Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Tuutu Vaata postitustaameraaS´il olid raskused meeste kokkusaamisega. Eks siis järgmine aasta uus üritus.
Jah nädala keskel suht keeruline ja meie enam osa ei võta pole mõtet kui ei saa korraliku võistkonda kokku.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustFC Tabivere - JK Löök 5:1
Kommentaar
-
Algselt postitas SügenskottensWelco - Tabivere mängust nii palju, et juhtusin mängu kõrvalt jälgima ning pean tõdema, et kohtunik polnud oma ülesannete kõrgusel. Mulle tundus, et see vilepartii soosis Welco mängijaid. Kõik väiksed vead Welco omade vastu vilistasid ära, suured vead Tabivere omade vastu mitte.
Tabivere punasest. See oli ilmselge Welco mängija jõhker viga, millele ei järgnenud sanktsioone. Welco punasest. Kas mitte ründaja ei pidanud palli kinni kohe pärast seda, kui ta sai väravavahist kobamisi palliga mööda?
Mingit lööki väravasuunas, et pall oleks üle väravajoone liikunud, ei toimunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tulutus Vaata postitustwelco oma poiss oli seal kohtunikuks kindlasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tulutus Vaata postitustsa kukk tõmba endal nahk pähe. mingi kuradi löök nüüd küll Tabiverele väravat ei löö.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tulutus Vaata postitustsa kukk tõmba endal nahk pähe. mingi kuradi löök nüüd küll Tabiverele väravat ei löö.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tulutus Vaata postitustwelco oma poiss oli seal kohtunikuks kindlasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustm2ngin juba 3 aastat Fc Metec'is ja ei kavatse kuskile muujale m2ngima minema. ju siis ainult siis kui Metec kaob 2ra.
2:2 FC Aspen - Rock Roll selle vooru maiuspala
2:3 FC Tõrva Warrior - SK10 Premium II tuleb huvitav mäng
0:3 FC ABJA - JK Welco Elekter welco vast ei lase nnast yllatada
0:1 FC Tabivere - JK Löök kas see just ime oleks, aga v6iks ju
2:2 Tartu Quattromed - SK Tääksi krt sisetunne loodetavasti eksib seekord
?:? EMÜ SK - Navi Vutiseltspommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustkui sa mitte sittagi ei tea siis loe kogu teema uuesti l2bi!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustno otsusta nyyd ära, kus mängima hakkad
4 liigasse kindlasti ei l2he, seal mul pole midagi teha. 2-3 liiga...seal saan ilusti hakkama. aga noh...tartus on seal ainult HaServ hetkel mis mulle meeldib
Kommentaar
-
Algselt postitas Tulutus Vaata postitustsittagi pole siin lugeda, Tabivere ja welco sõprusmängu oli ka sama jama kui mingi welco poolt äraostetud vana oli kohtunikuks. meeskonnakaaslane muidugi ei ole, aga vile oli ikka väga ühte väravasse.
1 Kes sa oled sihuke?
2Kas sa oled paadunud fänn või lihtsalt leidsid mingi klubi keda toetada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustno ma usun kui Metec kaob oma meeskonda, siis usun et mul tuleb pakkumisi kus m2ngida
4 liigasse kindlasti ei l2he, seal mul pole midagi teha. 2-3 liiga...seal saan ilusti hakkama. aga noh...tartus on seal ainult HaServ hetkel mis mulle meeldib
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar