Algselt postitas Shermann
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas kabanoss Vaata postitustNojaa, aga mis see Oper siis arvas, et läheb kuskile pärapõrgusse ja midagi ei muutu? Isegi Beckham ütles ju, et tahab Euroopasse tagasi, et koondises olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustRüütli põhjendused on järjepidevalt ütlemata ajuvabad. Sittagi ei muutu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustRüütli põhjendused on järjepidevalt ütlemata ajuvabad. Sittagi ei muutu!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustKuidas ajuvabad? Oper oleks pidanud arvestama Hiina kolimise juures sellega, et teda ei kutsuta enam nii tihti koondisse. Oleks ta jäänud euroopasse oleks olnud teine lugu. Mis te arvate, et Hiinast on kerge siia sõita?
Gio postitus seletab ilusti olukorra lahti:
Nalja teete? Mis vahe on kust tulla, tule varem, kohane ja asi korras. Kui Brasiilasi Euroopast kodumaale valikmängudele kutsutakse, ei juhtu ju midagi nendega. Vagner Love käis Moskvast näiteks... Nii rumal otsus, ajab närvi juba..
Kui nii võtta peaks enamik brasiilia mängijaid koondisest eemale jääma, kui mäng toimub kuskil Lõuna-Ameerika mandril, sest mängivad nad ju palli Euroopas. Fakk, ajuvaba on kogu see üritus.
Pigem ei ole Liidul järsku raha? Või on pinge sügavam.
Mis puudutab Opi vigastustesse, siis mina küll ei usu, et ta meelega kuskilt viilinud on. Ta ei ole selline ja sportlase hing ei lubaks.
Kommentaar
-
Üks hea kommentaar veel:
hindu
Eesti koondislased ei tohi kaugemale kui 200-300km Tallinnast mängima minna- muidu ei tule koondisekutset. Meie tipptreener teab täpselt, mitu km lennata on liiga kurnav. Tema arvutuste järgi on on sellisteks kohtadeks näiteks Siber ja Hiina. EESTI JALGPALL 100!!!
Terav, aga aus!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustKaua sa oled seal? Järgmise 3 kuu jooksul on lähim mäng 30 augustil Shenzhenis, mis peaks asuma üks provints ida poole.
Kommentaar
-
Hiinast - Eestisse on jube raske lennata küll. Istud lennukisse, istud natukene siis saad süüa ka. loed raamatut ja jääd magama. Ärkad üles ja hakkabki varsti Eesti paistma. Omad kogemused. Rüütli hakkas juba vaikselt mulle meeldima, aga jah mees ikka täitsa udu. Operi mitte-tulekust mul kahju ei ole, kahju on mul hoopis peatreeneri lollidest vabandustest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar