Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[quote=ats-wiking;891932]
    Algselt postitas kk11 Vaata postitust

VV kohta. no vaata veel mõnda mängu, siis anna hinnang.
    Minu arust on Welco VV väga hea reaktsiooni ja hüppevõimega (tõbras võttis mu risti suunatud pommi ära) aga väljatulekutel ja kõrgete pallide püüdmisel pisut ebakindel. Aga IV liiga keskmisest kindlasti parem.

Kommentaar

Tartu FC HaServ – JK Luunja 2:1
      FC Elva Puka – Tartu EMÜ SK 0:1
      FC Otepää – FC Tabivere 3:1
      FC Aspen – Tartu Quattromed 0:3
      JK Rock&Roll Löök – FC Abja 2:0
      JK Welco Elekter – Tõrva FC Warrior 4:1

Kommentaar

Tartu FC HaServ – JK Luunja 3-1
        FC Elva Puka – Tartu EMÜ SK 1-1
        FC Otepää – FC Tabivere 2-1
        FC Aspen – Tartu Quattromed 2-0
        JK Rock&Roll Löök – FC Abja x-x
        JK Welco Elekter – Tõrva FC Warrior 4-0

Kommentaar

Tartu FC HaServ – JK Luunja 2-1
          FC Elva Puka – Tartu EMÜ SK 1-2
          FC Otepää – FC Tabivere 2-2
          FC Aspen – Tartu Quattromed 2-0
          JK Rock&Roll Löök – FC Abja 3-1
          JK Welco Elekter – Tõrva FC Warrior 3-0

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
            Priit, sel aastal on siin foorumis lihtsalt kombeks, et kui paki saad, siis kirjutad, kui kehv ikka vastane oli ja kuidas me neile sügisring näitame
            Kes siin ütles, et vastane kehv oli. 4-0 saime pähe, selle kallal ei vingunud keegi. Kuigi mängisime suhteliselt võrdselt. Aga R&R-i 90 minutit vingumist ja halamist ajas südame pahaks lihtsalt.

Kommentaar

Eks meie (Welco) väravavaht saab ka ainult paremaks minna. Noor teine veel, 17 ja mingit jalgpallitausta minu teada ka pole. Kogemust poisile ja võib tulla veel päris püss väravavaht, vähemalt selline on meie lootus

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                Aspen vs Luunja 4:0

kahjuks on nii ikka jah et kui ise ära ei löö, lüüakse sulle...

kohtunik ja plats olid täitsa tip-top kuid liiga palju võetakse sõna mängu ja kohtuniku töö üle. Muidu hea meeskond ja on näha aastatepikkust kogemust...

Ise olin väravas ja pean tunnistama, et 1-2 väravat minu süü, aga nh vv kogemust siiamaani ka ainult mõningad mängud ja kahjuks vigastuse tõttu ei saa mujal mängida...
                juba 3 mängu pole väravavahti teist võtta, sest HaServiga mängus vigastas küünarliigest esiväravavaht...
                vb seetõttu ka viimastes mängudes tulemus nigelam kui oodatud...
                igatahes kavatseme viimased mängud see ring anda kõva lahingu kõigile
                oled sa ikka kindel et Aspen vs Luunja 4:0 mitte Aspen vs Luunja 0:4 ?
                minu arust Luunja l6i 4 v2ravat

vaatasin natukene seda m2ngu pealt...ja ytlen nii...kui Aspen oleks 2ra l88nud oma super v6imalused siis kui veel oli 0-0...siis luunjal tuleks probleeme kyll...aga jah...jalgpallis on hea reegel mis toimib ka
                kui ei l88 sina siis lyyakse sulle !

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                  oled sa ikka kindel et Aspen vs Luunja 4:0 mitte Aspen vs Luunja 0:4 ?
                  minu arust Luunja l6i 4 v2ravat

vaatasin natukene seda m2ngu pealt...ja ytlen nii...kui Aspen oleks 2ra l88nud oma super v6imalused siis kui veel oli 0-0...siis luunjal tuleks probleeme kyll...aga jah...jalgpallis on hea reegel mis toimib ka
                  kui ei l88 sina siis lyyakse sulle !

üks mees viskab vist omamoodi nalja

Kommentaar

kõik suht alahindavad meie võistkonda
                    aga ma olen enam kui kindel et me yllatame veel.)

Kommentaar

That's the spirit!

Kommentaar

Tartu FC HaServ – JK Luunja x-x tulemust on üsna raske ennustada
                        FC Elva Puka – Tartu EMÜ SK 1-2 Epmü saab siit võidu
                        FC Otepää – FC Tabivere 1:1 väga tasavägine võitlus
                        FC Aspen – Tartu Quattromed 2-0 Aspeni posid saavad siit oma teenitud 3 punkti
                        JK Rock&Roll Löök – FC Abja 2:0 usun, et võiks selline tulemus jääda
                        JK Welco Elekter – Tõrva FC Warrior 3:0 õiglane tulemus

Kommentaar

Tartu FC HaServ – JK Luunja vöiks öelda,et selle ringi köige oodatuim heitlus.loodan,et tuleb rohkelt rahvast ja tuleb muidu kah tore mäng.eks siin ole kummalgi poolel midagi töestada.
                          FC Elva Puka – Tartu EMÜ SK puka näitas juba mängus luunjaga,et oma kodus vöivad nad eeldatavalt tugevamale vastasele ysna ebamugav vastane olla.ma ei teagi..krrr sisetunne ytleb,et nad kobistavad vöidu ära.
                          FC Otepää – FC Tabivere mitte vähem lahjem andmine,kui samal ajal tartus.arvatavasti said tabivere poisid mängust meiega tubli annuse enesekindlust juurde ja teevad meie jaoks tabeliseisu vähe mugavamaks ning punnitavad viigi siit välja.
                          FC Aspen – Tartu Quattromed kuulge..apeni omad..no leidke ometi keegi kes suudab sellele mega kiirelt jooksvale tipuryndajale korralikult söötu jagada ja uskuge mind te töusete tabelis veel jupp maad ylespoole.med on kyll minetanud eelmise aasta hiilguse ja sära ning ei tule ka siit mängust neile midagi head.2:0 aspenile.
                          JK Rock&Roll Löök – FC Abja herr kaitz! kui meeskonnas juhtuvad sellised asjad nagu teil juhtus..ebakained ja veel mida iganes kas siis ei peaks treener kah nagu hetkeks aja maha vötma ja mötlema miks nii on läinud?vast kannatavad poisid siis selle rollerite palju kirutud vingumise seekord kuidagi ära ja yle kolme värava endala tampida ei lase.3:1 rockile.
                          Welco-Warrior no törva poistele on see nagu teine koduväljak,ega vörreldes valga platsiga suurt vahet pole.sihuke raske paar selles suhtes,et mingit skoori pakkuda.mis ma ikka pakun..no eks see elektrikute staar mängija neid kuidagi ikka vöidule veab.mis ei tähenda,et teil seal muidugi nyyd mingi lust ja lillepidu tuleb.ma ytlesin juba hooaja alguses,et kyll need noored abja ja warriori poisid veel mängima hakkavad.
                          nr 31

Kommentaar

Tartu FC HaServ – JK Luunja 4-1
                            FC Elva Puka – Tartu EMÜ SK x-x
                            FC Otepää – FC Tabivere 3-2
                            FC Aspen – Tartu Quattromed 3-1
                            JK Rock&Roll Löök – FC Abja 2-2
                            JK Welco Elekter – Tõrva FC Warrior 4:1

Kuradi huvitav voor tuleb loodetavasti kõikides mängudes. Ise loodaks ka EMÜ vastu kõva lahingu anda ja kurat et seekord me jälle teisel poolajal väga ära ei vajuks :/
                            FC Otepää II

Kommentaar

Vana teema juba, aga ehk kedagi huvitab, siis siin Quattro poiste penalti.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
                                Vana teema juba, aga ehk kedagi huvitab, siis siin Quattro poiste penalti.

http://www.nuffi.ee/video/0h9PN2rilXA
                                Imelik jah, enne lööki olid juba teised vennad karistusalas! Kohtunik pani hea kala ikka
                                www.fcelva.ee

Kommentaar

Working...
                                X