kõik eksivad
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas kohtunikx Vaata postitustega sa tegelikult ju ka päris põhikoosseisu mängija ole või ma eksinnr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustma ei saa aru millest see sihuke huvi..pöhis..pingi peal..nii kaua kuni treener arvab,et kedagi teist ei ole minu koha peale panna niikaua jooksen mängu alguses väljakule.oled nüüd rahul? ja see väljaöeldu luunja kohta."nii enesekindel".no miks ma peaks arvestades tabeli seisu,eelmist mängu luunjaga ja teades,et luunjal on vahest probleeme mansa kokkusaamisega midagi teisiti arvama.siin ei ole midagi pistmist sellega,et ma sooviks kuidagi oma satsi üles upitada.eriti veel,kui ma ise mängisin eelmine hooaeg luunjas,oleks natsa imelik,kui hakkaks endist vöistkonda kuidagi halvustama.see oleks nagu endale jala peale kusemine.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustkle mine ravi ennast natuke:S
Kommentaar
-
Algselt postitas MihoPeeter Vaata postitustmul tuleb kraanist ainult külma vett.
Kommentaar
-
Algselt postitas MihoPeeter Vaata postitustkülmeta oma kakajun
vabandust teised, aga pidin seda ütlema(A)
Kommentaar
-
Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitustoleks ema sulle niipalju mõistust kui ajulagedust andnud ei reostaks meie teemat, vaid loeksid raamatuid suhtlemisoskuste kohta.Kui sa selline idioot oled siis lisa mindi türklane msn-i ja vahetage teadmisi, kui su iq lubab muidugi inglise keeles rääkida..
vabandust teised, aga pidin seda ütlema(A)
Kommentaar
-
Algselt postitas MihoPeeter Vaata postitustMu kõik talvemütsid on koerakakat täis
kes see tont siin foorumis on
Kommentaar
-
Algselt postitas kohtunikx Vaata postitustkes see tont siin foorumis onnr 31
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar