Algselt postitas Onopko
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Onopko Vaata postitustkes räägib , et meie oleme maailmaklassi tähed , lihtsalt teie olete liiga puujalad!!!! ( muidugi mitte kõik, aga paljud!!!!)
Defa, sain oma kaardi kah kätte ja püüan selle sulle kuidagi ära kah toimetada ja kui mitte varasemax, siis onopkode vastu olen küll tippvormis ja aitan na nulli peale jätta!
Kommentaar
-
Algselt postitas KertK Vaata postitustno see üleolev suhtumine hakkab juba häirima... tulemused tulemusex, aga naca tihti saab siin juba lugeda kui kõvad MÕNED ha-servi mehed on ja kui kehvad teised. paistab, et vahise vestlustest nende noorte kukkedega väga palju kasu pole.
Defa, sain oma kaardi kah kätte ja püüan selle sulle kuidagi ära kah toimetada ja kui mitte varasemax, siis onopkode vastu olen küll tippvormis ja aitan na nulli peale jätta!
Kommentaar
-
minu ennustus on, et sügisel saavad nad oma kaotuse kätte ja seda augustis. Ilusad ilmad, mõnusad grillpeod,puhkused mis iganes + enesekindlus mis ilmselgelt ka põhjendatud, sest eeldan et siis nad väga selgelt tabeli tipus ja siis see juhtubki. Sa võid motiveerida end kuidas tahad, aga kui oled ikka 15 vooru nt tuimalt võitnud, siis lihtsalt mingi hetk on motiveerimine tiba raske ja plaksti...:P
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsee on nyyd see koht kus ma peaks meeskonna kaaslase kaitseks ytlema,et sina ei ole selle ytleja mis keeles ta rддkima peaks.ja kas siin on yldse vaja hakata mingi rahvus kysimuste teemal sцna vцtma.
Algselt postitas priit62 Vaata postitustVхta ennast kokku ja rддgi riigikeeles!
Algselt postitas priit62 Vaata postitustSellised maailmaklassi tдhed meil siin 4. liigas siis mдngivadki!?
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustminu ennustus on, et sьgisel saavad nad oma kaotuse kдtte ja seda augustis. Ilusad ilmad, mхnusad grillpeod,puhkused mis iganes + enesekindlus mis ilmselgelt ka pхhjendatud, sest eeldan et siis nad vдga selgelt tabeli tipus ja siis see juhtubki. Sa vхid motiveerida end kuidas tahad, aga kui oled ikka 15 vooru nt tuimalt vхitnud, siis lihtsalt mingi hetk on motiveerimine tiba raske ja plaksti...:PÜks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustH-Serv. Palju toredaid inimesi.)))
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
noh kas nyyd on löpuks rahu majas v? läkski pisut tuliseks juba v.mis seal salata eks ma vaikselt ootasin juba kuna see rahvuslikul tasapinnal nääklemine pihta hakkab ja teadsin,et eks see viib ka selleni mis eespool kirjutati ehk siis jutud sellest,et haservi omad on nii yleoleva käitumisega jne..jne..ok tunnistan,et vahest jääb töesti selline mulje..eriti,kui lugeda kirjutisi nagu a`la "me vöidame väikse..suure ja keskmise ja veel mingi karika ja köik muud tiitlid".no..kui see nii keeruline ei ole siis vötke seda,kui ..no ma ei tea..väikse naljana vöi midagist..sellega ju peaks köik nöus olema,et eri rahvustel on oma arusaam huumorist.noh ja mis meie jaoks vöib tunduda kelkimisena siis poisid lihtsalt siin..veits naljatavad vöi nii.. löpetuseks,mis puutub motivatsiooni..kui keegi arvab,et me vötame mängu näiteks pukaga kes kaotas meile suure skooriga kuidagi teistmoodi,kui näiteks mängu luunjaga kes antud hetkel on suurim rivaal siis see inimene eksib täiega.köiki mänge vöetakse kuni hooaja löpuni täie tösidusega..vaatamata sellele milline see tabeliseis hetkel on.nr 31
Kommentaar
-
Vahis, ei ole rahvuslikule tasandile siin läinud midagi, küsimus oli keeleline. Ärge neid kahte asja segamini ajage või siis pisikest keeleprobleemi suureks puhuge.
Aga sõbramehe poolest pean ikka vastu tögama ja ütlen, et keegi Ha-Servi omadest saab peagi ise jalgevaheltSelline sportlik suurustamine käib ikka siinse foorumi juurde ju :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustVahis, ei ole rahvuslikule tasandile siin läinud midagi, küsimus oli keeleline. Ärge neid kahte asja segamini ajage või siis pisikest keeleprobleemi suureks puhuge.
Aga sõbramehe poolest pean ikka vastu tögama ja ütlen, et keegi Ha-Servi omadest saab peagi ise jalgevaheltSelline sportlik suurustamine käib ikka siinse foorumi juurde ju :P
ja haservil on yx kõige suurema ytlemisega see nende vv!lihtsalt pole vaja niipalju ka öelda asi võib normaalne ka olla ju?!
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitusthaservi omadest on saanud juba jalgevahelt. ei mäleta numbrit aga meie mängus sai päris kaks kolm korda!
ja haservil on yx kõige suurema ytlemisega see nende vv!lihtsalt pole vaja niipalju ka öelda asi võib normaalne ka olla ju?!
Ja mul tekkis nüüd väike idee kah - ärme vaatamegi mänguseisu, paneme punkte parem jalgevahelt tegemise eestFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitusthaservi omadest on saanud juba jalgevahelt. ei mäleta numbrit aga meie mängus sai päris kaks kolm korda!
ja haservil on yx kõige suurema ytlemisega see nende vv!lihtsalt pole vaja niipalju ka öelda asi võib normaalne ka olla ju?!kui palju on vaja ytelda
))
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar