Fc Otepää II - Fc Aspen 1:0(1:0) ainukese värava videopilt, mis löödi 2. minutil:
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Devilboy – 11p
Bailaa – 11p
Feljonks – 10p
Vincet – 10p
Tiwaz – 10p
Elex – 10p
Martinho – 10p
Vähk – 9p
Valu – 9p
Umbadapopp – 9p
Kristjan? – 8p
Quiz24 – 8p
SkTääksi – 8p
Saso09 – 8p
Tammetoits – 8p
Iminsee – 8p
Mikenike – 8p
Sass.G – 7p
Maka – 7p
Kaitz – 6p
Tamar12 – 6p
Lacoste – 6p
Jalka7 – 6p
Matu21 – 5p
Tarry – 3p
Averi – 1p
Heinz7 – 0p
Ei ürita Feljonksilt leivaraha ära võtta, mul lihtsalt öötööl igavVõin ka sel pühapäeval arvestust teha.
See voor on vahele jäänud endisel liidril Vähil ja Sass.G'l. Ja huvitav tähelepanek oli see, et tipust esimesed 8 said skoori 1-0-1. Aga peaasi, et endale vooruvõit tuli
küsimus peakorraldajatele, kas kevadised pidamata kohtumised a'la 2. ja 3 voor lähevad ka ennustamisse. Kui mälu ei peta, siis vastasseisud Võru-Aspen ning S-J ja Tääksi
Kommentaar
-
Algselt postitas umbadapopp Vaata postitust
Ei ürita Feljonksilt leivaraha ära võtta, mul lihtsalt öötööl igav
Küsimus peakorraldajatele, kas kevadised pidamata kohtumised a'la 2. ja 3 voor lähevad ka ennustamisse. Kui mälu ei peta, siis vastasseisud Võru-Aspen ning S-J ja Tääksi
Minu arvates peaks ikka ennustama küll, võiks siis kokku panna järgmise vooru ennustusega, kuna mängude toimumise ajad on suhteliselt lähestikku ning peale neid mänge tuleb nii kui nii suur puhkus:
Võru JK II - FC Aspen 26.06.2011
SK Tääksi - Suure-Jaani United 22.06.2011
Minu ennustus siis:
FC Aspen - FC Otepää II 0:2
JK Tartu Löök - Suure-Jaani United 2:1
Tartu Quattromed - SK Tääksi 2:0
Põlva FC Lootos II - Võru JK II 1:2
SK Tääksi - Suure-Jaani United 2:1
Võru JK II - FC Aspen 2:1
Kommentaar
-
Täna loositi Eesti Jalgpalli Liidus paaridesse 2011/2012. aasta Eesti meeste karikavõistluste avaringi ehk 1/64-finaali paarid. Meie liigast on võistlustulle sööstmas järgmised tiimid:
FC Aspen (IV) - vaba
SK Tääksi (IV) - vaba
Tartu Quattromed (IV) - vaba
Raasiku FC Joker 1993 (III) - FC Otepää II (IV)
FC Florat ei saanud oma vastaseks veel keegi. Ehk siis Tääksi, Quattromed ja Aspen pääsesid ilma mänguta järgmisse vooru, Otepääl tuleb koha nimel vaeva näha III liiga keskmike vastu. Edu!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar