Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vahis Vaata postitust
    vastan täiesti surmtösiselt,et meie vöidame nii..umbes 5 vöi 6:0.ja minu ennustusi tasub tösiselt vötta,selle töestuseks on soccerneti ennustus(vaata löuna 4 liiga).
    loodame et see nii läheb seekord meid te juba alahindasite aga noh vahur hoian teile pöialt

Kommentaar

tore siis.vähemalt keegi kes meile pöialt hoiab.
      nr 31

Kommentaar

Halloo!

Puka staadionil on ikka looduslik pinnas?

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
          kas sa luunjaga mänguks tuled kohale?
          muidugi tulen, on vaja Kiismanit pettuma panema)))

ma teen siin Tallinnas iga p2ev trenni - siis olen vormis
          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
            Halloo!

Puka staadionil on ikka looduslik pinnas?
            Jah, Pukas on päris muru.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
              Jah, Pukas on päris muru.
              Ja ilus kah veel. Põllust on asi kaugel.

Kommentaar

ma pigem arvan nii, et kes tahab kolmandat kohta liigas saada, see peab luunjat edestama. otepäälon plaanis saada teine koht ja pääs otse 3 liigasse.

ärge mu juttu surmtõsiselt võtke

Kommentaar

Kuulge Luunja ja Otepää, mis te sinna ikka tikute. Ha-Servist saan veel aru,neil päris igav siin vist. Luunjaga aga tore siinsamas Tartus madistada ning no kes ütleks ära suvisest Käärikutripist. Viimati saime seal küll 3-0 pähe ja õnnestus ka omavärav, aga ilm oli hea, oleks pidanud grillima jäämagi.
                  Nüüd kui keegi teist tõuseb, sõit Järva-Jaani nt. Pigem laseme ehk nt Abja 3. liigasse,endal vähem sõitu
                  siis teeme sõbraliku Lõuna liiga Tartumaa,Põlvamaa,Võrumaa ja tükikese Jõgevamaaga. Kõigil hea:P

Kommentaar

Bobik, kas sa oled ka laupäeval Puka kadakate vahel ringi lippamas?

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                      Kuulge Luunja ja Otepää, mis te sinna ikka tikute. Ha-Servist saan veel aru,neil päris igav siin vist. Luunjaga aga tore siinsamas Tartus madistada ning no kes ütleks ära suvisest Käärikutripist. Viimati saime seal küll 3-0 pähe ja õnnestus ka omavärav, aga ilm oli hea, oleks pidanud grillima jäämagi.
                      Nüüd kui keegi teist tõuseb, sõit Järva-Jaani nt. Pigem laseme ehk nt Abja 3. liigasse,endal vähem sõitu
                      siis teeme sõbraliku Lõuna liiga Tartumaa,Põlvamaa,Võrumaa ja tükikese Jõgevamaaga. Kõigil hea:P

irwwe Abja ja kolmas liiga,tänan veel ei sooovi küll aga järgmine hooaeg surmkindlalt
                      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                        irwwe Abja ja kolmas liiga,tänan veel ei sooovi küll aga järgmine hooaeg surmkindlalt
                        aga kui te veel ei soovi siis järgmine hooaeg te kolmandat küll ei mängi seega viimane aeg oleks tegutseda. kle ints ise lubasid, et oled vigastatud veel pikalt nüüd aga loen, et lööd lausa väravaid??? otepää eest.
                        pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          ega jah natsa vara on kolmandasse liigasse tõusta

Kommentaar

Algselt postitas elari7 Vaata postitust
                            kui pukas kadakaid pole, võtame need ise kaasa.
                            pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas elari7 Vaata postitust
                              Elari, tahaks kammpäki teha küll

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                                aga kui te veel ei soovi siis järgmine hooaeg te kolmandat küll ei mängi seega viimane aeg oleks tegutseda. kle ints ise lubasid, et oled vigastatud veel pikalt nüüd aga loen, et lööd lausa väravaid??? otepää eest.
                                ei löönd, pall lihtsalt kukkus vastu pead ja vigastatud olen ka , aga õnneks on vigastatud ainult parem jalg, nii et saan oma tõelise trumbi vasaku välja tuua

Kommentaar

Working...
                                X