Algselt postitas in-the-stone
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustLeshy tõmba oma illusioonidega vittttttu, sa oled veits kliininud vend. ma arvan, et kõigil on väga hea meel , kui sa siit 4 liigast minema tõmbad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustmine nahhuj urood!
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitusttyra mida sa ajad. meil on suht suva kellega seda s88tu m2ngu teha. Asi on pigem selles nagu sa siin mainisid, et l88ki m2ngijad m2ngivad enda l6buks. mitte tulemuse peale. nu aga miie nii ei taha. see ei ole huvitav. siit tulebki see probleem et meil tuleb enda meteci vendade vahel m2ngida neid s88te, sest kui annad s88tu kuskile mujale siis on see automaatne palli kaotamine. teie ei teagi mis asi on s88t. ma v6in seista sust 7 meetri kaugusel ja t2iesti vaba aga sa IKKA l88d seda palli lihtsalt minema kuskile kaugemale vastase v2ravavahi suunas. kommon mis jalgpall see on??? muidugi viskab koppa ette. paar korda meil oli t6esti hea koosseis, millega oleks saanud pretendeerida 1-2 koha peale. kuid alati ei saa mehi kokku. ja seega platsile tulevad jalgpalli harrastajad mis AUTOMAATSELT t2hendab seda et meie m2ngime V2HEMUSES. l6petame sellega et meiega te HETKEL juba saite rohkem punkte kui eelmine aasta. ja kui aus olla siis praktiliselt k6ikides m2ngudes olen ma osalenud t2iesti yksi. ma m6tlen meteci ednise poisse. nad eriti ei k2i m2ngudel. nii et ma ei saa 8elda et mu abi eespool oli tyhi. t6in 100% teravust juurde ainult standart olukorradest. pljus iga m2ng minu s88tudest v2hemalt 3-5 korda on jooksund ryndajad yks yhele. ainult l88 2ra. nii et ei tasu siin karjuda et on parem et ta 2ra l2ksmina ei ole mingisugune staar. aga mis teha on mul on v6itleja hing? ja ma igas m2ngus tahan saada resultaati. mitte et vaadata et ma tulen m2ngule ja saan teada et p6hikoosseis on ainult 3-4 kaineid m2ngijaid... ylej22nud loevad oma promille
rohkem ma ei viitsi sellest r22kida.
peace sportlased.
Kommentaar
-
Algselt postitas indahell Vaata postitusttegelt ka väljakul oled sa nagu mingi väike tatt äää pandi jalga aiiaa ja siis tuleb mingi terminaator sust pljäää kohtunik nahhui viga oli ju türa nagu mingi cristiano ronaldo.
Lahe,et on inimesi,kes suudavad sõna otseses mõttes oma mõtteid kirja panna, laskmata igasugustel grammatikareeglitel enda vaba mõttelendu piirata.
Aga jah,päris huvitav on lugeda,millised sisepinged on selle hooaja jooksul JK Löögis tekkinud. Pärast neid väljaütlemisi on nüüd küll selge,et võistkond on lõhenenud ja leppimist vanade Löögimeeste ja selle hooaja lisandujate vahel enam ei tule. Ma ei hakka muidugi valetama ja ütlema,et Löök sellel hooajal minu jaoks kuidagi sümpaatne sats oli,aga enda võistkonna huvidest lähtudes on mul kahju,et see lõhenemine tuli just nüüd. Kui Löök oleks saanud ülehomseks kokku sellise koosseisu nagu Welco vastu Väikese Karika kohtumises ja näidanud üles samasugust võitlusvaimu, võinuks nad (eriti veel Kaagvere muruväljakul) Liverpoolilt väga vabalt punkte röövida. Nüüd võtab Liverpool ilmselt kerge võidu. Aga need mehed,kes Löögis jätkavad ja pühapäeval platsile sammuvad: palun üritage tõestad,et ma eksin!
Kommentaar
-
Kui nad kained on ja kui meeskond kokku tuleb, siis on nad hea sats ! Tõsiselt mäletan ise eelmine aasta, kui seal mängisin olime eelviimased kui mitte viimased siis Welco vastu tegime 1:0 mängu too oli üks parimaid võite meil, sest siis oli näha, et kõik tahavad seda võitu. Mario tegi veel lõpu ulme tõrjeid jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leemet Jobikõrv Vaata postitustSee on vist üks uskumatumaid lauseid,mida ma viimasel ajal lugenud olen
Lahe,et on inimesi,kes suudavad sõna otseses mõttes oma mõtteid kirja panna, laskmata igasugustel grammatikareeglitel enda vaba mõttelendu piirata.
Aga jah,päris huvitav on lugeda,millised sisepinged on selle hooaja jooksul JK Löögis tekkinud. Pärast neid väljaütlemisi on nüüd küll selge,et võistkond on lõhenenud ja leppimist vanade Löögimeeste ja selle hooaja lisandujate vahel enam ei tule. Ma ei hakka muidugi valetama ja ütlema,et Löök sellel hooajal minu jaoks kuidagi sümpaatne sats oli,aga enda võistkonna huvidest lähtudes on mul kahju,et see lõhenemine tuli just nüüd. Kui Löök oleks saanud ülehomseks kokku sellise koosseisu nagu Welco vastu Väikese Karika kohtumises ja näidanud üles samasugust võitlusvaimu, võinuks nad (eriti veel Kaagvere muruväljakul) Liverpoolilt väga vabalt punkte röövida. Nüüd võtab Liverpool ilmselt kerge võidu. Aga need mehed,kes Löögis jätkavad ja pühapäeval platsile sammuvad: palun üritage tõestad,et ma eksin!
Kas see navi kohta uudis on siis ikka neljanda liiga Navi vutiselts vöi on kuskil neil körgemal astmel mingi p6himeeskond ? ? ? Ja keda seal ikka vastaseks tahta kui kedagi kelle vastu neil ka vöimalust oleks et Arsenal vöi manuJK Tartu Löök
Kommentaar
-
Uskumatu, et tõesti tahate oma meeskonna probleeme siin lahendada, kõigi "nähes".
Ja teiseks leidub ikka fantastilisi hiromante - huvitav mille põhjal väidetakse, et kui oleks Löök selline (nagu Welco vastu), siis võiks vabalt Liverpoolilt punkte võtta, või et nüüd saab Liverpoolil kerge olema jne. Need oleksid näitavad puhtalt ainult sinu võhiklikkust asjast. Ma ei väida, et me oleme iga mäng favoriidid ja et meil saab pühapäev kerge olema, sest ma tean ja olen näinud, et olenemata liigast ja meeskondadest võib üllatusi sündida kogu aeg.
Ennustada seise on üks asi, aga väita oma oleksite põhjal, et see sats on tegelikult teisest ikka tugevam, kui oleks asjalood nii või naa - see on juba lapsik.
Aga samas ma saan ka natuke aru miks sa nii kirjutad - palun, sinu viimases lauses näitab selgelt välja sinu meeleheitlikkust tabeli suhtes.Viljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Algselt postitas MRX Vaata postitustUskumatu, et tõesti tahate oma meeskonna probleeme siin lahendada, kõigi "nähes".
Ja teiseks leidub ikka fantastilisi hiromante - huvitav mille põhjal väidetakse, et kui oleks Löök selline (nagu Welco vastu), siis võiks vabalt Liverpoolilt punkte võtta, või et nüüd saab Liverpoolil kerge olema jne. Need oleksid näitavad puhtalt ainult sinu võhiklikkust asjast. Ma ei väida, et me oleme iga mäng favoriidid ja et meil saab pühapäev kerge olema, sest ma tean ja olen näinud, et olenemata liigast ja meeskondadest võib üllatusi sündida kogu aeg.
Ennustada seise on üks asi, aga väita oma oleksite põhjal, et see sats on tegelikult teisest ikka tugevam, kui oleks asjalood nii või naa - see on juba lapsik.
Aga samas ma saan ka natuke aru miks sa nii kirjutad - palun, sinu viimases lauses näitab selgelt välja sinu meeleheitlikkust tabeli suhtes.
Kuna Liverpoolis mängib palju häid mängijaid,kes paralleelselt ka II liigat mängivad,siis on ju selge,et judomeestele tugineval satsil on neile suht võimatu vastu saada. 4. liiga satsid ei ole nagu välismaa profiklubid,kus mitukümmend suht võrdset professionaalset mängijat võitlevad koha eest ja mõne põhimehe kõrvalejäämine ei pruugi üldse suur probleem olla.
Aga nt kui võtta Welco koosseisust ära keskkaitsja Kuus, keskpoolik Rassulov ja ründaja Valtna, ei näeks ma mingit varianti,kuidas me võiks nt Liverpoolile vastu saada. Sest ei ole lihtsalt sarnase tasemega mehi rohkem võtta meil.
Ma ei saa aru,kuidas nii suvaline arvamusavaldus sai kedagi niimoodi häirida. Ja miks peaksin olema tabeliseisu suhtes meeleheitlik,kui Welcol on kõik ju veel enda kätes!?!? Kui võidame ülejäänud 7 mängu, oleme liiga võitjad igal juhul.Liigakaaslastelt väikese abi ootamine ja endale eksimisruumi saamise lootmine pole ju eriline kuritegu.
Kommentaar
-
novot, see juba palju asjalikum juttei mingeid "oleksid" ega "poleksid" jne
ütleme nii, et lihtsalt ei meeldinud väide, et selline Löök võiks meilt väga VABALT punkte röövida - see ei ole põhjendatud - need on kaks täiesti erinevat meeskonda täiesti erinevates situatsioonides ning selle pealt miskit väita on kguckulchg...
mis me siin ikka jaurame, igaljuhul on tore, et selline sisukas meeskond nagu Welco on meie liigas - püsib pinge lõpuni ja annab meile lisa motivatsiooni "mitte libastuda", proovime siis ikka tegusid teha väljakul
ning punktide röövimiseks tuleb lihtsalt mängus meist rohkem väravaid lüüa - simpelViljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Nojah,mõtlesin pigem tõesti nii,et minu kirjeldatud tingimustel oleks võinud hellitada mingit lootust,et Liverpool sel nädalavahetusel punkte kaotab. See on selge,et vabalt/lõdvalt ei või Liverpooli ega Welcot sel hooajal 4ndas liigas keegi võita. Welco on kaotanud liigatabelis 3ndal kuni 11ndal kohal paiknevatele võistkondadele 0 ja Liverpool 2 punkti. Praegu kipub minema nii,et liigavõit otsustatakse 26ndal septembril Tartus. Mõneti see mind muidugi meeleheitele ajab,sest ise ma sel hetkel enam Eestis ei ole ja mis veel hullem: pole ka väravamasinat Valtnat.
Aga Tääksi meestele selline küsimus,et kas teil on see vestide variant olemas? Sest Welco on vahetanud sini-musta vormi must-valge triibulise vastu.Triibud on küll teistpidi kui Tääksi vormil,aga mängida meil niimoodi võimalik omavahel pole. Need,kes Saadjärvel karikal olid, peaksid juba teadma Welco vormivahetusest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar