Algselt postitas Marx0
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Marx0 Vaata postitustMängin aspenis, käin tartu khk-s ja kas mul oleks võimalik selle all ka maakondlikel mängida?nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustikka on vöimalik,kui sa seltsimehega kes satsi kokku paneb jutule saad.minu teada vist ei tohi mängida körg ja esiiligas regatud vennad ja noh vaevalt nyyd mingi..ma ei teagi..näiteks emmaste vöistkond pääseks maakonda mängima.
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitust2 liiga vennad võivad mängida ju maakaid
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsaab ikka.. Nii, et lapp kaasa. Lisaks sõimas ta meid rikkuriteks kuna me soovitasime sinna vedelema jäänud soki prügikasti visata.
Kommentaar
-
--------------------------------------------------------------------------------
Meil juhtus ka üsna kummaline asi kui käisime Valgas kevadturniiril, nimelt algul öeldi korraldajate poolt välja, et pesemine on tasuta jne..
Aga hiljem kui tahtsime pesema minna ei teatud asjadest enam midagi aga kuna meie ka ei andnud niisama järele siis pika pinnimise peale saime ikkagi pesemas käiduda aga jah seal on see asjaajamine üsna kummaline
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustValga pesemisega on selline asi, et pühapäeviti on spordihalli sulgemine vist suht varakult ning vahepeal suunatakse keskstaadionile, kuid ka seal ei saa alati. Nii et kui joppab siis saab, kui ei siis ei saa
Elu mõnuu
Kommentaar
-
Algselt postitas Paju Vaata postitustära nüüd lõõbi niimoodi
oleme ausad et HaServ, otepää, luunja praegu parimad tulemuste järgi...
HaServiga mäng ei tule mõlemale meeskonnale kerge sest kes see aasta Väimelas käinud korra ära see teab mis tingimused ootavad...
teadmiseks neile kes Karksi-Nuias Abja meeskonna vastu mängimas on käinud, siis Väimela on kordi hullema platsi kvaliteediga...Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kosemets Vaata postitustSee-eest saate varsti keskstaadionil mängima hakata?
Elu mõnuu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar