Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Otepää II-FC Aspen 3-1
    SK Tääksi-Tartu Quattromed 1-3
    Suure-Jaani United-JK Tartu Löök 2:1
    Võru JK II-Põlva FC Lootos 3:2

Kommentaar

FC Otepää II-FC Aspen 2-1
      SK Tääksi-Tartu Quattromed 1-4
      Suure-Jaani United-JK Tartu Löök 1-3
      Võru JK II-Põlva FC Lootos II 4-1
      JK Tartu Löök

Kommentaar

FC Otepää II 1:0 FC Aspen

Kommentaar

Nii ta oli.. löödud värav 2. minutil - 1+3 karistusest pääsenud Mihkel Kivimäe, kes suutis kohe ennast maksma panna. Ülejäänud mängus oli võimalusi mõlemale poole enam-vähem võrdselt. Otepää jäi küll teisel poolajal surve alla, kuid võit on võit, raskelt või mitte, ei saa öelda, et Aspen nüüd oleks siit võitu väärinud.

Algselt postitas valu Vaata postitust
          FC Otepää II 1:0 FC Aspen

Kommentaar

Kui me oleks kaotanud, oleks saanud ainult ennast süüdistada, sest puudu jäi ju ainult Aspenil realiseerimisest. Mitu kord toodi joonelt või oli värava ees suur segadus, aga pall meie väravasse ei kukkunud Mängjatega oli meil ka probleeme, veel viimasel minutil enne mängu algust pidime väravavahti vahetama, niigi oli õige mees puudu. Kaks vigastuse tõttu vahetust ja kolmas varumees oli varem viga saanud väravavaht. Õnneks pidasime vastu, ise arvan, et selle hooaja õnnelikumad 3 punkti.
            Tänud Aspenile väga põneva mängu eest ja edu tulevikus !
            PS! keegi õnneks täppi ei ennustanud

Kommentaar

SK Tääksi -Tartu JK Quattromed 5:2 (2:0)
              http://www.skimavere.com

Kommentaar

Suure-Jaani - JK Tartu Löök +/- , et jalka liidu kodukale märgitud 0-0 ja 3 punkti Suure-Jaanile ?

Kommentaar

Algselt postitas Bailaa Vaata postitust
                  Suure-Jaani - JK Tartu Löök +/- , et jalka liidu kodukale märgitud 0-0 ja 3 punkti Suure-Jaanile ?
                  nii ta on jah!

Kommentaar

Võru JK II - Põlva Lootos II 1:0 (0:0)

Kommentaar

Suure-Jaani ja/või Löögi kommentaari paluks. Ja ennustustabelisse nulliring ? või läheb ennustuses arvesse ka see, et kas saadakse võistkond kokku või mitte?

Kommentaar

Ma pakuks välja, et need, kes Suure-Jaani peale panustasid, saavad kirja 1. punkti. Võit on võit

Algselt postitas umbadapopp Vaata postitust
                        Suure-Jaani ja/või Löögi kommentaari paluks. Ja ennustustabelisse nulliring ? või läheb ennustuses arvesse ka see, et kas saadakse võistkond kokku või mitte?

Kommentaar

Ennustusmängu tühistatud mäng arvesse ei lähe.

Ps. Ja seda mitte sellepärast, et ma ise Löögi peale panustasin, vaid sellespärast, et nii tundub nagu loogilisem

Kommentaar

tegelt kui võtta arvesse kuidas käituvad ametlikud kohas siis mitte toimunud mäng eemaldadakse ennustamisest ja ma usun et oleks ka meil parem niimodi käituda.
                            (kui vaadata minu ennustust siis see mulle kasulik kuid juhtub ikka)

Löök ei saanud piisavalt mängijaid kokku...kes oli vigastuses kes oli eemal ja kes ei võtnud telefoni vastu ja nii ta läks. Väga nadi anda niimodi vastasele punkte ja vabu päevi kuid loodame et nii rohkem ei juhtu ja me saame juba Jaaniga õige kohe mängida teises voorus !
                            JK Tartu Löök

Kommentaar

vaba päeva polnud midagi, sai omavahel kena treening mäng peetud

Kommentaar

Algselt postitas iminsee Vaata postitust
                                tegelt kui võtta arvesse kuidas käituvad ametlikud kohas siis mitte toimunud mäng eemaldadakse ennustamisest ja ma usun et oleks ka meil parem niimodi käituda.
                                (kui vaadata minu ennustust siis see mulle kasulik kuid juhtub ikka)

Löök ei saanud piisavalt mängijaid kokku...kes oli vigastuses kes oli eemal ja kes ei võtnud telefoni vastu ja nii ta läks. Väga nadi anda niimodi vastasele punkte ja vabu päevi kuid loodame et nii rohkem ei juhtu ja me saame juba Jaaniga õige kohe mängida teises voorus !
                                Ok punktid puntideks aga sellega kaasneb ka suht kopsakas rahaline trahv võistkonnale.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X