Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustvahetada kell 12.00 -> 10.00 see ei ole suur asi ma arvan. Ma ei usu, et palju inimest plaanis kell 10.00 midagi huvitavamat tehaEga teine asi, et ei viitsi
teie soov oli lükate seee 06.09 kell 10:00 see pole päris sama ju?
muidugi tahaks teiega täiskooseisus mängida, ja sellist poolikut võitu ma küll ei sooviks,
aga see jutt et osad põhimehed puudu vms, kui nüüd meenutada mängisime kevadringis omavahel nii et meil puudusid 3-4 põhikooseisumeest, ntx mõlemad keskkaitsjad
loodan et leiame mingi lahenduse kokkuvõttes ikkagiet hundid söönud ja lambad terved
Kommentaar
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustpreagu on kalendris mäng 07.09 kell 12:00
teie soov oli lükate seee 06.09 kell 10:00 see pole päris sama ju?
muidugi tahaks teiega täiskooseisus mängida, ja sellist poolikut võitu ma küll ei sooviks,
aga see jutt et osad põhimehed puudu vms, kui nüüd meenutada mängisime kevadringis omavahel nii et meil puudusid 3-4 põhikooseisumeest, ntx mõlemad keskkaitsjad
loodan et leiame mingi lahenduse kokkuvõttes ikkagiet hundid söönud ja lambad terved
pulmad on kell 14 ja need ei saa t6sta!
me sellel 7 inimest ei leia rangeltnoh -3 punni ei tee meile midagi.... kui leiate teine aeg siis okey
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Kuulge HaServ, jutt ei ole ju sellest, et te pulma ei saaks minna. Isegi mitte sellest, et te kaineks ei jõua saada, sest me ju pakume õhtul kell 18.00. mängu aega. Jutt on ju sellest, et teil on õhtul mingi place kinni pandud, kus edasi tina panna. Vaat selle pärast ei peaks me küll oma plaane ümber tegema. Aitab sellest jutust nüüd.
Kommentaar
-
Rändurid
nonii, endal nüüd esimene mängukogemus lõunacoonis seljataga ja võin uhkusega teatada, et olen saanud kõigis neljas coonis palli taga ajada. seoses sellega tahcin uurida, et kas on veel palju selliseid rändureid siin foorumis, kes nii põhjas, läänes, idas, kui ka lõunas liigajalgpalli mänginud?
PS Ha-Servi poisid, püüate liialt rõhuda sellele, nagu tahax otepää teilt niisama punne kätte saada. need punnid võtame teilt ära nii kui nii, üx puha kas olete pooliku või täis sacigaPühapäeva õhtul kella 6-x peaxite piisavalt mänguvormims olema küll, miskisse sauna minek ei ole piisav põhjendus mu arust. Pealegi ei ole oktoobrikuus käärikul väga mõnus mängida....
Kommentaar
-
Algselt postitas KertK Vaata postitustnonii, endal nüüd esimene mängukogemus lõunacoonis seljataga ja võin uhkusega teatada, et olen saanud kõigis neljas coonis palli taga ajada. seoses sellega tahcin uurida, et kas on veel palju selliseid rändureid siin foorumis, kes nii põhjas, läänes, idas, kui ka lõunas liigajalgpalli mänginud?
PS Ha-Servi poisid, püüate liialt rõhuda sellele, nagu tahax otepää teilt niisama punne kätte saada. need punnid võtame teilt ära nii kui nii, üx puha kas olete pooliku või täis sacigaPühapäeva õhtul kella 6-x peaxite piisavalt mänguvormims olema küll, miskisse sauna minek ei ole piisav põhjendus mu arust. Pealegi ei ole oktoobrikuus käärikul väga mõnus mängida....
nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsiinkohal tuleb vist tunnustada warriori poisse,pärast nendega mängimist on sinu enesekindlus oluliselt töusunud.pigem on see enesekindlus päris kõrge olnud alates sellest, kui mõned liidermeeskonna omad kindlast liiga võidust rääkima hakkasid... tasakaal peab ju olema
PS warriori poisid võitlesid kõvasti ja isuga, nii et minu poolt küll respect!
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustsiinkohal tuleb vist tunnustada warriori poisse,pärast nendega mängimist on sinu enesekindlus oluliselt töusunud.+ - , SHurik maksab
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustKeegi väravavahti ei otsi?
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustKeegi väravavahti ei otsi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Caos Vaata postitustMine Abjase Kaitz võtab suu hea meelega vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas külastaja Vaata postitustKahjuks on selleks aastaks juurde registreerimise aeg täis, seega proovi uuel hooajal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar