No 3 vooruga 8 väravat on päris okei paugutamine meie standardite järgi. Aga ilmselgelt võiks rohkem
ja kui peaks midagi väga nihu minema ja te jätkate sama jada siis kolmapäeval enne mängu vaetama väravad ära kindluse m6ttes, et teil seal mingi maagia v wuudu värki mängus pole 

ja krt ma pean selle yrituse vahele jätma oludesunnil !
Aga loomulikult ei saa Welcoga mängides ära unustada ka teisi vastaseid!ja usun,et teil on selliseid mehi seal palju,kes on suutelised väravaid lööma.Kuid lootus on ju lollide lohutus
Aga seda,et põnev andmine tuleb,tean ma juba ette!Edu Welcole ka edaspidiseks ning teistele samuti!

Aga loomulikult ei saa Welcoga mängides ära unustada ka teisi vastaseid!ja usun,et teil on selliseid mehi seal palju,kes on suutelised väravaid lööma.Kuid lootus on ju lollide lohutus
Aga seda,et põnev andmine tuleb,tean ma juba ette!Edu Welcole ka edaspidiseks ning teistele samuti!

ega ainult valtna ei pauguta
aga alati voiks rohkem jah,kunagi pole liiga palju
kui eelmisel aastal olid mõlemad nende omavahelised mängud suht tasavägised aga hoolimata sellest lõpetas Navi hooaja viimasena ja Aspen tabeli esiotsas, siis usun et sellel hooajal peaks Navi olema tunduvalt tugevam kui Aspen ja kindlasti loodetakse hooaeg esiotsas lõpetada. Sõbralik mäng kust väljub võitjana Navi !
Quatro soovib kindlasti oma väravate arve avada ja punktisummat suurendada. RD soovib välja rabeleda kaotuse lainelt (eelmine nädal kaotus Navile ja eilne KVK kaotus Ühinenud Depoole) ja väravate lisa loodame ka. Ühesõnaga loodame, et saame oma mängu käima ja saame nautida ilusat jalgpalli ilma ning rohelist kunstmuru 
Kommentaar