Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
    k6igepealt-vabandan-et-t2pit2hti-ega-tyhikut-ei-ole--------t2iesti-arusaadav-et-teile-sobiks-laup2eva-hommik-paremini,aga-tegime-trennis-h22letuse-ja-peaaegu-yheh22lselt-otsustati-et-v6ime-teile-vastu-tulla-niipalju-et-m2ng-kell-18.00-pidada.aga-p2eva-muutmisega-keegi-p2ri-ei-olnud
    et siis laup. kell 18.00? ok,eks siis homme enne mängu otsustame ära.ma ei imesta,kui me need 3 punni teile niisama ära kingime.meil ta seisu ei muuda ja kui teil nii vaja on neid siis mis seal ikka.
    nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
      et siis laup. kell 18.00? ok,eks siis homme enne mängu otsustame ära.ma ei imesta,kui me need 3 punni teile niisama ära kingime.meil ta seisu ei muuda ja kui teil nii vaja on neid siis mis seal ikka.
      eiei, mis laup, pakkumine oli et kas mäng pidada reede õhtu või laupäeva hommiku kell 10, see ei sobinud meile, ja pakkusime ise vastu et teeme mängu pühapäeval kella 12 asemel kell 18:00!

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
        pühapäev mitte laupäev ja miks te arvate, et te täis peaga meid ei võida?

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
          pühapäev mitte laupäev ja miks te arvate, et te täis peaga meid ei võida?
          ok,pühapäeval siis 18.00.no eks siis peab seda varianti kaaluma,mis meil muud üle jääb.a nagu ma ütlesin,et teile on neid punne rohkem vaja,kui meile nii,et ma imestaks,kui me üritusele käega lööme.see peaks teile ju sobima.meil midagi ei muutu ja teil lihtsad 3 punni.ja luunjal...tabiverel..rockil kes seal esiotsa trügivad juhe koos..
          nr 31

Kommentaar

mina hea meelega mängiks teievastu kui te täiskooseisus, need pidustused võiks ka mitte vahetult olla a arvan et nii kardinaalselt need ka nüüd ei mõjuta ikkagi põnevam ja huvitavam!

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
              mina hea meelega mängiks teievastu kui te täiskooseisus, need pidustused võiks ka mitte vahetult olla a arvan et nii kardinaalselt need ka nüüd ei mõjuta ikkagi põnevam ja huvitavam!
              ma arvan ise kah,et selline mäng kus enamus mängijad on pohmas..ahh..mis ma seletan..enamus on segi ja ülejäänud on sellised kes lihtsalt kohatäiteks kunagi regatud vaevalt teile midagi annab,a loodame,et saame kuidagi selle mängu ikka ära peetud.kahjuks ei saa pulmi kah edasi lükata,asjad juba varem paika pantud ja ma tahaks näha mehepoega kes julgeks naisele öelda,et lükkame peo 4liiga mida iganes vooru mängu nimel pulmad edasi.
              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
                eiei, mis laup, pakkumine oli et kas mäng pidada reede õhtu või laupäeva hommiku kell 10, see ei sobinud meile, ja pakkusime ise vastu et teeme mängu pühapäeval kella 12 asemel kell 18:00!
                --------
                see on ka mitte hea variant, selle parast , puhapaeval on juba reserveeritud ja makstud puhkemaja , ja meie kyik parast pulma syidame ara!!!!!!!
                miks teie ei viitsi laupaeval kell 10.00 mangida?????vyi edasi lykata viimase ringina?????
                lihtsalt saage aru , et puhapaeval pool meue meeskonda puudub!!! meil tuleb aint 7-8 meest mitte p6hi koosseisu . Kui teile on vaja sellised 3 punktid!!!! siis ok!!! loodan et tulete meile vastu!!!!

Kommentaar

Haserv-Rock 5:1.esimene poolaeg rockile 1:0,teine poolaeg 5:0 meile.sihuke mäng oli siis..ahjaa kohtunik oli meie poolt,absull köik vead mis meile anti olid ebaöiglased,enamus ajast olime suluseisus jne..v...u küll! kas te rocki mängijad ise aru ei saa,kui siibrisse viskab teie vingumine.90 minti ainult kuulebki..see viga..too viga..siis veel teil need targutajatest varumängijad.mängida te iseenesest möistate ju,a see kräunumine jätab küll väga lasteaia mulje.
                  nr 31

Kommentaar

Welco Elekter - FC Aspen 0:1

Tõrva Warrior - FC Otepää 1:5
                    Olen see kes olen

Kommentaar

emü : tabivere 3:1 (1:0) emü ei realiseerinud 11m karistuslööki sealjuures. kuni seisuni 2:1 oli mäng selline, et tabivere ikka üritas meeletult, aga ei suutnud meie kaitset piisavalt lahti harutada. seisul 3:1 nad loobusid juba.
                      pommitaja

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                        emü : tabivere 3:1 (1:0) emü ei realiseerinud 11m karistuslööki sealjuures. kuni seisuni 2:1 oli mäng selline, et tabivere ikka üritas meeletult, aga ei suutnud meie kaitset piisavalt lahti harutada. seisul 3:1 nad loobusid juba.
                        hea mäng oli

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                          Super. Jätkake nii, eriti Luunja ja R&R-ga.

Kommentaar

mäng oli enam vähem normaalne jah pisut läks vägivaldseks, aga õnneks midagi väga hullu ei juhtunud enne levadiaga mängu. paar puhkepäeva teevad meestest jälle mängijad.
                            ja no eks me püüame luunjalt ja R&R punkte võtta kindlasti, kuid kerge ei saa see olema. seda enam, et rockipoisid pidasid meid peksupoisteks eelmine mäng, mille nad õnnega pooleks võitsid. nüüd neil vaja ennast rohkem tõestada.

ja vahur ära pane seda pahaks, aga nimevahetus pole sisult mäksakaid aidanud. nad on sellised olnud juba vähemalt 4 aastat.
                            pommitaja

Kommentaar

Welco-Aspen 0-1, meie ei realiseerinud penaltit. Suht võrdsete heitlus, kus Aspenil oli rohkem õnne. Kurat miks kõik väravad mis meile lüüakse tulevad lati või posti põrkest, väravavaht juba suht õnnetu.
                              Vile oli nagu ta oli, mõlemale poole suht mööda. Meie kapten/nr 7 sai mitte millegi eest kaardi (küsis mis toimus) samas hiljem kui meie vasakkaitsja tegi kindla kaardi vea vaikis vile sootuks

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
                                Welco-Aspen 0-1, meie ei realiseerinud penaltit. Suht võrdsete heitlus, kus Aspenil oli rohkem õnne. Kurat miks kõik väravad mis meile lüüakse tulevad lati või posti põrkest, väravavaht juba suht õnnetu.
                                Vile oli nagu ta oli, mõlemale poole suht mööda. Meie kapten/nr 7 sai mitte millegi eest kaardi (küsis mis toimus) samas hiljem kui meie vasakkaitsja tegi kindla kaardi vea vaikis vile sootuks
                                ok..eks järgmine nädal üritame teie väravavahil tuju paremaks muuta ja kollid puhtalt sisse taguda.
                                nr 31

Kommentaar

Working...
                                X