Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Marx0 Vaata postitust
    Kui liigat mängida et kas siis saab eraldi mingi teise võistkonna alla maakondlikke ka mängida?
    Oleneb mis meeskonna all sa mängid ?

Kommentaar

Mängin aspenis, käin tartu khk-s ja kas mul oleks võimalik selle all ka maakondlikel mängida?

Kommentaar

Algselt postitas Marx0 Vaata postitust
        Mängin aspenis, käin tartu khk-s ja kas mul oleks võimalik selle all ka maakondlikel mängida?
        ikka on vöimalik,kui sa seltsimehega kes satsi kokku paneb jutule saad.minu teada vist ei tohi mängida körg ja esiiligas regatud vennad ja noh vaevalt nyyd mingi..ma ei teagi..näiteks emmaste vöistkond pääseks maakonda mängima.
        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
          ikka on vöimalik,kui sa seltsimehega kes satsi kokku paneb jutule saad.minu teada vist ei tohi mängida körg ja esiiligas regatud vennad ja noh vaevalt nyyd mingi..ma ei teagi..näiteks emmaste vöistkond pääseks maakonda mängima.
          2 liiga vennad võivad mängida ju maakaid

Kommentaar

Algselt postitas mirko Vaata postitust
            2 liiga vennad võivad mängida ju maakaid
            ülim eesmärk mida täita

Kommentaar

On maakonna mv üks vaba koht mõtlen meeskond osavõtt 1500.-kiire ,hel 55946275Mell

Kommentaar

Kas Valgas pärast mängu pesta saab?
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                  Kas Valgas pärast mängu pesta saab?
                  saab ikka.
                  nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                    saab ikka.
                    Saab aga seal on (vähemalt 2006 oli) üks lahe koristaja, kes sõimas meil näo täis kuna dushiruumi põrand oli peale pesemist märg . Nii, et lapp kaasa. Lisaks sõimas ta meid rikkuriteks kuna me soovitasime sinna vedelema jäänud soki prügikasti visata.

Kommentaar

--------------------------------------------------------------------------------

Meil juhtus ka üsna kummaline asi kui käisime Valgas kevadturniiril, nimelt algul öeldi korraldajate poolt välja, et pesemine on tasuta jne..
                      Aga hiljem kui tahtsime pesema minna ei teatud asjadest enam midagi aga kuna meie ka ei andnud niisama järele siis pika pinnimise peale saime ikkagi pesemas käiduda aga jah seal on see asjaajamine üsna kummaline

Kommentaar

Valga pesemisega on selline asi, et pühapäeviti on spordihalli sulgemine vist suht varakult ning vahepeal suunatakse keskstaadionile, kuid ka seal ei saa alati. Nii et kui joppab siis saab, kui ei siis ei saa

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                          Valga pesemisega on selline asi, et pühapäeviti on spordihalli sulgemine vist suht varakult ning vahepeal suunatakse keskstaadionile, kuid ka seal ei saa alati. Nii et kui joppab siis saab, kui ei siis ei saa
                          See-eest saate varsti keskstaadionil mängima hakata?

Elu mõnuu

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                            ära nüüd lõõbi niimoodi

oleme ausad et HaServ, otepää, luunja praegu parimad tulemuste järgi...

HaServiga mäng ei tule mõlemale meeskonnale kerge sest kes see aasta Väimelas käinud korra ära see teab mis tingimused ootavad...

teadmiseks neile kes Karksi-Nuias Abja meeskonna vastu mängimas on käinud, siis Väimela on kordi hullema platsi kvaliteediga...
                            Haserv puujalad... kuidas nemad v6ivad kedagi v6ita???
                            Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas Kosemets Vaata postitust
                              See-eest saate varsti keskstaadionil mängima hakata?

Elu mõnuu
                              Saame ikka? Jutud alguses käisid, et saame kuid treeneri väidete kohaselt jäämegi sinna betoonile taguma..

Kommentaar

Veel üks tühistatud tulemus:

Otepää - Welco Elekter 3:-
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X