Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    Help!!! kas keegi tartu omadest oskaks öelda kellel peab kintsu kaapima,et pääseks veel maakonda mängima.krrr..täna luunja mängul kuulsin,et 30-ndani oli regamine..ehk annab veel päästa midagi..vöi otepää..teil ei ole midagi suve poole huvitavamat toimumas..vötaks nigu kylalistena hea meelega osa..poistel jalad sygelevad..
    hmhm eks plaanis igaaastane kääriku turniir korraldada, varasemad 7-8 aastat on toimunud 3 osalisena, kevad, suvi, sügis, eelmine aasta tegime ainult ühe, sel aastal eks ole näha aga plaanis kindlasti midagi korraldada

Kommentaar

Mell, sa tead kindlasti kus mis mida toimub,ehk sokutad meid kuidagi tabelisse...
      nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
        Eks ta ole jah. Suht olematu treener. Tegelt terve meie meeskond - hommikul üks vend vaatab, et liiga ilus ilm..läheks pigem randa, teine on nii umbes veel, et ei saa maastilmast aru. Ja ülejäänud pool meeskonda on mingid ülbed tatid, kes ei viitsi sellise ilmaga jalgpalli toksida. Täiesti marru ajab...pluss veel ega seal 3-0 taha jäädes ei leia küll enam eriti motivatsiooni jõhkralt palli taga ajada, kui niikuinii vastasel koguaeg 3-4 mees täiesit vabad.. Korraliku meeskonnaga oleks vähemalt mingigi vastupanu osutanud ja mitte nii margilt peksa saanud.

Aga lõpus oli mõnus küll kahekesi vastase platsipoolel palli hoida ja aega viita, kui nad oma liigarekordit üritasid (28-0 vist ?) Viimase 15 mindiga lasime aint 2 lüüa endale

PS! Vastaste nr 12 a.k.a Peeter Krauts oli eriti koomiline vend. Omaarust sääke driblaja ja staar, ning vingus ka platsil nagu kradi 2 aastane, ise 20-0 ees ja nutab, et miks me aega viidame?! Kradi 20 kraadi sooja, päike kõrvetab, 7-8kesi liiga ühe tugevaima meeskonna vastu ... ja miks me aega veedame? Oli loll või mängis lolli?

Mis liiga rekordi üritamisse puutub siis seda me küll taga ei ajanud sest miks muidu anti põhimeestele puhkust ja lasti noortel mängida.

Kommentaar

Welco omavärav eem 90 minutil nr. 11, ehk mina!
          Suht tore on alustada 10kesi ja viimased 15minutit mängida 9 mehega pärast ühe mängija 2. kollast kaarti. Mängija ise väitis,et 1. kollane polnud põhjendatud (See oli mitme olukorra eest pmst), kuid ise ei näind seega ei kobise. Murul mängida oli ka naljakas, pall ei liigu (see on see kui kunstmuruga harjud)
          Otepää väravad nurgalöökidest ja minu oma "üritasin puhastada palli" ebaõnnestunud puutega ja noh,kui pool m joonest olla pole raske sinna saata palli.
          Aga tänud Otepääle hea mängu eest,tundus sümpaatne sats. Mölinat ja nuttu ei märganud. Vilepartii oli ka päris okei.

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
            Welco omavärav eem 90 minutil nr. 11, ehk mina!
            Suht tore on alustada 10kesi ja viimased 15minutit mängida 9 mehega pärast ühe mängija 2. kollast kaarti. Mängija ise väitis,et 1. kollane polnud põhjendatud (See oli mitme olukorra eest pmst), kuid ise ei näind seega ei kobise. Murul mängida oli ka naljakas, pall ei liigu (see on see kui kunstmuruga harjud)
            Otepää väravad nurgalöökidest ja minu oma "üritasin puhastada palli" ebaõnnestunud puutega ja noh,kui pool m joonest olla pole raske sinna saata palli.
            Aga tänud Otepääle hea mängu eest,tundus sümpaatne sats. Mölinat ja nuttu ei märganud. Vilepartii oli ka päris okei.
            lohutuseks niipalju et vähemalt said värava kirja

Kommentaar

ses suhtes üldse korda läinud päev. Selle hooaja 1. kollast kaarti nägi ka meie võistkond + omavärav ka, vähemalt on huvitav

Kommentaar

videomaterjali ka asjadest tulemas, sinu omavärav täitsa peal

Kommentaar

Saan pakkuda teile Vahur Tartu Maakonna meistrivõistlustele kohta kui soovite ,seal vaja eelmise aasta hõbe kulla vastu vahetada.Osavõtumaks tühine ja samas ka buss olemas sõiduks mängudele mis peaks toimuma Elvas,Kambjas või Ülenurmes.Mell

Kommentaar

Algselt postitas mäksakunn Vaata postitust
                    Saan pakkuda teile Vahur Tartu Maakonna meistrivõistlustele kohta kui soovite ,seal vaja eelmise aasta hõbe kulla vastu vahetada.Osavõtumaks tühine ja samas ka buss olemas sõiduks mängudele mis peaks toimuma Elvas,Kambjas või Ülenurmes.Mell
                    oleks väga tänulik.järsku saadad mingi kontakt numbri ja kui sul on osavötjad teada siis uudishimust vaataks kellega seal rabelemiseks läheb.
                    nr 31

Kommentaar

22-0 )) hea tulemus
                      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

ikka päris hull värk küll 22:0. Tundub et hakkabki pihta et mida lähemale suvele seda vähem mängjaid mängudele jõuab ja seepärast tulemas ka sellised käsipalli skoorid! Kes suudab oma meeskonda enam koos hoida ja mängudele kohale vedada, see on ka edukas!

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
                          Mis liiga rekordi üritamisse puutub siis seda me küll taga ei ajanud sest miks muidu anti põhimeestele puhkust ja lasti noortel mängida.

Mis liiga rekord siis on?
                          Olen see kes olen

Kommentaar

vististi 28:0

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
                              minu teada on 29

Kommentaar

FC Abja - FC Aspen 0:2(0:0)

Aspeni väravad 47' ja 90+1'
                                Täiesti jube mäng Abjalt,aga tänud Aspenile,mölinat polnud kohtunik ok ilm muidugi jube palav.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X