Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ega ma ei imestaks kui talle see tõepoolest rõõmu valmistaks vaheldus siiski

Kommentaar

Quattromed - Luunja 4:3
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        magic!!!

Martin, ehk kirjeldad pisut?

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
          magic!!!

Martin, ehk kirjeldad pisut?
          Neli korda juhtima. Viimane kord 90. minutil (Luunja oli mingi 85 viigistanud, poolaeg oli 1:1). Piisas.

Üks konkreetne ja tuntud luunjakas tahtis vahepeal natuke poksida, kuid muidu polnud viga. Vastased muidugi olid pärast pahased ja kaks mees ei tulnud isegi lõputervitusel vaid sõimasid teineteist. Muidu oli põnev ja võimalusterohke mäng, kus kohtunik lasi vilet aint ühte väravasse - kuid see tundub ju alati nii, seega äkki nii väga ei lasknud ka.

Kahju, et sind polnud, teie kaitsekuningas vaatas Levadia vastu taktikalise skeemi vist ära, eks ta trennis räägib.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

quattromed sai meiega hoo sisse?pikad mehed teevad ka siis järelikult head tööd juba mitte ei karda palli?

Kommentaar

Uskumatud vennad. Mõlemad võistkonnad.

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                väga hull tglttagumised pooled hakkavad paugutama esimesi

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                  saa nüüd siis med-ist aru,köigepealt saadakse tabivere käest 8:0 tappa ,nüüd siis sihuke tulemus.Luunjal ma pakun..st. ma ei imestaks,kui koosseisuga probleeme oli.tabeli koha pealt vaadatuna,aga..andku aga minna.. ma arvan,et nüüd ma vöin juba täiesti julgelt välja köhida,et HaServ ja Otepää siit edasi liiguvad.
                  nr 31

Kommentaar

vaatasin üle jah quattro ja luunja mängu. päris huvitav oli teine. kui esimeseks poolajaks ma veel kohale ei jõudnud, siis teise poolaja algus tundus küll selline, et no ei tea milleks oli vaja seda üldse vaatama sõita. kuid võta näpust. saabudes saime esimese üllatuse osaliseks- kodumeeskond oli saavutanud 2:1 eduseisu. peale mõningast passimist platsil( seda tegid nad väga hästi) otsustasid mehed platsil ennast ka liigutama hakata. luunja lõi ilusasti viigi ning said indu juurde kuid quattro nõelas mitukorda jutti millest ka 1 ära löödi jne. vahepeal said quattro vv ja luunja ründaja omavahelise pusklemise eest kollased kuigi tundus pigem oleks pidanud punase andma. luunjalased tekitasid samuti ohtlike olukordi kuid paistis, et enamus energiast oli läinud üksteise ja kohtunikuga mölisemise peale. elu nagu seebikas võiks kokkuvõttes mängu iseloomustada. ainuke vend luunjakatest, kes rahu säilitas oli heim eks hoidis oma energiat targalt järgmise mängu jaoks. muidu tundusid meeskondade koosseisud igati kobedad. quattromedi saatjaskonnale peaks mainima, et oli ikka vastutustundetu nii vähe õlut mängule kaasa võtta
                    pommitaja

Kommentaar

ega jah ei oskagi nagu midagi kosta,üllatusi jätkus, aga sellepärast me jalgpalli armastame.
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                        vaatasin üle jah quattro ja luunja mängu. päris huvitav oli teine. kui esimeseks poolajaks ma veel kohale ei jõudnud, siis teise poolaja algus tundus küll selline, et no ei tea milleks oli vaja seda üldse vaatama sõita. kuid võta näpust. saabudes saime esimese üllatuse osaliseks- kodumeeskond oli saavutanud 2:1 eduseisu. peale mõningast passimist platsil( seda tegid nad väga hästi) otsustasid mehed platsil ennast ka liigutama hakata. luunja lõi ilusasti viigi ning said indu juurde kuid quattro nõelas mitukorda jutti millest ka 1 ära löödi jne. vahepeal said quattro vv ja luunja ründaja omavahelise pusklemise eest kollased kuigi tundus pigem oleks pidanud punase andma. luunjalased tekitasid samuti ohtlike olukordi kuid paistis, et enamus energiast oli läinud üksteise ja kohtunikuga mölisemise peale. elu nagu seebikas võiks kokkuvõttes mängu iseloomustada. ainuke vend luunjakatest, kes rahu säilitas oli heim eks hoidis oma energiat targalt järgmise mängu jaoks. muidu tundusid meeskondade koosseisud igati kobedad. quattromedi saatjaskonnale peaks mainima, et oli ikka vastutustundetu nii vähe õlut mängule kaasa võtta

Ega mul muud polegi lisada kui pullshit jälle meil

Kommentaar

Welco-Aspen 0:1

värav oli keset latti, mis tähendab Welco väravavahi halba kohavalikut, muud midagi, nii et see oli õnnega pooleks, tänu suuresti väravavahile...

Ja see kollane oli Valtnal igati ära teenitud, sest ühel hetkel peab kohtunik kaarte välgutama, kui poisil suu kinni ei püsi...

samamoodi saime meie kollase, nii et igati võrdne partii kohtuniku poolt...

Ei tea kas jalgpalli jumal on olemas või mis, aga igatahes Welco teenitud penalt oli naljanumber, sisuliselt mitte millegi eest. Ju siis ei lasknud jalkajumal seda jama läbi lasta, ning Valtna lõi palli lihtsalt värava keskele ja seis 1:0 jätkuvalt Aspenile...

muidugi oli meil veel 2-3 üks ühele minekut vv-ga aga ei suudetud taas asja ära teha... Selles suhtes tuleb ikka midagi ette võtta, lausa jube hakkab, mis asjad jäävad tegemata...

Tänud Welcole sellegipoolest huvitava fännikoori ja kena esitluse eest...

Kommentaar

Kahju, et sind polnud, teie kaitsekuningas vaatas Levadia vastu taktikalise skeemi vist ära, eks ta trennis räägib.
                            Ma olen viiendat päeva paberites ja otsin õiget kombinatsiooni Levadia vastu. Hetkel on nii kaitse kui rünnak veel murelapsed. Muu puhul olen õige taktika leidnud!

Kommentaar

üldiselt oli tegemist vist Quattromedi parima mänguga hooajal, kahju, et tiitliheitlus juba läinud on...

Kommentaar

Algselt postitas naitleja Vaata postitust
                                üldiselt oli tegemist vist Quattromedi parima mänguga hooajal, kahju, et tiitliheitlus juba läinud on...
                                Quattromedi ainuke tiitel millele hooaja eel oli lootust pretendeerida on veel mängus... Timur hea meelega annab puujala quattromeestele

Kommentaar

Working...
                                X