Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
    Mitu väravat Haserv siis meile lüüa suutis ka?
    +:- väravat ,
    FC Otepää II

Kommentaar

Mulle tundub et varsti mängib meie liigas aind 11 meeskonda

Kommentaar

Algselt postitas sass.G Vaata postitust
        ei normaalsed vanad siis...kas siis trahve tõesti on mugavam maksta
        mida sina ka tead, sa oled üldse vait selle kohapealt!

Kommentaar

v2ravate vahe oli t2na +- kahjuks....
          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

üks selline värk valgalt veel ja siis vist võistkond likvideeritud?

Kommentaar

Algselt postitas Defa Vaata postitust
              üks selline värk valgalt veel ja siis vist võistkond likvideeritud?

Kas mitte kolmega ei ole?,aga inetu käitumine.
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
                mida sina ka tead, sa oled üldse vait selle kohapealt!
                Pole minu asi öelda, aga ikka ütlen. Sa oled ikka kuradima imelik vinguja tüüpi poisslaps. Kerge soovitus, et võta vähe vabamalt, räägi rohkem asjakohast juttu. Nii säästad foorumit mõttetutest postitustest.

Kommentaar

suht nadi jh kui meeskond kohale ei tule ja kui sellest veel vastasele teada ei anta! Enne hooaega kui plaanida osaleda liigas siis tuleks sellele ikka mõelda kas suudetakse terve hooaeg vastu pidada ja koguaeg mehi kokku ajada. Treener on see kes vastutab sellise jama eest mitte mängijad! kurb!

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
                    suht nadi jh kui meeskond kohale ei tule ja kui sellest veel vastasele teada ei anta! Enne hooaega kui plaanida osaleda liigas siis tuleks sellele ikka mõelda kas suudetakse terve hooaeg vastu pidada ja koguaeg mehi kokku ajada. Treener on see kes vastutab sellise jama eest mitte mängijad! kurb!
                    Onon,aga nuh probleem tundub kõigil olevat,aga ainukese vahega minnakse vähemalt kohale kasvõi seitsme mängijaga,kui vaadata üldiselt selle nädala III ja IV liigade mängude skoore.

EDIT: Hr.Rauno ja tule nüüd maapeale tagasi ja jäta vingumine,Tänan.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Onon,aga nuh probleem tundub kõigil olevat,aga ainukese vahega minnakse vähemalt kohale kasvõi seitsme mängijaga,kui vaadata üldiselt selle nädala III ja IV liigade mängude skoore.

EDIT: Hr.Rauno ja tule nüüd maapeale tagasi ja jäta vingumine,Tänan.
                      nojaaaa, me ka kartsime et ei saagi meeskonda kokku enne viimast mängu a ika ajasime kohale kõik vennad, isegi 2-3 vahetusmeest oli lõpuks :P Asi ikka kõik mängijate tahtmises kinni, treener ei saa midagi teha kui mängijad ise ei taha :P
                      FC Otepää II

Kommentaar

Aspeni ja Rocknrolli tulemus 3:2
                        Huvitav see, et Rocknroll lõi 2 väravat viimasel 15 minutil kui Aspeni 2 põhimängijat langesid vigastustega välja ning Aspen jäi väheste mängijate tõttu platsile 10 mehega(Rocki poisid said kaardid sellise jõulise mängu eest). Muidu üsna hea mäng. Tundub, et Aspen hakkab ennast leidma.

Kommentaar

Kommenteerin natukene ka siis Welco hävingut. Pikk mängu ja trennipaus jättis oma mulje + selgus, et oluliseim lüli polegi meil herr Valtna keda kõik kiidate, tematagi väga edukalt mängitud. Hoopis kaitse oli probleemiks, kuna üks oluline lüli puudus ja tema asendaja (mina) ei olnud päris ülesannete kõrgusel
                          Lisaks palju lihtsaid ja rumalaid vigu meie poolt ja nii sai Puka väravaid, muidugi ka osad olid neil väga ilusti äärtelt välja mängitud. Siinkohal tuleb kiita Puka vahetusi. Aga jah, 3-1 seisult suht murdusime, ometi 2-1 seisu järgselt tundus et tuleme veel tagasi. Tore oli aga see,et möla praktiliselt ei olnud, jalgpalli aga küll (seda nüüd Puka poolelt)

Kommentaar

Algselt postitas zlatan13 Vaata postitust
                            Meie meeskonnast kõik nagu kuidagi teadsid et mäng on tõstetud 31. juuli peale kella 19.00'ks. Kuna trenne meil vahepeal olnud ei ole ja treener asetseb ka vist välismaal siis tekkis selline olukord kus keegi mitte millegist mitte midagi ei teadnud & nii ta läks.Vabandused HaServi poiste ees, et varasemalt teada ei andnud mitte tulemisest. Järgmine pühapäev Otepää vastu üritame siis kohal olla

Kommentaar

13.vooru kohtumine.

FCE Puka - FC Abja 05.08.kell 19.30 Puka St.(oli 02.08.kell12.00 Puka st)
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Vastavalt võistkondade omavahelisele kokkuleppele on Eesti jalgpalli 2008.a.
                                meistrivõistluste IV liiga Lõuna piirkonna mängukalendrisse sisse viidud
                                alljärgnev muudatus:

XIII voor
                                Pühapäeval, 03.augustil kell 18.00 Tartu Quattromed – JK Luunja, Kaagvere
                                jalgpalliväljakul (oli 02.08. kell 15.00)

Kommentaar

Working...
                                X