Vajame mängijaid, kelle jaoks on oma riigi esindamine auasi ja eeldame, et koondisse tulek on mängija tasu rahvale, kes teda jalgpalluriks kasvatas."
    Ongi auasi aga kui sul on kaks kuud tagasi op ja vastasteks on andorra wrestlingu tiim siis mina suure fännina mõistan Opi otsust.Kui iga järgmine vigastus võib mu karjääri ära lõpetada,eriti kui ma veel päris terve ei ole,siis eelistaks igaljuhul leivaisa kui käsk tuleb!
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas duff_K Vaata postitust
      aga need fännid on üldse põhjus miks temal leib hetkel laual on...... sest kui poleks fänne poleks ka temal sellist toredat ametit.....
      Jalgpallis see nüüd küll ei kehti, küll aga kehtib muusikas ja filminduses.
      Algselt postitas budulojus
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

aga palun ärge tulge rääkima, et seda mida ta teeb on ainult tema enda asi.....nii see kahjuks või õnneks ei ole....
        kust kurat see ei ole tema asi? oled sa taga abielus või et te peate koos otsusi langetama? ma usun et Oper piisavalt vana et ise oma otsusi langetada. oper mängiks iga kell eetsi eest aga kui sa oled selline puzzle juba vigastuste kohapealt siis sa ei saa enam kahel rindel rabada ja pead valiku tegema, oleme ausad kes maksab (Roda) see tellib ka muusika

Kommentaar

mina ei pea temaga koos mingeid otsuseid langetama....kust sa siukse jutu võtad........ minu jutu mõte oli see, et ta peab ka arvestama oma fännidega kui tal vähegi autunnet on.......... ja kust sa tead, et ta iga kell mängiks.....see on ju laest võetud jutt sul...selge on see, et roda mõjutab teda kõvasti, aga otseselt nad ei saa teda kuidagi takistada....... eriti kui tegemist on kvalifikatsiooni mänguga
          fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
            Ongi auasi aga kui sul on kaks kuud tagasi op ja vastasteks on andorra wrestlingu tiim siis mina suure fännina mõistan Opi otsust.Kui iga järgmine vigastus võib mu karjääri ära lõpetada,eriti kui ma veel päris terve ei ole,siis eelistaks igaljuhul leivaisa kui käsk tuleb!
            Ja nüüd maailmaisa sa väidad, et Oper rääkis sinuga ja ütles, et ta
            jätab mängu vahele sellepärast, et ta ei julge Andorra jõhkarditega mängida? Ainuke asi, mis meediast läbi käis oli see, et Oper sai vigastuse Roda mängus ja ta ei saa mängida. Sinu jutust saab siis aru, et Oper ja Roda valetasid mõlemad avalikult.

Kommentaar

Kogu värk on ikka selles hämamises, et Andorra mängult eemalejäämise põhjus on vigastus, mis ei olnud päris nii. Mõelnud vähe peenemalt asi läbi, praegu kukkus pisut üleolevalt välja ja sellepärast osa rahvast ka närvis. Samas olen kindel, et ükskõik, kes oleks EJL boss, rahul ta Operi sellise käitumisega ei oleks olnud. Levada, Kannik või kes iganes oleks tõenäoliselt ka sarnase sõnumi andnud.

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                Jalgpallis see nüüd küll ei kehti, küll aga kehtib muusikas ja filminduses.
                Kuidas siis ei kehti???? mõtle kust siis raha tuleks kui inimesed jalgpalli ei vaataks ?
                fc pohmell

Kommentaar

etvsport :
                  "Oper vedas meid alt."

Eesti jalgpallijuht Aivar Pohlak hoiatas väravakütt Andres Operit, et kui too kavatseb ka edaspidi koduklubis mängida ja koondises mitte, ei saagi ta edaspidi kutseid rahvusmeeskonda, kirjutab SL Õhtuleht.

Jalgpalliavalikkuses tekitas läinud reedel hämmeldust tõsiasi, et juba kaks päeva pärast Eesti koondise EM-valikmängu Andorraga esindas Andres Oper koduklubi Kerkrade Rodat Hollandi liiga kohtumises Almelo Heraclesega. Ta mängis 84 minutit, andis väravasöödu ja aitas Roda 2:1 võidule.

Teatavasti oli mais lõikusel käinud Oper vigastuse tõttu rahvusmeeskonnast eemale jäänud.

"Mul on väga hea meel, et Andres mängis, ja loodetavasti on ta järgmisteks kohtumisteks terve. Ta oli kaua vigastusega väljas, nii et me ei saanud teda Andorra vastu kasutada," jäi Eesti koondise peatreener Viggo Jensen eile hinnangutes vaoshoituks.

Ent jalgpalliliidu president Aivar Pohlak suhtus olukorda sootuks kriitilisemalt. Ta saatis Operile hoiatuse.

"Tuleb tunnistada, et Andres vedas meid alt. Kahjuks olen sunnitud teatama, et taolise olukorra kordudes pole Eesti Jalgpalli Liidul enam võimalik Andres Operit Eesti jalgpallikoondisse kutsuda. Teatasin sama ka Operile endale," vahendas Pohlak.

SL ÕHTULEHT

Kommentaar

Algselt postitas tank Vaata postitust
                    Oi kuidas Nahk sai tümitada, kui koondisest vigastuse tõttu eemale jäi ja samas siiski klubi esindas. Minu mäletamist mööda oli siis tegu vaid sõprusmänguga.
                    Kui Oper tõesti terve oli, siis peaks ta saam atäpselt sama mõõduga ja ehk isegi rohkem. Miks? Sest koondis mängib esimese mängu uue treeneri käe all ning mängujoonis on kõigile võõras. Isegi treeninglaagris osalemine oleks andnud hea võimaluse sellega tutvumiseks.
                    Ja millist eeskuju annab meie esiründaja teistele koondislastele? Kas nemad on siis suvaliste meeskondada lõhkuda? Äkki ütleb homme Piiroja, et sorry poisid, toksige ise seal Andorras, mul Norra meistrikatel tähtis mäng tulemas?
                    uus tsaktika nõuab trennis osalemist ja pingutamist seal 100%. Klubis ta teab taktikat, kokkumängitud koosseis. Eks Oper teadis et ta ei suuda nii palju pingutada kui mõni terve ründaja koondises.
                    KUHU ON JÄÄNUD: ME ARMASTAME OPERIT???
                    eks see meenub kui ta oma järgmise värava koondise eest lööb, mis juhtub ka.
                    Pohlak olgu vait.

Kommentaar

mina ei pea temaga koos mingeid otsuseid langetama....kust sa siukse jutu võtad........ minu jutu mõte oli see, et ta peab ka arvestama oma fännidega kui tal vähegi autunnet on

Algselt postitas duff_K
                      aga palun ärge tulge rääkima, et seda mida ta teeb on ainult tema enda asi.....nii see kahjuks või õnneks ei ole....

kas lugesin valesti midagi? ma loodan et Oper helistab sulle ikka järgmine kord et su arvamust küsida või teie vahet jooksis must kass läbi ja tüli majas? Operist on suuremaid ja suuremaid mängijad varemgi koondisega lõpparve teinud, ma ei saa aru mis siin imelikku on kui ta lõeptaks? miks peaks fänndiega arvestama? Kui mürka lõpetas ta sügas kotte selle peale et mis keegi nüüd tunneb et ta lõpetab ega sa ema terresa pole kes peaks kõigiga arvestama

ME ARMASTAME OPERIT ükskõik mis ta ka otsustab

Kommentaar

Algselt postitas ak Vaata postitust
                        Kogu värk on ikka selles hämamises, et Andorra mängult eemalejäämise põhjus on vigastus, mis ei olnud päris nii. Mõelnud vähe peenemalt asi läbi, praegu kukkus pisut üleolevalt välja ja sellepärast osa rahvast ka närvis.
                        Aga kust me teame, et see ei olnud päris nii. Ehk ei arva ta, et on valmis mängima juba, kuid Roda avaldas Operile survet, et ta nende eest liigas mängiks. Minu teada on nende teine tipuründaja van Tornhout on ka vigastatud, mistõttu poleks see sugugi võimatu. Kui ta sellest meedias räägiks, siis on üsna kindel, et klubi sellega rahul poleks.

Kuidas siis ei kehti???? mõtle kust siis raha tuleks kui inimesed jalgpalli ei vaataks ?
                        Inimesed ei vaata jalgpalli üldiselt ühe mängija pärast, vaid kogu tiimi pärast. Seega ei vea ka üks mängija üksi staadionile publikut.
                        20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                          Ja nüüd maailmaisa sa väidad, et Oper rääkis sinuga ja ütles, et ta
                          jätab mängu vahele sellepärast, et ta ei julge Andorra jõhkarditega mängida?
                          Suudad sa veel debiilsemat juttu kirjutada?
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            Algselt postitas duff_K

kas lugesin valesti midagi? ma loodan et Oper helistab sulle ikka järgmine kord et su arvamust küsida või teie vahet jooksis must kass läbi ja tüli majas? Operist on suuremaid ja suuremaid mängijad varemgi koondisega lõpparve teinud, ma ei saa aru mis siin imelikku on kui ta lõeptaks? miks peaks fänndiega arvestama? Kui mürka lõpetas ta sügas kotte selle peale et mis keegi nüüd tunneb et ta lõpetab ega sa ema terresa pole kes peaks kõigiga arvestama

ME ARMASTAME OPERIT ükskõik mis ta ka otsustab
                            Totakas oled natuke vä ?........... kas ma olen rääkinud, et ta peab kellegi konkreetse arvamust küsima??? ......... ei peagi kõigi arvamusega arvestama........ vaid nendega, kes teda staadionil toetamas käivad.....ja kui igaks juhuks kui sa aru ei saa, siis ei pea neile helistama.......ja näiteks Eestis veel sellel sajandil ei ole nii suur "staar" lõpparvet teinud(ja ka Oper veel ei ole)........mind ei huvita kas mürka sügas kotte või ei süganud kui sügas siis järelikult tema ei olnud truu oma fännidele(ausalt öeldes see mis kossu ümber toimub ajab kergelt oksele aga see selleks)....fakt on see, et iga profisportlane peab oma fännide arvamusega arvestama......ja see oligi kogu mu jutu point...... ärge mõelge palun mingeid asju juurde.....Poomi näite tõin ainutl selle präast kuna mingi mees mainis siin puzzlet....
                            fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Suudad sa veel debiilsemat juttu kirjutada?
                              Issand kui head väited sul koguaeg on. Õpi siis kirjutama asja nii nagu mõtled.

Kommentaar

Mis Mürkasse puutub, siis isamaalisemat pallimängijat meil vist küll olemas ei ole. Ükskõik, kus ta parajasti ka mängis, peale NBA, tuli alati kohale. Tõeline eeskuju teistele, kes kaalutlema kipuvad. Mis on isegi pisut paradoksaalne, arvestades tema varasemat elustiili. Aga ta õppis end targaks.

Kommentaar

Working...
                                X