Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pärnu Vaprad Karupojad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nad olid ikka midagi 700+ minu meelest.

Kommentaar

Kliendikaardiga sain odavamalt, veidi üle 600.

Tartusse minekust - start toimub vast veidi hiljem, mäng viiest.

Kommentaar

hetkel igaljuhul jalgpall.ee-s:
        14.00 Tartu JK Maag Tammeka - Pärnu JK Vaprus, Tartu Annelinna kunstmuru (Kaunase pst 68B)

Kommentaar

Hmm, huvitav.
          Aga ma usun, et homseks selgub, milline lehekülg meile valeinfot jagab

Kommentaar

14.00 on õige algusaeg, kuna Annelinna staadion on hilisemal ajal hõivatud ning seega toodi ka mäng varasemaks.

Kommentaar

Okei, aga pühapäevased mängumehed, 13:00 põrutame masinatehase parkalst minema, natuke varem võib kohal olla pmst.

Kommentaar

suht tore sõit oli ju
                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Suurepärane !

Kommentaar

3. koht jehuu. Okas jääb poolfinaalist küll hinge, aga oleksid ja poleksid ei loe ja saime päris adekvaatselt hakkama.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                      3. koht jehuu. Okas jääb poolfinaalist küll hinge, aga oleksid ja poleksid ei loe ja saime päris adekvaatselt hakkama.
                      vihjad mu alalõuale või? ma arvan, et minu viga see luhtunud pennal küll ei olnud tglt. mida tegi vastase väravavaht löögi hetkel keset väravat??? täiesti arusaamatu...

Kommentaar

Üritus oli tegelikult vahva. Kiitused korraldajale! Kaitsel polnd väga vigagi meil ju, 2 väravat lasime lüüa 4 mänguga Ja kolmanda koha mäng tuli juba enam-vähem välja kah.

Lisaks kiidaksin mina Karupreilit, kes meil väljakul ringi lippas. Vähemalt Levadia ründajat oli naljakas vaadata, meeletu paanika tekkis kui kollases särgis neiu peale tormas

Kommentaar

Usu mind, penaltidega on juba nii, et ühel korral läheb õnneks, teisel korral mitte. Pole hullu !
                          Arvestades seda, et ma esimest korda päris staadionil jalkat mängisin, tuli üsna hästi välja jah
                          See Levadia ründaja oli üldse päris huvitav tegelinski :P
                          Igatahes, eile oli üks üleprahi päev, selles ma ei kahtle

Kommentaar

Eesti 2008/09. aasta Karikavõistluste 1/64-finaalide loositud paarid:
                            Võru JK (II) - Pärnu JK Vaprus (ML)
                            1/64-finaali mängud on planeeritud toimuma ajavahemikul 22.–24. juuli

ideevälgatus - teeme sel perioodil Võrumaal suvepäevad

Kommentaar

Väga hea

Hetkel natuke sassis omadega.

Kommentaar

näiteks päev enne mängu kohale, järgmisel tagasi

transport sõltuvalt sõitjate arvust ja muudest teguritest u. 200-300 eek
                                majutus nt. Rõuges, Ööbikuoru kämpingus - Võrust u. 15 km, 100 eek/öö

enda graafik on sel perioodil veel suht lahtine aga idee iseenesest meeldib

Kommentaar

Working...
                                X