Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

liigavõitja on kahjux selgunud juba...

Otepää regas veel viimasel minutil uue mängumehe, kes betoneerib nende kaitse ja tänu kellele hooaja lõpux veel hahaserv teisele kohale tõugataxe... viimased peavad aga kahjux kiruma eesti posti kiirposti teenust, tänu kellele registreerumine õnnestus onopoko - värise...

Kommentaar

Algselt postitas KertK Vaata postitust
      Otepää regas veel viimasel minutil uue mängumehe, kes betoneerib nende kaitse ja tänu kellele hooaja lõpux veel hahaserv teisele kohale tõugataxe... viimased peavad aga kahjux kiruma eesti posti kiirposti teenust, tänu kellele registreerumine õnnestus onopoko - värise...
      krt Kert nüüd rikkusid üllatuse ära
      Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
        krt Kert nüüd rikkusid üllatuse ära
        Regasite Kulla ümber kaitsjaks

Kommentaar

hmhm natuke statistikat ka kevadringi kohta meie liigast!

Kommentaar

Algselt postitas r_t Vaata postitust
            Regasite Kulla ümber kaitsjaks
            Selle võimaluse välistamise eest kandsin tugevalt hoolt - nendes kahes mängus, mida me ei võitnud, olin mina kaitses

Kommentaar

nojah...2 koht ole kah ju iseenesest tore saavutus a kui aus olla siis hetkel möeldakse vöistkonnas pigem sellele kuidas araratiga hakkama saadakse,vaieldamatult selle hooaja tähtsaim mäng.
              nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                nojah...2 koht ole kah ju iseenesest tore saavutus a kui aus olla siis hetkel möeldakse vöistkonnas pigem sellele kuidas araratiga hakkama saadakse,vaieldamatult selle hooaja tähtsaim mäng.
                Külll neid tähtsaid veel tuleb kui selle võidate, järjest ägedamaks läheb ju
                FC Otepää II

Kommentaar

No eks ma õpetan siis, kuidas araratiga hakkama saada. Saab ka üksi aga soovitaks ikka kedagi kampa võtta, lõbusam. Siis on muidugi vaja mitu ararati võtta. Esimene võiks olla *****, teise puhul käib ka *** ja kui edasi, siis võib ka juba pliska peale üle minna.

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                    Ärme liiiiga dramaatiliseks muutume Võtame asja ikkkka lõbuga
                    eks ikka võtame, aga eks igal inimesel on kuskil piir!

Kommentaar

Noh kaigas teeb k6ik 2ra... jaja kamon
                      Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
                        No eks ma õpetan siis, kuidas araratiga hakkama saada. Saab ka üksi aga soovitaks ikka kedagi kampa võtta, lõbusam. Siis on muidugi vaja mitu ararati võtta. Esimene võiks olla *****, teise puhul käib ka *** ja kui edasi, siis võib ka juba pliska peale üle minna.
                        sellel p2eval araratil ei m2ngi v2ravaht (kapten) ja Avetis (ryndaja, endine tartu poiss)... nemad teevad m2ngu... me v6idame neid!

Kommentaar

keegi warriori omadest oskab öelda,et mis seis selle esimese mänguga on.mingid ajad tagasi vöttis treener meiega yhendust,et teil on tulekul euroopas suurem turnee ja seetöttu tahate mängu ettepoole tuua..
                          nr 31

Kommentaar

keegi warriori omadest oskab öelda,et mis seis selle esimese mänguga on.mingid ajad tagasi vöttis treener meiega yhendust,et teil on tulekul euroopas suurem turnee ja seetöttu tahate mängu ettepoole tuua..
                            Eks me jah, läheme euroopa suurklubisid nagu barca, manu etc välja aitama nende hooaja eelsete sõprusmängudega Meie ei sõida tegelt kuhugile, treener vist väikestega kuhugi sõidab. Ajakavas on mul juurde tehtud mingi märge et 31. juuli kell 19.00. Aga ma ei oska öelda kui õige see on..

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                              Eks me jah, läheme euroopa suurklubisid nagu barca, manu etc välja aitama nende hooaja eelsete sõprusmängudega Meie ei sõida tegelt kuhugile, treener vist väikestega kuhugi sõidab. Ajakavas on mul juurde tehtud mingi märge et 31. juuli kell 19.00. Aga ma ei oska öelda kui õige see on..
                              mis teenused on siis teil barcal ja manul? koristamine?

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                                mis teenused on siis teil barcal ja manul? koristamine?
                                Sa ka särad oma huumoriga siin koguaeg, Einstein

Kommentaar

Working...
                                X