eks kõikidel meeskondadel tuleb vahel mingi mõõna periood sisse ja seda ka meil
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas laurix Vaata postitustjagan sinuga sama arvamust ja arvestades järgmisi mänge võib ka Ha Serv komistada nt! Otepää vastu võõrsil või siis ka Luunja vastunr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustotepääga läheb küll teatud asjade pärast keeruliseks,aga luunjaga..ei taha kedagi solvata a seal ma küll komistamis kohta ei näe.
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustotepääga läheb küll teatud asjade pärast keeruliseks,aga luunjaga..ei taha kedagi solvata a seal ma küll komistamis kohta ei näe.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas saso08 Vaata postitustvahis te saate aspeni käest suhu!
arvata onaga vähemasti üks mees mängib see on vahis
Kommentaar
-
Algselt postitas laurix Vaata postitustja nii palju kui ma olen kuulnud siis ega sind ei oleks uueks hooajaks sinna meeskonda tahetudki ......nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas saso08 Vaata postitustvahis te saate aspeni käest suhu!nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkle naljahammas kus sa nii palju tarkust oled sisse ahminud.ja"pingipoiss"? vaata protokolle ja ütle veel pingipoiss.pommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustkle naljahammas kus sa nii palju tarkust oled sisse ahminud.ja"pingipoiss"? vaata protokolle ja ütle veel pingipoiss.
ega sa tegelikult ju ka päris põhikoosseisu mängija ole või ma eksin
Kommentaar
-
Algselt postitas kohtunikx Vaata postitustega sa tegelikult ju ka päris põhikoosseisu mängija ole või ma eksin
Sukapüksid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar