Algselt postitas heinz7
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustAbja - the capital of Estonian football))Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu mai ütleks, et raskem võrdne siiski
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitust05.10.JK Rock&Roll Löök - FC Elva Puka Kui Puka suudab pidustusi vältida, siis võidavad 4:3
05.10.Tõrva FC Warrior - FC Aspen Aspen kui suurfavoriit võtab kindlalt oma, 6:1
05.10.JK Luunja - FC Tabivere 1:3 Tabivere vajab seda vähe rohkem
05.10.FC Abja - JK Welco Elekter , Abja viimaseks kohe kindlasti jääda ei taha, 3:1 Abjale
05.10.Tartu EMÜ SK - Tartu FC HaServ Vahise variante kaaludes ütleks et tahavad pigem lõpetada võimsalt ning lõpetavadki 7:0
05.10.Quattromed - FC Otepää Pakuks võitu olenemata Otepää koosseisust koosseisust, et kas lastakse vähem mänginud mehi väljakule või ei. 3:0
Kommentaar
-
Rock-Puka: Rock tahab kindlasti punkte,et oma 4. kohta kindlustada. Võit neile
Tõrva-Aspen: Aspen võtab siit oma
Luunja-Tabivere: Tabivere tahab hirmsasti, kuid tahetakse ehk liigagi palju ja Luunja võtab ära.
Abja-Welco: Abja tahab pääseda viimasest kohast ja meie tahame sügisringis võitu ka näha, tuleb huvitav.
EMÜ-HaServ: ilusale hooajale pannakse punkt ja HaServ näitab miks nad võitsid liiga.
Quattromed- Otepää: kui tuleb vihma, siis jalgpalli ei mängita. On mingi sarnane ala ning võidab meeskond kes suudab 3söötu maast teha. Otepää ehk?
Kommentaar
-
25. oktoobril toimub Ahjal, Ahja keskkooli spordisaalis futsali turniir.
Edasine info ja registreerimine toimub meili teel.
Sander.Kilk@transcom.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustai, siis peame omale võõrsilvormi leiutama, too osadel kadunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustai, siis peame omale võõrsilvormi leiutama, too osadel kadunud.
Nu eks me paneme rohelised vestid.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar