Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta geenius ja jobu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Poborsky Vaata postitust
    17, kas sinu eesnimi algab tähega M ja perenimi tähega P? Kas vihjasid loosiga võidetud särgile?

Vabanda, mina, Poborsky, olen selle taga, et see asi venib! T-särk tuleb kindlasti peagi, aga natuke läheb veel aega. Ja siis võtan sinuga taas ühendust Palun vabandust, veelkord!

....

Kommentaar

See aasta saavad fännid enda poolt hääletada
      Joga Bonito!!!

Kommentaar

17, asjad venivad, aga liiguvad! Hindasin enda võimeid seda asja korraldada ajaliselt üle, mistõttu läheb veel aega. Vabandust pole vist enam mõtet paluda, küll aga mõistmist Luban, et hiljemalt Hispaania-Eesti kodumänguks on olemas. Hiljemalt.
        poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

geenius kohe kindlasti Pets

Kommentaar

Pets? kes see on?
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Äh, kes siis Petsi ei tea!

Kommentaar

mina ei tea
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Võite minu kandidatuuri ka üles seada, mulle sobib
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                    Võite minu kandidatuuri ka üles seada, mulle sobib
                    mis geenius sa oled? pigem jobu

Kommentaar

17, särk sai Hispaania mänguks valmis
                      poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Geeniuse kandidaate vähe - Frank Bernhardt, Sergei Zenjov, Aivar Pohlak (publikus istumise eest), Sander Post
                        Jobu kandidaate on kahjuks rohkem - kuidas laheneb olukord Vapruse kollaste kaartide lugemisega, flora fännid jalgpalli maine rikkumise eest, Petrenko "andeka" punase eest CLs, eesti klubid baltiliigas, vapruse ukrainlsed

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
                          flora fännid jalgpalli maine rikkumise eest
                          Selle kohta tahaks isegi täpsemat seletust kuulata.
                          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

no ma ei tea, kuidas flora fänniel õnnestub negatiivset tähelepanu (positiivse kõrval) pälvida

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
                              Geeniuse kandidaate vähe - Frank Bernhardt, Sergei Zenjov, Aivar Pohlak (publikus istumise eest), Sander Post
                              Zenjov? Mille eest? Et istub tublilt Ukrainas pingil ja tegi kaks head mängu koondise eest? Sama asi Postiga, pole ju mees ennast veel korralikult tõestanuki. Samas Bernhard ja U-19 koondis vääriksid küll seda tiitlit.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                                Zenjov? Mille eest? Et istub tublilt Ukrainas pingil ja tegi kaks head mängu koondise eest? Sama asi Postiga, pole ju mees ennast veel korralikult tõestanuki. Samas Bernhard ja U-19 koondis vääriksid küll seda tiitlit.
                                Vaadates seda üleüldist Zenjovi vaimustust ja Hispaania mängujärgseid arvmusi,siis ei imestaks kui nii mõnigi mees valiks geeniuseks Zenjovi(selgituseks oleks siis löödud värav Belgia vastu),ning jobuks Vosko(selgituseks oleks võimaluste mittekasutamine hispaania vastu)
                                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Working...
                                X