Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No 3 vooruga 8 väravat on päris okei paugutamine meie standardite järgi. Aga ilmselgelt võiks rohkem

Kommentaar

No ma siis nii pulli pärast proovin vastata su kysimustele.
      1. peaks ikka suutma, sest KAUA V6IB ! ja kui peaks midagi väga nihu minema ja te jätkate sama jada siis kolmapäeval enne mängu vaetama väravad ära kindluse m6ttes, et teil seal mingi maagia v wuudu värki mängus pole
      2.Kui jääda uskuma esimest vastust siis t6enäoliselt ei suuda.
      3. Kui Valtna ennast reedel ei t6mba kinni siis kaitses v6tab löök ta kinni 2 in 1 jääb arvatavasti ära
      4.me oleme ammu juba valmis v6ite v6tma aga see kokkumäng on meeskonna saladus ja ei saa kommenteerida.
      5.myrtsu ja kärtsu nii, et pool annelinna on yleval, see pärast mäng saigi kella viieks mitte kaheksaks sest siis ei maga veel vanad inimesed annelinnas.

K6iki mu vastuseid loe alles laupäeval kell 17:00 ja kella kell 17:24 on vastus olemas esimesele kysimusele ka kohtuniku paberil ja krt ma pean selle yrituse vahele jätma oludesunnil !

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
      Laupäeva õhtune maiuspala!
      Küsimusi on palju:
      Kas Löök suudab Welco puutumatuna püsinud värava osas miskit teha?
      Kas Welco suudab jätkata oma suurepärast seeriat jätkata?
      Kas Valtna jätkab väravate paugutamist või suudab Löök ta kinni võtta?
      Kas täiendusi saanud Löök on kokkumänginud ja valmis võtma võidu?
      ning igavikuline küsimus: Mida saadab korda Electric Legion!

Kõik need küsimused saavad vastuse laupäeva õhtul kell 17.00 Annelinna staadionil! Ole kohal, sest Welco Elekter on majas!
      JK Tartu Löök

Kommentaar

Mina isiklikult austan Valtnat tema mänguoskuse pärast väga!Kuid loodan ta siiski kinni võtta.Teist võimalust lihtsalt ei näe Aga loomulikult ei saa Welcoga mängides ära unustada ka teisi vastaseid!ja usun,et teil on selliseid mehi seal palju,kes on suutelised väravaid lööma.Kuid lootus on ju lollide lohutus Aga seda,et põnev andmine tuleb,tean ma juba ette!Edu Welcole ka edaspidiseks ning teistele samuti!
        Last edited by devilboy; 29.04.10, 22:40. Põhjus: apsakas nimes

Kommentaar

Algselt postitas devilboy Vaata postitust
          Mina isiklikult austan Valtnat tema mänguoskuse pärast väga!Kuid loodan ta siiski kinni võtta.Teist võimalust lihtsalt ei näe Aga loomulikult ei saa Welcoga mängides ära unustada ka teisi vastaseid!ja usun,et teil on selliseid mehi seal palju,kes on suutelised väravaid lööma.Kuid lootus on ju lollide lohutus Aga seda,et põnev andmine tuleb,tean ma juba ette!Edu Welcole ka edaspidiseks ning teistele samuti!
          me kõik tegime v.a. väravaht sellise asja, et kuu aega habet ja vuntsi ei ajanud (pigem kolm nädalat), särgid vahetame ka ära laupäeval.. eks proovige siis arvata milline valtna on. Enamus julges juuksed sama värvi ka värvida + masinaga käisime üle,, peate 6-7 valtna vahel valima, kel üpris jõhker habe ja vunts, soengud 3cm peal
          ja ta ei pruugi samal pos. mängida, kus muidu, kes otsib see leiab muidugi, aga jah. taktika peab paigas olema

Kommentaar

Aga et Löögil poleks liialt keeruline nuputada, siis arvestage ka ootamatute taktikatega, sest nt vb oleme paremääre selja taha Päris-Valtna ära peitnud ja lähme vanale heale taktikale 4-4,1-1 kus kasutame kaht paremäärt.
            + teie kõik ex-Meteci vennad on juba eoses neutraliseeritud. Täna trennis vutti ei mänginud,vaatasime erinevaid diagramme ja skeeme kus Borja seletas kõik nende käigud väljakul ära. Seega pmst me teame juba paremine kellele ja kuna nad söötu annavad. Aga kui mängu käigus see ei avaldu, siis ilmselt selle pärast, et keegi ei viitsi väga meelde tuletada. Aga muidu me teame kõike!

Nüüdseks on aga juba täisti selge, et Tartu vuti jaoks oluliseim mäng ei toimu see nädalavahetus ei Tallinnas, ei Kuressaares, ei Paides, vaid meie omal Annelinna Arenal! Tulge kõik ja vaadake vuntsid üle!

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
              No 3 vooruga 8 väravat on päris okei paugutamine meie standardite järgi. Aga ilmselgelt võiks rohkem
              no mis see löömine ära sis ei ole..3 vooruga on ka 1 liverpooli ja 1 lööki mängija löönud 7 kolli ega ainult valtna ei pauguta aga alati voiks rohkem jah,kunagi pole liiga palju

Kommentaar

Kuno egotses ka natuke

Kommentaar

Algselt postitas indahell Vaata postitust
                  Kuno egotses ka natuke
                  ei egotsend lissalt mainisin

Kommentaar

4.vooru ennustus

SK Tääksi - Tõrva FC Warrior 1:2
                    Tääksi on olnud alati ettearvamatu ja oma kontratega suudab teravusi luua, samas suutis Warrior 0:3 kaotusseisust Löögi vastu viigi välja võidelda. Arvan et Warrior suudab Tääksilt 3punni võtta, kuigi algselt jäädakse kaotusseisu.

FC Otepää II - JK Liverpool Pub 0:7
                    Usun et võitjas pole kahtlustki, pigem arutleks palju Liverpool lööb ja palju laseb endale lüüa. seekord jäetakse vastased nulli peale ja ise lüüakse palju. Kuna teised kaks tabeli esiotsas paiknevat võistkonda mängivad omavahel, siis on see Liverpooli võimalus veidike vahet kasvatada ja seda ka kindlasti tehakse.

JK Tartu Löök - JK Welco Elekter 2:4
                    Kindlasti tabeli üks põnevamaid mänge ja nagu foorumistki võib lugeda, siis käib selle mängu tulemuse üle kõvem arutelu. Kas Löök suudab hoos olevat Valtnat pidurdada ja kas Löögi ründajad suudavad Welco kaitsest läbi murda ja oma võimalused realiseerida - need on selle mängu kesksed küsimused. ise panustan Welcole, kuigi mäng tõotab tulla tasavägine ja usun, et ükshetk on tablool viigiline tulemus 2:2 aga Welco võtab lõpuks ikkagi oma ning Valtna lööb seekord kaks kolli.

Navi Vutiselts - FC Aspen 3:1
                    Võrumaa derby Põlvas kui eelmisel aastal olid mõlemad nende omavahelised mängud suht tasavägised aga hoolimata sellest lõpetas Navi hooaja viimasena ja Aspen tabeli esiotsas, siis usun et sellel hooajal peaks Navi olema tunduvalt tugevam kui Aspen ja kindlasti loodetakse hooaeg esiotsas lõpetada. Sõbralik mäng kust väljub võitjana Navi !

Tartu SK 10 Premium II - FC Abja 3:1
                    Abja on küll veidi pikemaks oma pingi venitanud aga arvan, et sellest SK10 vastu ei piisa. Abja saab küll värava kirja aga tartlased suruvad ja võtavad seekord oma.

Tartu Quattromed - Rolling Doors
                    kohtuvad siis liiga kõige suuremad suitsetajad Quatro soovib kindlasti oma väravate arve avada ja punktisummat suurendada. RD soovib välja rabeleda kaotuse lainelt (eelmine nädal kaotus Navile ja eilne KVK kaotus Ühinenud Depoole) ja väravate lisa loodame ka. Ühesõnaga loodame, et saame oma mängu käima ja saame nautida ilusat jalgpalli ilma ning rohelist kunstmuru

EDU siis kõigile nädalavahetuseks !
                    sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

SK Tääksi-Tõrva FC Warrior 2:3 - Kuigi senistest vastastest saime Tõrva üle suurima võidu, tundusid nad siiski Aspenist ja Abjast tugevamad. Usun, et saavad ka Tääksist jagu, aga kaitsega tuleb Tõrval veel tööd teha.
                      FC Otepää II-JK Liverpool Pub 0:7 - Eks eelnevad ennustajad on kõik ära öelnud juba selle paari kohta. Ootaks muidugi Otepäält meeldivat üllatust.
                      JK Tartu Löök-JK Welco Elekter x:x - Väga vinge, et foorumis on see mäng päris palju kära tekitanud, see teeb asja ainult põnevamaks. Ise ootan mängu eriti sellepärast,et nagu ma aru saan, katab pool Löögi võistkonda 90 minutit ainult Valtnat ja teistel Welco ülemistel mängijatel saab väga palju ruumi olema.
                      Navi Vutiselts-FC Aspen 3:1 - Senised tulemused ja mängukirjeldused jätavad mulje, et Navi on kõvem.
                      Tartu Quattromed-Rolling Doors 1:2 - Rolling Doorsi kohta tean ma liigakaaslastest kõige vähem, aga vähemalt skoori poolest pakuti 3nda liiga satsile päris korralik lahing ja nüüd köetakse ehk vihaga Quattrole ka ära.
                      Tartu SK 10 Premium II-FC Abja 5:1 - Mõlemad on kahvatult alustanud, aga SK10 saab nüüd vast asja jooksma.

Kommentaar

täna siis selle vooru huvitavam mäng
                        kuidas kõigil olek on ? kellel pea valutab jne ?

Kommentaar

SK Tääksi 1:3 Tõrva FC Warrior
                          FC Otepää 0:6 JK Liverpool Pub
                          JK Tartu Löök 1:4 JK Welco Elekter
                          Navi Vutiselts 2:1 FC Aspen
                          Tartu Quattromed 1:3 Rolling Doors
                          Tartu SK10 Premium II 2:0 FC Abja

Kommentaar

Abjal võib jääda hooaeg pooleli:s
                            Olen see kes olen

Kommentaar

kuidas siis nii ? :O

Kommentaar

Algselt postitas indahell Vaata postitust
                                kuidas siis nii ? :O
                                Kevadringi peame vast vastu,aga see oleneb poistest endist kõik,kui ikka välja vihastavad ja mängule ei tule kes peaksid st kes pole tööl kuskil või sõjaväes siis julmalt võistkond maha.
                                Homsele mängule tõenäoliselt 10 kesi,aga eks see ole väikese koha probleem.
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X