Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust

Aga üldiselt kolm noortel põhinevat meeskonda peakski olema siis Tõrval, Abjal ja Pukal.
    Ma lisaks veel Aspen'i.

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
      Ma lisaks veel Aspen'i.
      kui nii edasi jätkavad siis aspen on järgmisel hooajal raudselt esikolmiku sats.
      nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
        kui nii edasi jätkavad siis aspen on järgmisel hooajal raudselt esikolmiku sats.
        ei vaidle vastu üldse, kuid kui kõik suudavad trenni teha ja nooremad järgi areneda ei tule eriti aspeni üleolekut ehk.
        samas vastates tõrva postitajale, siis võiböelda, et meil on enamasti 85% kaitseliinist 91 aasta poisid. oleneb muidugi kas on terved ja asja.
        meil üks kaitsja isegi noorem kui 91, aga lutitab ründajaid(raske läbimängida).
        samas on ka meil noori ründajaid.Seegel 91. Sinka 91. väga tasemel poisid.

ja vastuseks veel vahise eelnevale postitusele- muidugi on tutntav vahe sees kogenenumate ja nooremate mängijate vahel, kuid võiks öelda, et nooremad on paljugi viisakamad mängumehed, kui vanemapölvkonna mehed, isiklikult halvad kogemused, kui Luunja mees mulle maasolles jalaga kõhtu virutas.

aga eks näeb mis uued tuuled toovad

Kommentaar

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
          ei vaidle vastu üldse, kuid kui kõik suudavad trenni teha ja nooremad järgi areneda ei tule eriti aspeni üleolekut ehk.
          samas vastates tõrva postitajale, siis võiböelda, et meil on enamasti 85% kaitseliinist 91 aasta poisid. oleneb muidugi kas on terved ja asja.
          meil üks kaitsja isegi noorem kui 91, aga lutitab ründajaid(raske läbimängida).
          samas on ka meil noori ründajaid.Seegel 91. Sinka 91. väga tasemel poisid.

ja vastuseks veel vahise eelnevale postitusele- muidugi on tutntav vahe sees kogenenumate ja nooremate mängijate vahel, kuid võiks öelda, et nooremad on paljugi viisakamad mängumehed, kui vanemapölvkonna mehed, isiklikult halvad kogemused, kui Luunja mees mulle maasolles jalaga kõhtu virutas.

aga eks näeb mis uued tuuled toovad
          No, ei saa just öelda et noored on viisakamad, sest roppusi ikka lendab igas suunas nooortel isegi rohkem, endal ka :P Aganoh, kõige ägedam asi meeles mul et kui Qmedi venna tõmbasin ääres ära ja kui hakkasin mööda jooksma siis tõmbas maha mu kaardi vääriliselt ja peale vilet ütles mulle kõva häälega et kuradi tatikas raisk
          FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
            No, ei saa just öelda et noored on viisakamad, sest roppusi ikka lendab igas suunas nooortel isegi rohkem, endal ka :P Aganoh, kõige ägedam asi meeles mul et kui Qmedi venna tõmbasin ääres ära ja kui hakkasin mööda jooksma siis tõmbas maha mu kaardi vääriliselt ja peale vilet ütles mulle kõva häälega et kuradi tatikas raisk
            see on ju nii tavaline."mitte"tatikaid kes omast nooremaid sõimavad ikka leidub."

Kommentaar

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
              see on ju nii tavaline."mitte"tatikaid kes omast nooremaid sõimavad ikka leidub."
              Ah, ma ei paneks tähele. Üritavad lihtsalt nooremaid ära hirmutada vms

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                Noo minupoolne näide oleks kui viimases mängus üks Qmedi vend mulle nurgalöögi olukorras kannaga kottidesse tõmbas

Kommentaar

minu poolne näide: üks tüüp togis kogu aeg keskväljal jalgadesse ja küsisin mis värk on kohtuniku käest. kohtunik ütles et keskväljal see rohkem lubatud. seepeale üks meie mängija togis vastast kergelt jalgadesse. vastaste mängija ütles et mida sa togid tagant jalgadesse. meie mängija ütles et ei togi tagant, togin külje pealt

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                    minu poolne näide: üks tüüp togis kogu aeg keskväljal jalgadesse ja küsisin mis värk on kohtuniku käest. kohtunik ütles et keskväljal see rohkem lubatud. seepeale üks meie mängija togis vastast kergelt jalgadesse. vastaste mängija ütles et mida sa togid tagant jalgadesse. meie mängija ütles et ei togi tagant, togin külje pealt
                    Oli küll naljakas.

Kommentaar

Algselt postitas buub Vaata postitust
                      Oli küll naljakas.
                      Rebinud ise ka sekka, sinu pirnid on need kõige mahlasemad.

Kommentaar

tõelise 4 liiga jutt:S

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                          2 postitust ainult ei olnud teemakohast midagi, ära hädalda, huvitavatest juhtumistest mängudel võib ikka ju rääkida?!
                          FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                            Ega ja, sa ju ise paned ka ainult teemakohast juttu, kristokene.

Kommentaar

Kuradi tatikad.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                                Kuradi tatikad.
                                ah ole vait sa kah..

Kommentaar

Working...
                                X