welco ja koeru mäng toimub pühapäeval tammekal kell 13:00
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustno kaitz ootame siis sinu arvamust asjast. või anname asja üle a. hausenbergile (emü sk) v m. tammele(tabivere fc)?
Nu ideee on võimas,pooldan ettevõtmist,mis puutub treeneri ametisse,siis mina olen nõus aga eks jh,vaikselt isegi mõtlen sümboolset koosseisu ja III liiga all staaride vastu oleks küll huvitav pelada,loodam asi saab tehtud.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Welco - Koeru 1:2 (1:1)
Väga masendav tulemus meie jaoks. Kogu meeskond mängis hingestatult ja suutsime ohjad enda kätte haarata.Palli hoidmise osas tegid kõik head tööd. Paraku tegid kaitsjad kaitsmise osas ja eesliin realiseerimise osas väga kehva mängu. Mõlemat poolaega iseloomustas sama muster: Welco sai initsiatiivi ja surus,ent ära lüüa ei suutnud. Siis tegi Koeru kontra ja sai meie kaitse pakist värava. Kui esimese poolaja lõpus suutsime värava tagasi lüüa, siis teise poolaja alguse surve järel hoopis endale värav sisse lasta oli ikka nii külm dušš, et head survet enam teha ei suutnudki.
Tänase mängu põhjal ütleks, et Koeru ja Welco on üsna võrdse tasemega satsid, tahaks vähemalt mõelda, et mõlemad vääriksime seda 3nda liiga kohta. Sellistes vastasseisudes võivad üksikud eksimused väga määrvaks kujuneda, nagu nt meie kaitsja õnnetu omavärav esimesel poolajal.
Jube kahju, kui meil nüüd 3ndasse pääsemine ei õnnestu. Nii palju mänge on hooajast meenutada, kus võiks rääkida kümnetest "oleksitest". Oleks ju võinud Lööki ja Quattromedi Kaagveres võita jne. Ja ennekõike oleks võinud suuta oma meeste kollaseid kaarte lugeda. Aga süüdistada saab paraku vaid ennast.
Eks anname Koerus endast parima, vaja on lüüa vähemalt 2 väravat.
Kommentaar
-
Koerus saab olema raske, sealne staadion keset kartulipõldu ja publik on keeruline kompott. Aga üldiselt sellise mänguga Welcol veel kolmandasse liigasse asja ei ole, aga proovida ju võib
Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitustWelco - Koeru 1:2 (1:1)
Väga masendav tulemus meie jaoks. Kogu meeskond mängis hingestatult ja suutsime ohjad enda kätte haarata.Palli hoidmise osas tegid kõik head tööd. Paraku tegid kaitsjad kaitsmise osas ja eesliin realiseerimise osas väga kehva mängu. Mõlemat poolaega iseloomustas sama muster: Welco sai initsiatiivi ja surus,ent ära lüüa ei suutnud. Siis tegi Koeru kontra ja sai meie kaitse pakist värava. Kui esimese poolaja lõpus suutsime värava tagasi lüüa, siis teise poolaja alguse surve järel hoopis endale värav sisse lasta oli ikka nii külm dušš, et head survet enam teha ei suutnudki.
Tänase mängu põhjal ütleks, et Koeru ja Welco on üsna võrdse tasemega satsid, tahaks vähemalt mõelda, et mõlemad vääriksime seda 3nda liiga kohta. Sellistes vastasseisudes võivad üksikud eksimused väga määrvaks kujuneda, nagu nt meie kaitsja õnnetu omavärav esimesel poolajal.
Jube kahju, kui meil nüüd 3ndasse pääsemine ei õnnestu. Nii palju mänge on hooajast meenutada, kus võiks rääkida kümnetest "oleksitest". Oleks ju võinud Lööki ja Quattromedi Kaagveres võita jne. Ja ennekõike oleks võinud suuta oma meeste kollaseid kaarte lugeda. Aga süüdistada saab paraku vaid ennast.
Eks anname Koerus endast parima, vaja on lüüa vähemalt 2 väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitustKes võitis ? :P
FC Abja saavutas 11.Suitsupõrsaturniiril neljanda koha!
FC Aspen - FC ABJA 1:2
FC Abja - Püssi Dünamo 0:0
JK Liverpool Pub - FC ABJA 1:0
FC ABJA - Tõrva FC Warrior 3:1
-------------------------------------------------------------------
Poolfinaal:
FC ABJA - Pärnu Valie 0:2
III-IV: FC ABJA- Tõrva FC Warrior 0:0(10:11)
Turniiri järjestus:
1.Pärnu Valie
2. JK Kotkad
3.Tõrva FC Warrior
4. FC ABJA
5.JK Rolling Doors
6.JK Liverpool Pub
7.FC Aspen
8.Tääksi SK
9.Püssi Dünamo
10. Võhma Linnameeskond
Tänud võistkondadele,kes ilusat laupäeva nautisid,kindlasti kohtume järgmine aasta uuesti samal turniiril.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustKoerus saab olema raske, sealne staadion keset kartulipõldu ja publik on keeruline kompott. Aga üldiselt sellise mänguga Welcol veel kolmandasse liigasse asja ei ole, aga proovida ju võibOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustTeen ettepaneku mitte seda Pärnu satsi järgmine aasta kutsuda..
Mõni oli seal ikka nii debiilne, et jubeee. Vägisi taheti ikka vastasmängjaid jõhkrutsedes ära vigastada. Muidu oli põrsaturniir päris hea
10tähemärki
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustTeen ettepaneku mitte seda Pärnu satsi järgmine aasta kutsuda..
Mõni oli seal ikka nii debiilne, et jubeee. Vägisi taheti ikka vastasmängjaid jõhkrutsedes ära vigastada. Muidu oli põrsaturniir päris hea,vaadates EJL registeerimislehte tuli välja ,et oli mul õigus,aga ok oli kuidas oli järgmine aasta seda võistkonda enam ei kutsu.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustkui sümboolse koosseisu peale rohkem mõelda, siis sobiksid sinna väga hästi m lõoke quattrost ning k veskioja löögist. lisaks neile veel 1 aspeni kaitsja kelle nime ma muidugi ei tea. aspenist sobiks veel ka see ründaja põlvesidemega. kõige paremat meeskondlikku mängu pakkus minuarust sk10ne duubel. vähemalt esimene mäng, kordusmängu tulemusest seda muidugi ei usuks.
muidugi võiks parim treener sümboolse koosseisu avaldada ja miks ainult avaldada võiks korraldada ka mängu nt haservi v mõne muu tugevama liiga meeskonnaga. peale mängu väike saun ja kui ntx keegi soovib võin vabatahtlikult oma armsa "puujala" üle anda
pühapäeval, aga kõik welcot toetamaaga ma pakun, et sa pidasid silmas siiski Kristo Piirojat. Ta on ka ainus mängija kes meilt peaks IV liiga sümboolsesse koosseisu kindlasti kuuluma. Minu isiklik arvamus on, et meie liigas on ta kindlasti kõige parem ründav mängija.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuldar Vaata postitustNatuke hilinenud kommentaar, kuid Marko Lõoke QM-ist mängis hooajal ühe mängu (viimane voor Löögi vastu) - lõi seal küll värava ja on muidu ka hea meesaga ma pakun, et sa pidasid silmas siiski Kristo Piirojat. Ta on ka ainus mängija kes meilt peaks IV liiga sümboolsesse koosseisu kindlasti kuuluma. Minu isiklik arvamus on, et meie liigas on ta kindlasti kõige parem ründav mängija.
pommitaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar