Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
soovitus otepääle. platsiväliselt võiks ka inimese moodi käituda. pole vaja siin foorumis roppusi loopida ja facebookis kiidelda kuidas teesklemisega rollingute mehele punane kaart saadi.
Ma loodan, et keegi ei vaidle kui ma ütlen, et pole vaja sellist üldistust, et terve Otepää meeskond on noori vihaseid ülbeid kukkesid täis, keda on korrale vaja kutsuda. Valdav enamus siiski ju teevad oma tööd väljakul nii nagu peab ehk siis ei kuluta energiat vastase ja kohtunikuga mölisemise peale... Või ma eksin? Oh, ma loodan, et ma ei eksi...
Aplaus, kodanik Kangur Veiko, said järjekordse ''kuldse'' sõnavõtuga maha. Äärmiselt glamuurne. Luba nüüd, ma võtan omale selle õiguse & saadan su elegantsent ent vulgaarselt sammumarss taktis pikalt. Foorumis kloun, kuid väljakul hunnik siÄÄa. Vähemalt statistikat vaadates. Tervitusavaldused on sul võimalik mulle isiklikult üle anda mõnel Otepää mängul, võid ka saata sõprade kaudu, kui trenni satud.
Sügavad vabandused IV S liiga mängijate, eriti RD mängijate, ees, kes pidid foorumisse tulema järjekordset minu poolt kirjutatud OT-d lugema. Lambaid on igalpool, ka meie seas. Tegelikult Otepää mängudel on alati sõbralik aura, noh peaaegu alati.
Kuidas Aspeni poistel seis on, saadakse meeskond kokku nädalavahetuseks?
kuule mul on sügavalt pohhui, sina ise tulid midagi haisema minuga nii, et võid ka mulle oma asjad edasi öelda ekole ja mul sinu statistikast kah suhteliselt vuva või ma ei tea mida sa jahud, kui sa paned mingi 3 mängu pealt mingit statistikat siis oled üli pro vend ise kah
Ma üritasin tegelikult teada saada, et kas vihmaga on väga pehmeks ära läinud või mitte. Muru pikkus polnud nagu väga oluline.
Kas RD seal samal statal trenni ei tee?
Teeme seal trenni küll.
Soovitaks pikki korke vihmase ilmaga või kui on kauvem sadanud nt eelmine päev muidu kuiva puhul saab ka lühikestega. Suure-Jaani väljakul on ka kõva koormus laagrid, jalka jne peal.
Muru pikkus on praegu rahuldav ja loodan ,et niidetakse ära ka uuesti jälle.
kuule mul on sügavalt pohhui, sina ise tulid midagi haisema minuga nii, et võid ka mulle oma asjad edasi öelda ekole ja mul sinu statistikast kah suhteliselt vuva või ma ei tea mida sa jahud, kui sa paned mingi 3 mängu pealt mingit statistikat siis oled üli pro vend ise kah
Eino eks muidugi ole hullemaid väljakuid olemas kui Suure-Jaani st., aga üldiselt jah, ärge tehke meie(Otepää) üle ennatlikke järeldusi, et me õhku täis ja ülbed. Eks igas võistkonnas on oma must lammas.
RD kohta niipalju, et need kaks punaste venda viisid teie mainet alla muidugi, aga enamus tundusid normaalsed vennad olevat.
Veiko - rahu eks?
Võib-olla on minu arvamus tingitud minu meeskonnakuuluvusest, aga ma arvan, et siin tehaks Otepää poistele liiga. See, et Veiko siin foorumis hullu paneb, ei tähenda seda, et ta seda mängul teeks ja teesklemine pole ülbus vaid oskus ja kahju on sellest, et kui vastasmängjad pärast edukat teesklust ennast kontrollida ei suuda ja MÖLISEMA hakkavad, siis pole see küll ''Otepää noored kuked''
Ma loodan, et keegi ei vaidle kui ma ütlen, et pole vaja sellist üldistust, et terve Otepää meeskond on noori vihaseid ülbeid kukkesid täis, keda on korrale vaja kutsuda. Valdav enamus siiski ju teevad oma tööd väljakul nii nagu peab ehk siis ei kuluta energiat vastase ja kohtunikuga mölisemise peale... Või ma eksin? Oh, ma loodan, et ma ei eksi...
Sa oled meil ju duubli kunn. Sinu asi on vennad korrale kutsuda. Nii platsil kui siin. Inimene võiks ju aru saada, et kui ta foorumis mingit paska suust välja ajab, jääb alati hais ka meeskonnale külge.
Sa oled meil ju duubli kunn. Sinu asi on vennad korrale kutsuda. Nii platsil kui siin. Inimene võiks ju aru saada, et kui ta foorumis mingit paska suust välja ajab, jääb alati hais ka meeskonnale külge.
Suure-Jaani väljak on minu meelest täitsa mõnus amatöörliiga plats. Hein oli jah veits riisumata, aga nt künklikkuse osas on väljak päris talutav, on ka palju hullemaid karjamaid. See meeldib,et plats on suhteliselt suur ja on ruumi ringi joosta. Kõige koledam asi on ikka see,kui plats on 90x45 ja 11 vs 11 mängimine ikka suht võimatu.
Kui seda Rolling Doorsi punaste kaartide asja kommenteerida, siis ma vaatan, et kodanik Marko Raidvälile ei meeldi kohe üldse FC Otepää: karikamängus põhimeeskonna vastu sai punase ja nüüd liigamängus duubli vastu ka.
Kui seda Rolling Doorsi punaste kaartide asja kommenteerida, siis ma vaatan, et kodanik Marko Raidvälile ei meeldi kohe üldse FC Otepää: karikamängus põhimeeskonna vastu sai punase ja nüüd liigamängus duubli vastu ka.
Ilmselt panid juba seda ka tähele, et mõlemad on weel 21.sel kuupäeval, kui see midagi tähendama peaks . d
Karikamängus ei puutunud Otepää mehed asjasse, Raidväli sebis kohtunikult teise kollase ise välja
"...Navi Vutiselts, kus viimast liigakohtumist käis vaatamas pea 500 inimest."
Sügisringi ühelgi Navi mängul jalgpall.ee andmetel pole olnud nii palju pealtvaatajaid.
???
Kommentaar