Algselt postitas margo27
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
pommitaja
-
jep
Algselt postitas timursem Vaata postitustno ega me looda midagi, siiani on luunjaga mängud suht sellised olnud, et kellel parem päev selle võit. üldseis meie kasuks muidugi veel 3:1. no jah see 4:1 seis siis emmale kummale pole mingi uni, eelmise hooaja mängud lõppesid ju 1:3 ja 2:3 seisuga. mis vorm luunjal see aasta on - ikka kollane särk jne?
kollane ikka
Kommentaar
-
JK Luunja: EPMÜ kohtumistest
Eelmise aasta mängud olid jah suuresti kõikuvad kuna osad mängijad ei suvatsenud kohale tulla jne... (Võõrsil sai teiega mängutud üsna korralikult mille tulemus 3:1 oli igati õigustatud kuid seevastu sügisringis ilma põhimeesteta tuli valus 2:3 kaotus vastu võtta)
Kuid tänavu on meeskond pisut paremini komplekteeritud mis annab ka loodetavasti parema tulemuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitustEelmise aasta mängud olid jah suuresti kõikuvad kuna osad mängijad ei suvatsenud kohale tulla jne... (Võõrsil sai teiega mängutud üsna korralikult mille tulemus 3:1 oli igati õigustatud kuid seevastu sügisringis ilma põhimeesteta tuli valus 2:3 kaotus vastu võtta)
Kuid tänavu on meeskond pisut paremini komplekteeritud mis annab ka loodetavasti parema tulemuse.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustsiis on hästi, mis ei tähenda, et me ei võiks ka sama koosseisu vastu mängida, kellega viimati sai madistatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas margo27 Vaata postitustkahjuks pean teile pettumuse valmistama
Kommentaar
-
Epmü-le ikka
Algselt postitas mirko Vaata postitustEga sa mulle ei valmistagi vaid EMÜ-le
Epmü-le ikka
Kommentaar
-
27.04. 17.00 FC Elva Puka – FC Aspen kuradima raske midagi pakkuda,kui ise näind ei ole..vast puka ei solvu,aga panustaks seekord aspenile 2:1 27.04. 12.00 JK Welco Elekter – Tartu HaServ eesmärk jätta luud ..kondid betooni peal terveks ja 3 punkti kodu tuua,kas see tuleb kahe v kolme väravalise eduseisuga..on seal mingit vahet? kui suur saab see vöimalus olla,et löpus väravatevahet lugema hakatakse..?
27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja luunja jaoks köige raskem mäng,mis ei tähenda,et 3:1 vöit ja 3 punkti tulemata jääb. Tartu Quattromed – FC Abja kui medikamentidega hangeldajatel keskvälja mehed puuduvad siis ma näen mulkidel vöimalust.2:1 vöit ja 3punkti viiakse siit mulgimaale. Tõrva FC Warrior – FC Tabivere väike ootamatus(vähemalt minu jaoks) oli tabivere allajäämine timur ja tema meeskonnale.seekord vast sellist prohmakat ei juhtu ja 5:1 vöidu vöib kodukale yles riputada. JK Rock&Roll – FC Otepää soovitan suuskuritel rohkelt määret panna,kerge teil olema ei saa.pakuks 3:1 nuustakule.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitust27.04. 17.00 FC Elva Puka – FC Aspen kuradima raske midagi pakkuda,kui ise näind ei ole..vast puka ei solvu,aga panustaks seekord aspenile 2:1 27.04. 12.00 JK Welco Elekter – Tartu HaServ eesmärk jätta luud ..kondid betooni peal terveks ja 3 punkti kodu tuua,kas see tuleb kahe v kolme väravalise eduseisuga..on seal mingit vahet? kui suur saab see vöimalus olla,et löpus väravatevahet lugema hakatakse..?
27.04. 13:10 Tartu EMÜ SK – JK Luunja luunja jaoks köige raskem mäng,mis ei tähenda,et 3:1 vöit ja 3 punkti tulemata jääb. Tartu Quattromed – FC Abja kui medikamentidega hangeldajatel keskvälja mehed puuduvad siis ma näen mulkidel vöimalust.2:1 vöit ja 3punkti viiakse siit mulgimaale. Tõrva FC Warrior – FC Tabivere väike ootamatus(vähemalt minu jaoks) oli tabivere allajäämine timur ja tema meeskonnale.seekord vast sellist prohmakat ei juhtu ja 5:1 vöidu vöib kodukale yles riputada. JK Rock&Roll – FC Otepää soovitan suuskuritel rohkelt määret panna,kerge teil olema ei saa.pakuks 3:1 nuustakule.
Kommentaar
-
Algselt postitas Paju Vaata postitustma tean ainult seda et rocknroll on tugevam kui eelmine aasta, vähemalt minu arvates, aga teiste kohta ei tea muud öelda kui et HaServ, kas lööb welckole ligi 10 kolli või jääb vahe minimaalseks...nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkahtlen selles,et rock tugevam on.aga see ennustus elektrikutega...kuidagi seinast seina..v mis?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar