Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Caos Vaata postitust
    05.08. 19:30 FC Elva Puka – FC Abja 4:5
    Oli alles Mäng ...-)

Publiku poolt vaadates jh oli alles mäng! Ma arvan et me lasime lihtsalt ise 3:0 pealt jala sirgu ja tulemus oligi olemas, õppida on siit ikka palju, teist korda sel hooajal, selline 4:5 kaotus ja veel lõpuminutitel! Edu Abjale ka edaspidi!

Kommentaar

Mis läks valesti? Kui teine poolaeg algas oli ühe võistkonna jaoks nagu mäng läbi... Kiire eksimus teise poolaja alguses ja kohe 3:1, samas oli peale seda 2-3 momenti teha 4:1 ja tuurid maha võtta. Welco vastu õnnestus. Edaspidine oli juba katastroof ja Abja imeliste löökide rahe! Tegin vahetustega ise mängu ära, aga kõik on kohale tulnud ja peab andma mänguaega nii paljudele kui reegel lubab. Niisama ei saa enam väljakule, peab vääriliseks saama. Kõige rohkem kahju, et hea töövõimega ründaja välja võtsime...Abja kaitse sai kohe kergemalt olla

Väga huvitav mäng oli, aga eks iga FCE Pukaka südames on pettumus ja rahulolematus.
      www.fcelva.ee

Kommentaar

Kahjuks ei saanud ka selles mängus ilma vigastusteta läbi,meie noorel paremäärekaitsjal jalg kipsis:S,soovin talle kiiret paranemist.
        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Kahjuks ei saanud ka selles mängus ilma vigastusteta läbi,meie noorel paremäärekaitsjal jalg kipsis:S,soovin talle kiiret paranemist.
          Ehk siis umbes kolmveerand mängu minu ääres olnud kaitsja... Hmm, ma ei märkand küll et ta oleks haiget saanud nagu :P
          FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
            Ehk siis umbes kolmveerand mängu minu ääres olnud kaitsja... Hmm, ma ei märkand küll et ta oleks haiget saanud nagu :P
            Ta kurtis valu jalas peale esimest poolaega,olevat läbikaitsmete pihta saanud,kuid ma palusin tal jätkata nii palju kui võimalik...,oli järelikult viga,et nii tegin ja egas mängu käigus on adrenaliin kõrge ,siis pole aega sellele enam mõelda,tagajärjed on pärast mängu.

Pean ennast parandama,esimesel poolajal mängis keskkaitses,teisel poolajal paremas äärekaitses.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Hetkel tundub,et HaServ on II Liiga klubile Karikamängus tuult alla tegemas juhitakse 2:0:P
              Olen see kes olen

Kommentaar

XIV voor
                09.08. 12.00 FC Otepää 4– 2 JK Rock&Roll Löök Otepää tahab oma edu suurendada ja liiguta 3 liiga suunas
                09.08. 12.00 FC Aspen 1 –1 FC Elva Puka Pukal oli nädala sees mäng vast kosuvad ja saavad viigi kätte
                09.08. 15.00 JK Luunja x–x Eesti Maaülikooli SK Mäng tuleb kindlasti huvitav
                10.08. 12.00 FC Abja 1 – 2 Tartu Quattromed herr Kaitzi meeskond tahab jälle võitu :'(
                10.08. 12.00 FC Tabivere 3– 0 Tõrva FC Warrior Tabivere peaks võitma
                10.08. 12.00 Tartu HaSev 5–1 JK welco Elekter Keegi teeb 3 atskood

Kommentaar

Hetkel tundub,et HaServ on II Liiga klubile Karikamängus tuult alla tegemas juhitakse 2:0:P
                  5-2 ha serv v6itis

Kommentaar

09.08. 12.00 FC Otepää 4–1 JK Rock&Roll Löök Otepääl on eesmärk juba käeulatuses
                    09.08. 12.00 FC Aspen 1 –3 FC Elva Puka Kui Puka saab mängu käima ilusti siis on ka punktid tulemas, hoian pöialt:P
                    09.08. 15.00 JK Luunja 3–3 Eesti Maaülikooli SK EMÜ on head minekut näidanud
                    10.08. 12.00 FC Abja X–X Tartu Quattromed Sihikud hakkavad vist paika saama Kaotada ei mõtle igatahes:P
                    10.08. 12.00 FC Tabivere 3– 0 Tõrva FC Warrior Nii jääb.
                    10.08. 12.00 Tartu HaSev 6–2 JK welco Elekter HaServi mänge on kõige lihtsam ennustada
                    JK Liverpool Pub

Kommentaar

Näha oli, et EMÜ'l olid täna Levadiaga kaod keskväljal ja seda pärast FCT mängu! Aga muido olite enamvähem.. väravale oleks võind vähemalt löögi teha, Aga muidu oli täitsa vaadatav Edu Teile!
                      //

Kommentaar

palju EMÜ mängu seis jäi?

Kommentaar

Algselt postitas jussikujala Vaata postitust
                          palju EMÜ mängu seis jäi?

0:10(0:4)poolaeg
                          Olen see kes olen

Kommentaar

0:10(0:4)poolaeg
                            iseenesest polegi nii hull ju, 4 liiga vs meistriliiga 0:10 vaid

Kommentaar

suht korralik sis isegi.

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
                                iseenesest polegi nii hull ju, 4 liiga vs meistriliiga 0:10 vaid
                                Ajax-Otepää 6:1 on endiselt IV lõuna vs ML parim skoor. Kui kuradi Tohver poleks neid 5 üleminutit R&R-Kalevi mängus eelmine aasta andnud, oleks 0:4. Oleks.

Kommentaar

Working...
                                X