Algselt postitas insein-o
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas sass.G Vaata postitustei normaalsed vanad siis...kas siis trahve tõesti on mugavam maksta
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustüks selline värk valgalt veel ja siis vist võistkond likvideeritud?
Kas mitte kolmega ei ole?,aga inetu käitumine.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitustmida sina ka tead, sa oled üldse vait selle kohapealt!
Kommentaar
-
suht nadi jh kui meeskond kohale ei tule ja kui sellest veel vastasele teada ei anta! Enne hooaega kui plaanida osaleda liigas siis tuleks sellele ikka mõelda kas suudetakse terve hooaeg vastu pidada ja koguaeg mehi kokku ajada. Treener on see kes vastutab sellise jama eest mitte mängijad! kurb!
Kommentaar
-
Algselt postitas zlatan13 Vaata postitustsuht nadi jh kui meeskond kohale ei tule ja kui sellest veel vastasele teada ei anta! Enne hooaega kui plaanida osaleda liigas siis tuleks sellele ikka mõelda kas suudetakse terve hooaeg vastu pidada ja koguaeg mehi kokku ajada. Treener on see kes vastutab sellise jama eest mitte mängijad! kurb!
EDIT: Hr.Rauno ja tule nüüd maapeale tagasi ja jäta vingumine,Tänan.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOnon,aga nuh probleem tundub kõigil olevat,aga ainukese vahega minnakse vähemalt kohale kasvõi seitsme mängijaga,kui vaadata üldiselt selle nädala III ja IV liigade mängude skoore.
EDIT: Hr.Rauno ja tule nüüd maapeale tagasi ja jäta vingumine,Tänan.FC Otepää II
Kommentaar
-
Aspeni ja Rocknrolli tulemus 3:2
Huvitav see, et Rocknroll lõi 2 väravat viimasel 15 minutil kui Aspeni 2 põhimängijat langesid vigastustega välja ning Aspen jäi väheste mängijate tõttu platsile 10 mehega(Rocki poisid said kaardid sellise jõulise mängu eest). Muidu üsna hea mäng. Tundub, et Aspen hakkab ennast leidma.
Kommentaar
-
Kommenteerin natukene ka siis Welco hävingut. Pikk mängu ja trennipaus jättis oma mulje + selgus, et oluliseim lüli polegi meil herr Valtna keda kõik kiidate, tematagi väga edukalt mängitud. Hoopis kaitse oli probleemiks, kuna üks oluline lüli puudus ja tema asendaja (mina) ei olnud päris ülesannete kõrgusel
Lisaks palju lihtsaid ja rumalaid vigu meie poolt ja nii sai Puka väravaid, muidugi ka osad olid neil väga ilusti äärtelt välja mängitud. Siinkohal tuleb kiita Puka vahetusi. Aga jah, 3-1 seisult suht murdusime, ometi 2-1 seisu järgselt tundus et tuleme veel tagasi. Tore oli aga see,et möla praktiliselt ei olnud, jalgpalli aga küll (seda nüüd Puka poolelt)
Kommentaar
-
Algselt postitas zlatan13 Vaata postitustsuht nadi jh kui meeskond kohale ei tule ja kui sellest veel vastasele teada ei anta! Enne hooaega kui plaanida osaleda liigas siis tuleks sellele ikka mõelda kas suudetakse terve hooaeg vastu pidada ja koguaeg mehi kokku ajada. Treener on see kes vastutab sellise jama eest mitte mängijad! kurb!
Kommentaar
-
Vastavalt võistkondade omavahelisele kokkuleppele on Eesti jalgpalli 2008.a.
meistrivõistluste IV liiga Lõuna piirkonna mängukalendrisse sisse viidud
alljärgnev muudatus:
XIII voor
Pühapäeval, 03.augustil kell 18.00 Tartu Quattromed – JK Luunja, Kaagvere
jalgpalliväljakul (oli 02.08. kell 15.00)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar