Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

eks kõikidel meeskondadel tuleb vahel mingi mõõna periood sisse ja seda ka meil

Kommentaar

jagan sinuga sama arvamust ja arvestades järgmisi mänge võib ka Ha Serv komistada nt! Otepää vastu võõrsil või siis ka Luunja vastu

Kommentaar

Algselt postitas laurix Vaata postitust
        jagan sinuga sama arvamust ja arvestades järgmisi mänge võib ka Ha Serv komistada nt! Otepää vastu võõrsil või siis ka Luunja vastu
        otepääga läheb küll teatud asjade pärast keeruliseks,aga luunjaga..ei taha kedagi solvata a seal ma küll komistamis kohta ei näe.
        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
          otepääga läheb küll teatud asjade pärast keeruliseks,aga luunjaga..ei taha kedagi solvata a seal ma küll komistamis kohta ei näe.
          vahis te saate aspeni käest suhu!

Kommentaar

ei tasu ikka nii enesekindel ka olla ja kui ma ei eksi siis mängisd sa eelm isel hooajal just Luunja meeskonnas

Kommentaar

ja nii palju kui ma olen kuulnud siis ega sind ei oleks uueks hooajaks sinna meeskonda tahetudki ......

Kommentaar

aga mis teha kui mõni pingipoiss nii enesekindel on ......
                igaljuhul tasuks need kaks mängu ära oodata ja siis hõiskama hakata.

Kommentaar

on ikka naljamees küll

Kommentaar

Algselt postitas saso08 Vaata postitust

arvata on aga vähemasti üks mees mängib see on vahis

Kommentaar

viimasel ajal on aspen üsna head mängu näidand ja ma üldse ei imestaks kui nad ülemistest kedagi võidavad

Kommentaar

Algselt postitas laurix Vaata postitust
                        ja nii palju kui ma olen kuulnud siis ega sind ei oleks uueks hooajaks sinna meeskonda tahetudki ......
                        kle naljahammas kus sa nii palju tarkust oled sisse ahminud.ja"pingipoiss"? vaata protokolle ja ütle veel pingipoiss.
                        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas saso08 Vaata postitust
                          tead selle asjaga on nii et erinevalt sinust on meil vähe teistsugune seksuaalne orientatsioon.aga noh..mis ma ikka, lase aga edasi.
                          nr 31

Kommentaar

kle naljahammas kus sa nii palju tarkust oled sisse ahminud.ja"pingipoiss"? vaata protokolle ja ütle veel pingipoiss.
                            isiklikult arvan, et vahur tegi õige valiku kui luunjast ära tuli. hetkel arvan, et ta on enim arenenud vastane võrreldes eelmise aastaga ja seda kindlasti tänu klubi vahetusele.
                            pommitaja

Kommentaar

ega sa tegelikult ju ka päris põhikoosseisu mängija ole või ma eksin

Kommentaar

Algselt postitas kohtunikx Vaata postitust
                                ega sa tegelikult ju ka päris põhikoosseisu mängija ole või ma eksin
                                Nüüd sa küll eksid.

Sukapüksid

Kommentaar

Working...
                                X