Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    eks opi on juba sellises vanus kus ta peab otsuse langetama kas jätkab koondises, sest tal need vigastused on lihtsad tulema, ei tea kas tasub riskida koondises ja keskenduda klubi karjäärile hoopis, peab materjaalselt mõtlema. ma usun et siin peab üks kõik millist Operi otsust austama ja mõistma sest see tema elu ikka, ma ei tea, sel teemal ei peaks üldse vaidlema

ja kui kasutaja kesa arvab: "Selline mentaliteet oleks otsene näkkupanek kõigile fännidele" siis ma ütlen nii who da fuck cares? mida sa arvad või teised fännid, Oper teeb mis tahab, see on tema karjäär

Pohlak on küll viimane vend kes kraaksuma peaks Operi suhtes, vaadaku milline ta ise on, meie eesti jalgpall vajab ka meest kellele on jalgpalli edendamine auasi
    Tehku siis oma otsuseid avalikult ja ilma hämamiseta.
    See pudru, kus ta väitis, et klubi teda mängule ei lase, et ta eelistab koondisemängu asemel klubiga treenida, ning väide, et vigastus ei luba tal ehk isegi horvaatide-makedoonlaste vastu mängida ei olnud vast parim, mida täie mõistuse juures olev profisportlane võis meediasse lekitada.
    Mul on sügavalt kahju Jensenist, kes tegi viimse hetkeni kõik kuni sümboolse mängunumbri eraldamiseni, et mehele koondiseust lahti hoida.
    Mis meelt te oleksite siis kui mängutulemus Andorraga oleks olnud negatiivne? Kas laulaksite ikka lõpmatult oodi Operi valikuvabadustest ja nn. wrestlingust eemalehoidmise tarkusest?
    Mingisugunegi respect fännide vastu võiks vennal ikka olla, igatahes praegune meedia eiramine jätab küll mulje, et Operil on Eesti koondisest ja koondise fännidest sügavalt poogen.
    Rääkimata isamaalisusest, mida on kesikult pea võimatu oodata.

Kommentaar

Ma ei ole siiani midagi negatiivset jalgpalliliidu kohta öelnud ja olen lugupidamisega suhtunud ka härra Pohlakusse, aga see fabritseeritud ja skandaalinäljas SLOLehele ette söödetud lugu on küll pigem häbi meie jalgpallijuhtidele kui Operile. Eks Vaheril kriibib hinge, et aina enam jalgpallureid eelistavad vähe kvaliteetsemaid ajalehti oma info kanaliseerimiseks. Ja Pohlak lihtsalt valetab, nt viimane lause SLOlehes, kus väidetavalt ei saa Jalgpalliliit Operit kätte. Aivar, kas Sa mitte eile ei rääkinud Operiga telefoni teel???

Masendav, kuidas inimestega jalgpalli kaudu manipuleeritakse.... ja teie räägite siin poliitika räpasusest.

Andrese ja iga mängija kaitseks ütleks vaid niipalju, et koondis ja fännid võiksid oma mängijaid hoida ja kui Oper ütleb, et ei ole valmis mängima, ju ta siis seda ka pole. Või äkki on kellelegi infot, et Oper on täiesti taastunud ja heas vormis? Kas parem on näha väljakul Operit, kes annab endast 40% ja veab koondist alt? Või on parem oodata, kuni inimene taastub ja vormi jõuab?
      Või peab taastumist alustama ilmtingimata koondise mänguga?

Ja veel- Oper ei ole kindlasti koondisega lõpparvet teinud, küll aga lugesime me kõik, et Pohlak soovib Operi koondiseukse sulgeda, kui ta koondist järgmises mängus aidata ei saa. Siin on koht teile mõtlemiseks, head lugejad!!!

Kommentaar

Kas klubi eest endast 40% andes on asi parem? Kui Andres ei mänginud Andorra vastu, oleks ka loogiline, et ta ei oleks mänginud Heraclese vastu. Simple, huh?

Kommentaar

on ka selliseid vigastusi, mis 3 päeva järel ei lase veel korralikult liigutada, kuid 6 päeva möödudes pole enam väga tunda

Kommentaar

Kas Andresel oli/on selline vigastus? Minuteada mitte..

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Mingisugunegi respect fännide vastu võiks vennal ikka olla, igatahes praegune meedia eiramine jätab küll mulje, et Operil on Eesti koondisest ja koondise fännidest sügavalt poogen.
              Fännide poolt võiks ka mingi respekt tema vastu olla. Ma arvan, et ta ei suhtunud sellesse väga ükskõikselt kui ta jalgpallijobuks valiti? Ma usun, et see võis teda väga solvata, eriti kui ta ise püüdis Keskerakonda astudes vaid jalgpalli arendada.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                Fännide poolt võiks ka mingi respekt tema vastu olla. Ma arvan, et ta ei suhtunud sellesse väga ükskõikselt kui ta jalgpallijobuks valiti? Ma usun, et see võis teda väga solvata, eriti kui ta ise püüdis Keskerakonda astudes vaid jalgpalli arendada.
                Igaüks, kes astub seksuaalsuhtesse poliitikaga-poliitikutega, et midagi endmüües või pealemakstes saavutada peab olema niivõrd paksu nahaga, et suudab jääda külmaks avalikule kriitikale.
                Solvumine on siin liiast, pigem võivad end tunda solvatuna fännid.

Kommentaar

Igaüks, kes astub seksuaalsuhtesse poliitikaga-poliitikutega, et midagi endmüües või pealemakstes saavutada peab olema niivõrd paksu nahaga, et suudab jääda külmaks avalikule kriitikale.
                  Sa oled mingi debiilik vms?
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas Mrg Vaata postitust
                    Ma ei ole siiani midagi negatiivset jalgpalliliidu kohta öelnud ja olen lugupidamisega suhtunud ka härra Pohlakusse, aga see fabritseeritud ja skandaalinäljas SLOLehele ette söödetud lugu on küll pigem häbi meie jalgpallijuhtidele kui Operile. Eks Vaheril kriibib hinge, et aina enam jalgpallureid eelistavad vähe kvaliteetsemaid ajalehti oma info kanaliseerimiseks. Ja Pohlak lihtsalt valetab, nt viimane lause SLOlehes, kus väidetavalt ei saa Jalgpalliliit Operit kätte. Aivar, kas Sa mitte eile ei rääkinud Operiga telefoni teel???

Masendav, kuidas inimestega jalgpalli kaudu manipuleeritakse.... ja teie räägite siin poliitika räpasusest.

Andrese ja iga mängija kaitseks ütleks vaid niipalju, et koondis ja fännid võiksid oma mängijaid hoida ja kui Oper ütleb, et ei ole valmis mängima, ju ta siis seda ka pole. Või äkki on kellelegi infot, et Oper on täiesti taastunud ja heas vormis? Kas parem on näha väljakul Operit, kes annab endast 40% ja veab koondist alt? Või on parem oodata, kuni inimene taastub ja vormi jõuab?
                    Või peab taastumist alustama ilmtingimata koondise mänguga?

Ja veel- Oper ei ole kindlasti koondisega lõpparvet teinud, küll aga lugesime me kõik, et Pohlak soovib Operi koondiseukse sulgeda, kui ta koondist järgmises mängus aidata ei saa. Siin on koht teile mõtlemiseks, head lugejad!!!
                    see on igati õige et Oper kogub vormi klubis mitte koondises, koondis pole vormi kogumise koht nagu kruglovil ja urmas roobal. seal peavad mängima 100% valmis mehe, mitte kuskil mujal koondises poleks Operit võetud ega mitte mujal ei võeta mehi koondisse et nad vigatsusets paraneks või vormi koguks vä eestis. see jama on võimalik vaid eestis ja andorra sugsues pisi riigis

Kommentaar

OOt- sina ja fänn? Mida sa fännad? Jalgpalli või? Aga miks sa siis poliitikat siia mässid pidevalt?
                      Kui sul on nii raske uskuda, et ka nendel inimestel võivad olla head ja õilsad kavatsused, kes ei arva samamoodi kui sina, siis äkki võiksid kuskil mujal oma tõeskpidamiste eest võidelda kui arvutitoolis. Nt mine riigikogusse, ususekti või Iraagi misioonile. Samas lugedes su juttu on oht, et sind ei võeta kuhugi, sest vaimne tervis on peaaegu igal pool üheks eelduseks, õnneks mitte foorumites kommenteerimisel.
                      Loodan siiralt, et sa oled veel väga noor, vastasel juhul on mul sinust ja su vanematest väga kahju!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        see on igati õige et Oper kogub vormi klubis mitte koondises, koondis pole vormi kogumise koht nagu kruglovil ja urmas roobal. seal peavad mängima 100% valmis mehe, mitte kuskil mujal koondises poleks Operit võetud ega mitte mujal ei võeta mehi koondisse et nad vigatsusets paraneks või vormi koguks vä eestis. see jama on võimalik vaid eestis ja andorra sugsues pisi riigis
                        Et siis kui koondisesse kutsutakse, siis on see mehe enda süü jah?

Kommentaar

No teretore. Küll nüüd on teema leitud, mille kallal ägiseda. Iga vähegi Eesti jalgpalli jälginud inimene teab, mis olukordades ja seisudes on Poom, Piiroja, Oper ja veel paar meest võimalusel koondisse roomanud. Sõna otseses mõttes roomanud, sest jalad pole ka neid alati kanda suutnud. Nüüd siin ühe sitase mängu pärast ägiseda, kus oli niigi selge, et tüüp on poolvigane, on ikka väga ALATU.

Te ei anna endale vist üldse aru, et küsimus pole ainult mängus, vaid ka treeningutes enne mängu. Lendudes jms, mis kõik võtnuks paranemise aega vähemaks. Tõenäoliselt poleks teile meeldinud seegi, kui Oper oleks alles mänguks kohale tulnud. Ja mis kasu temast ka niimoodi oleks uue treeneri süsteemis olnud? Vinguda ju võib, kui mõelge oma jutt enne ikka läbi ka. Praegu sai Oper sisuliselt nädal aega kauem puhata ja vigastust ravida ning ma küll väga kahtlen, et ta Rodas nagu hobune trenni on teinud.

Võtke end kokku - näiteks Marget solvata näitab ka mõne tüübi stiili ja kasvatust.

Margele aga soovitan olukorda rahulikult võtta, ikka juhtub. Tervita Andrest ja soovi talle hooajaks edu, mees väärib seda.

Mis puutub aga ajakirjandusse, siis mul on väga hea meel, et Postimees sellist lugu ei teinud. Selle lehe töötajana oleks mul ikka häbi olnud, kui sihuke ühekülgne ja ilma Operi kommentaarideta lugu avaldatud oleks.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Mrg Vaata postitust
                            OOt- sina ja fänn? Mida sa fännad? Jalgpalli või? Aga miks sa siis poliitikat siia mässid pidevalt?
                            Kui sul on nii raske uskuda, et ka nendel inimestel võivad olla head ja õilsad kavatsused,
                            Mrg, poliitika ja jalgpalli tõi kokku siiski Andres. Muidugi on tore, et Tallinnasse kerkib uus vutikompleks, aga ..... kas Operi Jalgpallikool oli ainus selle magusa krundi nõudleja? Äkki jäi mõni teine vutikool/klubi hoonestusõigusest ilma, sest nende juhid polnud nõus end müüma? Või lihtsalt kuulusid juba valesse erakonda? Ma saan aru, et Sina näed tehingus ainult positiivset, kuna pealinn saab uue spordikompleksi. Püüa aga aru saada ka sellest, et paljud inimesed näevad asja negatiivse küljena bütsantslikku asjaajamist. Ühiskond ei tohiks seda sallida põhimõtet "eesmärk pühendab abinõu", ükskõik kui õilis selline eesmärk ka oleks.

Mis kesa vaimsesse tervisesse puutub, siis Sinu toodud näidetest on seda vaja vaid Iraagi missiooniks. Aeg on näidanud, et nii ususekti kui ka Riigikogusse(loe: poliitikasse) minekuks pole vaimne tervis küll mingi eeldus.

Kommentaar

Lambavest vist himustas Operi miljoneid aga näe ,sai tünga .
                              Nüüd vaja kuidagi kätte maksta. Kuradi kärnkonn .

Kommentaar

Ten points,Martin!
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X