Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas veiku Vaata postitust
    kust sa seda oled lugenud või kuulnud ?
    Welco mängus oli ta algkooseisu nimekirjas, aga vbl ongi läinud ma ei oska seda täpselt öelda.
    igatahes kui nii ongi siis ei olegi varsti enam löögil mehi eriti, ma tean kah paari mängijat kes peale seda hooaega ära lähevad
    ken meil täitsa tiimis olemas veel...ja ex me leia kuskilt need vestid...ja ju oleme sis naljamehed,,nalja peab kah saama ju

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
      See oli ka meie mängus ilusti näha, et ees 2 vene poissi mängisid palli omavahel ning kaaslased võisid enamasti palli saamisest ainult unistada..Meile see muidugi sobis, sest kõik tehtavad käigud olid juba ette teada
      õigus teil on jah pisut...mängivad liiga palju omavahel ainult..ei anta vabale mehele,vaid ikka enda vahel söötu vaja ajada,,mis sest et 3 kaitse vahele sööt läheb

Kommentaar

Algselt postitas veiku Vaata postitust
        a no vbl ma ei tea kui läheb siis on küll norm
        pool meeskonda kes on koguaeg algrivistuses lähevad minema timm (Y)
        kui lähevad sis lähevad..me üritame ikka sis tiimi kokku saada ja ikka platsile sammuda,pole hullu kui on varumehed,kes muidu ei ole mängida saanud..üritame ikka lööki elus hoida.aga loodame lissalt et saaks ikka igamäng tiimi kokku..

Kommentaar

Selle peale ei ole muud öelda kui, et õige suhtumine

Kommentaar

JK Tartu Löök mängib ka järgmistel hooaegadel. Alustasime judokatega aastal 2003.a. V liigas ja lõpetasime hooaja III kohaga, eespool olid vaid VÄLK 494 ja Olympia 2000. 2004 mängisime neljandas ja EPMÜ SK oli meie duubel V liigas. 2005-2007 rahastas meie tegemisi EPMÜ SK ja selle tõttu mängisime ka EMPÜ SK nime all. 2007 tuli väikesed lahkhelid EPMÜ SK-ga. Ja Löögi põhituumik liitus 2008.a. Rock&Rolliga. Meeskonnal nimeks toona FC Rock&Roll Löök. Alates 2009.a. oleme jätkanud oma algse nimega. Seega on klubil juba päris arvestatav ajalugu. Ennatlik on rääkida laialiminekust. Eelmisel hooajal võitlesime Naviga viimase koha eest. Sellel hooajal on seis muutunud. Paljud Tallinnast tagasi tulnud judokad on liitumas tuleval hooajal Löögiga. Jah sisekliima pole hetkel kiita, aga seis paraneb. Kindlasti jätkame ka tuleval hooajal. Klubi uueks deviisiks on saamas "Üks kõigi, kõik ühe eest"

Edu kõikidele!

Kommentaar

Algselt postitas mikenike Vaata postitust
              kui lähevad sis lähevad..me üritame ikka sis tiimi kokku saada ja ikka platsile sammuda,pole hullu kui on varumehed,kes muidu ei ole mängida saanud..üritame ikka lööki elus hoida.aga loodame lissalt et saaks ikka igamäng tiimi kokku..
              Õige. Tääksi mängib pea iga mäng samamoodi, et ka meeskonna noorimad ning varumehed saavad kindlasti mängida

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                See oli ka meie mängus ilusti näha, et ees 2 vene poissi mängisid palli omavahel ning kaaslased võisid enamasti palli saamisest ainult unistada..Meile see muidugi sobis, sest kõik tehtavad käigud olid juba ette teada
                köige targem mees ma pole asja kommenteerima sest Pole enamustele mängudele saanud minna aga nii palju kui olen käinud ja näinud siis Pöhimötteliselt asi just nii karm ongi agu siin kommentaaridest lugeda vöib ! kui vastased isegi saavad aru milles probleem on siis on arusaamatu kuidas teise liiga tasemega mängijad ei saa aru et jalgpall on meeskonna mäng kus osalevad 11 mängijat yhes meeskonnas mitte ei jookse platsile korraga kolm meeskonda, et yhes on 11 meest, teises kaheksa Lööki meest ja kolmandas kolm metecit. Tehniliselt olid nad igati korralikud mängijad ja teoorias tip top aga kohe peale kohtuniku vilet unustatakse ise enda eelnev söötmise ja otsimise jutt ning lykatakse hobuse klapid ette ja nähakse aind ennast ja kui joppab siis aind enda yhte kahte söpra kes pesitsevad samas ääres syndmuste keskel koos enamus vastaste mängijatega ja teisel äärel siis teised vöiksid pikniku pidada! Yhesönaga minu arvamus on et tore et Leshly meile appi tuli aga kahjuks veel parem et läks eks me pinguta löpuni välja ja nagunii enamus Lööki mängijaid mängivad oma löbuks et teha sporti ja kuna jalgpall meeldib siis saabki kaks kasuliku yhendada ja ehk juba järgmine aasta liigume welcole ja teistele vanadele tuttavatele järgi körgemasse liigasse ja kui ei liigu siis LAS MINNA
                JK Tartu Löök

Kommentaar

Algselt postitas iminsee Vaata postitust
                  köige targem mees ma pole asja kommenteerima sest Pole enamustele mängudele saanud minna aga nii palju kui olen käinud ja näinud siis Pöhimötteliselt asi just nii karm ongi agu siin kommentaaridest lugeda vöib ! kui vastased isegi saavad aru milles probleem on siis on arusaamatu kuidas teise liiga tasemega mängijad ei saa aru et jalgpall on meeskonna mäng kus osalevad 11 mängijat yhes meeskonnas mitte ei jookse platsile korraga kolm meeskonda, et yhes on 11 meest, teises kaheksa Lööki meest ja kolmandas kolm metecit. Tehniliselt olid nad igati korralikud mängijad ja teoorias tip top aga kohe peale kohtuniku vilet unustatakse ise enda eelnev söötmise ja otsimise jutt ning lykatakse hobuse klapid ette ja nähakse aind ennast ja kui joppab siis aind enda yhte kahte söpra kes pesitsevad samas ääres syndmuste keskel koos enamus vastaste mängijatega ja teisel äärel siis teised vöiksid pikniku pidada! Yhesönaga minu arvamus on et tore et Leshly meile appi tuli aga kahjuks veel parem et läks . eks me pinguta löpuni välja ja nagunii enamus Lööki mängijaid mängivad oma löbuks et teha sporti ja kuna jalgpall meeldib siis saabki kaks kasuliku yhendada ja ehk juba järgmine aasta liigume welcole ja teistele vanadele tuttavatele järgi körgemasse liigasse ja kui ei liigu siis LAS MINNA
                  tyra mida sa ajad. meil on suht suva kellega seda s88tu m2ngu teha. Asi on pigem selles nagu sa siin mainisid, et l88ki m2ngijad m2ngivad enda l6buks. mitte tulemuse peale. nu aga miie nii ei taha. see ei ole huvitav. siit tulebki see probleem et meil tuleb enda meteci vendade vahel m2ngida neid s88te, sest kui annad s88tu kuskile mujale siis on see automaatne palli kaotamine. teie ei teagi mis asi on s88t. ma v6in seista sust 7 meetri kaugusel ja t2iesti vaba aga sa IKKA l88d seda palli lihtsalt minema kuskile kaugemale vastase v2ravavahi suunas. kommon mis jalgpall see on??? muidugi viskab koppa ette. paar korda meil oli t6esti hea koosseis, millega oleks saanud pretendeerida 1-2 koha peale. kuid alati ei saa mehi kokku. ja seega platsile tulevad jalgpalli harrastajad mis AUTOMAATSELT t2hendab seda et meie m2ngime V2HEMUSES. l6petame sellega et meiega te HETKEL juba saite rohkem punkte kui eelmine aasta. ja kui aus olla siis praktiliselt k6ikides m2ngudes olen ma osalenud t2iesti yksi. ma m6tlen meteci ednise poisse. nad eriti ei k2i m2ngudel. nii et ma ei saa 8elda et mu abi eespool oli tyhi. t6in 100% teravust juurde ainult standart olukorradest. pljus iga m2ng minu s88tudest v2hemalt 3-5 korda on jooksund ryndajad yks yhele. ainult l88 2ra. nii et ei tasu siin karjuda et on parem et ta 2ra l2ks mina ei ole mingisugune staar. aga mis teha on mul on v6itleja hing? ja ma igas m2ngus tahan saada resultaati. mitte et vaadata et ma tulen m2ngule ja saan teada et p6hikoosseis on ainult 3-4 kaineid m2ngijaid... ylej22nud loevad oma promille rohkem ma ei viitsi sellest r22kida.
                  peace sportlased.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                    tyra mida sa ajad. meil on suht suva kellega seda s88tu m2ngu teha. Asi on pigem selles nagu sa siin mainisid, et l88ki m2ngijad m2ngivad enda l6buks. mitte tulemuse peale. nu aga miie nii ei taha. see ei ole huvitav. siit tulebki see probleem et meil tuleb enda meteci vendade vahel m2ngida neid s88te, sest kui annad s88tu kuskile mujale siis on see automaatne palli kaotamine. teie ei teagi mis asi on s88t. ma v6in seista sust 7 meetri kaugusel ja t2iesti vaba aga sa IKKA l88d seda palli lihtsalt minema kuskile kaugemale vastase v2ravavahi suunas. kommon mis jalgpall see on??? muidugi viskab koppa ette. paar korda meil oli t6esti hea koosseis, millega oleks saanud pretendeerida 1-2 koha peale. kuid alati ei saa mehi kokku. ja seega platsile tulevad jalgpalli harrastajad mis AUTOMAATSELT t2hendab seda et meie m2ngime V2HEMUSES. l6petame sellega et meiega te HETKEL juba saite rohkem punkte kui eelmine aasta. ja kui aus olla siis praktiliselt k6ikides m2ngudes olen ma osalenud t2iesti yksi. ma m6tlen meteci ednise poisse. nad eriti ei k2i m2ngudel. nii et ma ei saa 8elda et mu abi eespool oli tyhi. t6in 100% teravust juurde ainult standart olukorradest. pljus iga m2ng minu s88tudest v2hemalt 3-5 korda on jooksund ryndajad yks yhele. ainult l88 2ra. nii et ei tasu siin karjuda et on parem et ta 2ra l2ks mina ei ole mingisugune staar. aga mis teha on mul on v6itleja hing? ja ma igas m2ngus tahan saada resultaati. mitte et vaadata et ma tulen m2ngule ja saan teada et p6hikoosseis on ainult 3-4 kaineid m2ngijaid... ylej22nud loevad oma promille rohkem ma ei viitsi sellest r22kida.
                    peace sportlased.
                    Kuule jää vait ausalt!

Kommentaar

ootan nende juttude põhjal väga nv mängu löögiga,just sellepärast juba,et näha mis neil seal siis päris toimub,või on see jutt siin ainult meie uinutamiseks.igaljuhul, eks sponsoriteta on raske,aga väga palju on ka enda suhtumises kinni,ja ükski tiim ei saa endale kedagi taha toetama,kui pole tulemust,ja sellise suhtumisega te löögi mehed kaua pinnal ei püsi kahjuks.kõike head ja nv loodan ilusat mängupäeva.

Kommentaar

Algselt postitas Leshiy Vaata postitust
                        peace sportlased.
                        esimese asjana peaksid sa maha rahunema, sest mängus kipud sama moodi kisama tyhja träna pärast. Ma ytlesin aind enda arvamuse ja mainisin ka enne arvamuse avaldamist et pole just köige targem mees kommenteerima sest pole paljudele mängudele jöudnud kuid ka minu sugused lambajalad vöivad kommenteerida (karjumisest on asi ikka väga kaugel) aga kui panin suht puusse siis ära kuku löugama vaid vöta asja kaine möistusega ja saab ka rahulikult lahku minna ! igalyhel on oma arvamus ja see oli on ja jääb minu arvamuseks
                        JK Tartu Löök

Kommentaar

Algselt postitas S.Ramos Vaata postitust
                          Õige. Tääksi mängib pea iga mäng samamoodi, et ka meeskonna noorimad ning varumehed saavad kindlasti mängida
                          jaa isegi Ramos saab vahest platsile
                          http://www.skimavere.com

Kommentaar

Leshy tõmba oma illusioonidega vittttttu, sa oled veits kliininud vend. ma arvan, et kõigil on väga hea meel , kui sa siit 4 liigast minema tõmbad.

Kommentaar

Minul oleks küll hea meel, kui Leshiy mängiks meie pundis.

Kommentaar

Minul oleks küll hea meel, kui Leshiy mängiks meie pundis.

Kommentaar

Working...
                                X