Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nii ta oli.. löödud värav 2. minutil - 1+3 karistusest pääsenud Mihkel Kivimäe, kes suutis kohe ennast maksma panna. Ülejäänud mängus oli võimalusi mõlemale poole enam-vähem võrdselt. Otepää jäi küll teisel poolajal surve alla, kuid võit on võit, raskelt või mitte, ei saa öelda, et Aspen nüüd oleks siit võitu väärinud.
Kui me oleks kaotanud, oleks saanud ainult ennast süüdistada, sest puudu jäi ju ainult Aspenil realiseerimisest. Mitu kord toodi joonelt või oli värava ees suur segadus, aga pall meie väravasse ei kukkunud Mängjatega oli meil ka probleeme, veel viimasel minutil enne mängu algust pidime väravavahti vahetama, niigi oli õige mees puudu. Kaks vigastuse tõttu vahetust ja kolmas varumees oli varem viga saanud väravavaht. Õnneks pidasime vastu, ise arvan, et selle hooaja õnnelikumad 3 punkti.
Tänud Aspenile väga põneva mängu eest ja edu tulevikus !
PS! keegi õnneks täppi ei ennustanud
Suure-Jaani ja/või Löögi kommentaari paluks. Ja ennustustabelisse nulliring ? või läheb ennustuses arvesse ka see, et kas saadakse võistkond kokku või mitte?
Suure-Jaani ja/või Löögi kommentaari paluks. Ja ennustustabelisse nulliring ? või läheb ennustuses arvesse ka see, et kas saadakse võistkond kokku või mitte?
tegelt kui võtta arvesse kuidas käituvad ametlikud kohas siis mitte toimunud mäng eemaldadakse ennustamisest ja ma usun et oleks ka meil parem niimodi käituda.
(kui vaadata minu ennustust siis see mulle kasulik kuid juhtub ikka)
Löök ei saanud piisavalt mängijaid kokku...kes oli vigastuses kes oli eemal ja kes ei võtnud telefoni vastu ja nii ta läks. Väga nadi anda niimodi vastasele punkte ja vabu päevi kuid loodame et nii rohkem ei juhtu ja me saame juba Jaaniga õige kohe mängida teises voorus !
tegelt kui võtta arvesse kuidas käituvad ametlikud kohas siis mitte toimunud mäng eemaldadakse ennustamisest ja ma usun et oleks ka meil parem niimodi käituda.
(kui vaadata minu ennustust siis see mulle kasulik kuid juhtub ikka)
Löök ei saanud piisavalt mängijaid kokku...kes oli vigastuses kes oli eemal ja kes ei võtnud telefoni vastu ja nii ta läks. Väga nadi anda niimodi vastasele punkte ja vabu päevi kuid loodame et nii rohkem ei juhtu ja me saame juba Jaaniga õige kohe mängida teises voorus !
Ok punktid puntideks aga sellega kaasneb ka suht kopsakas rahaline trahv võistkonnale.
Kommentaar